Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Příloha magazínu Auto.cz: Ženeva 2007

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
Přinášíme vám obsáhlou přílohu ze 77. ročníku ženevského autosalonu. Máme pro vás podrobný popis novinek 74 značek, 3000 fotografií vozů, videa a samozřejmě fotografie krásných modelek.

Do Ženevy jezdíme již deset let. Za tu dobu se toho na Auto.cz ale i na celém českém internetu hodně změnilo. Co se ale změnilo na ženevské přehlídce? I letos jsme viděli desítky světových premiér, z nichž jen málo bylo opravdovým překvapením. 77. ženevský autosalon však bude zřejmě první velkou výstavou na starém kontinentu, kde se vedle konceptů a studií, světových a evropských premiér, velmi často skloňovala problematika produkce emisí CO2.

Návrh Evropské komise rozvířil uprostřed letošní zimy mediální debatu na toto téma, ale čí zájem nakonec zvítězí nebude ještě nějaký čas jasné. Pro běžného smrtelníka jsou hodnoty v gramech CO2 na kilometr jízdy, kterými se to dnes tak často v různých zprávách jen hemží, dost těžko představitelné. Přitom by stačilo čas od času zopakovat, že jde jen o poněkud přesnější vyjádření kombinované spotřeby paliva v litrech na 100 km jízdy.

Abychom vám usnadnili orientaci alespoň ve světě automobilových novinek letošního jara, přinášíme obsáhlou ženevskou přílohu se 3000 fotografiemi, podrobným popisem novinek 74 značek, video reportážemi ale i tradičním hlasováním o nejkrásnější hostesku autoshow.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
Avatar - Pekelná Micinka
14. 3. 2007 13:34
Re: Špatná stránka..
No právě, prokliknout se k tomu dá buď z článku roadlook videa, nebo vlevo v nabídce autosalony, jinak v News to neni. :-| Aspoň že ty si to zachytil. ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
14. 3. 2007 11:43
Špatná stránka..
Proč redakce nedá tohle [odkaz] jako první novinku, místo roadlook videa. Mám takový pocit, že se nikdo nedostal ke sloupci vpravo s jednotlivými značkami. Usuzuji tak z toho, že tam diskuze zejí prázdnotou.
14. 3. 2007 09:04
dobrá práce
super práce jako obvykle .... sám jsem se ženevy zůčastnil a občas jsem nevěři lčeho všeho jsou tam lidé schopní pro pár gotek nebo prospektů .. zkusím sem pak hodit fotky ....
Avatar - Pekelná Micinka
13. 3. 2007 11:24
Re: Kraaasa
:-) :yes:
13. 3. 2007 08:44
Re: Kraaasa
Nie...ale viem to ;-) >:D Na mna caka az Frankfurt...teda dufam.