Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pohřebák Maserati: Na druhou stranu stylově

Michal Fokt
Diskuze (6)
Maserati Ghibli je krásný sedan a tak není divu, že je krásná i jeho přestavba na pohřební vůz. Jeho tvůrci ho asi budou brzy potřebovat, možná budou na roztrhání

Když o tom tak přemýšlím, poslední vůle by neměla říkat jen, kdo dostane vaši kočku a sousoší s jelenem, ale mělo by se v ní objevit třeba i to, v jakém autě se na poslední cestě chcete svézt. Transit a podobná přibližovadla nebrat, mercedesy jsou nuda a lafetu asi v Lešanech nepůjčí. Ale co třeba takové Maserati Ghibli?

Italská firma Ellena srl autotrasformazioni představila pohřební vůz právě na bázi italského sportovního sedanu a je třeba říci, že přestavba G 3.0 se mimořádně vydařila, můžete po ní sáhnout třeba i v případě, že nutně potřebujete Ghibli ve verzi kombi. :) Kvůli změně těžiště auta i zvýšeným nárokům na nosnost patrně musely být provedeny úpravy šasi, naopak standardní motor V6 biturbo o objemu 3,0 l bude jistě dostatečnou motorizací.

Jestli podnikáte v pohřebnictví, určitě pořízení téhle krásky zvažte, budou se na vaše služby stát fronty...

Michal Fokt
Diskuze (6)
26. 8. 2016 23:46
Re: Nejlepší je udělat pohřebák Alfa - Romeo
To se máme jako umlátit smíchy ?
Avatar - flyboyeda
26. 8. 2016 23:43
Nejlepší je udělat pohřebák Alfa - Romeo
A proč, no přece , že by se pokazil a nedojel tam, tak proto :-)
Avatar - Googlit
26. 8. 2016 19:20
Re: Konečně
No, ale to co si postl má prostor pro tchýni vyčleněný pouze v kufru, kdežto maserati je připravené i na rodinný výlet - máš tam normálně místa vzadu, takže se tam vlezou i dětské sedačky.
Avatar - Stejsn
26. 8. 2016 18:55
Re: Konečně
Myslíš? [odkaz] :-!
Avatar - maxi!
26. 8. 2016 16:32
Yupieeeee....
tak uz sa mi oplati aj umriet! :-!