Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks: Nejlepší dodavatel roku 2015

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Renault Trucks získala ocenění Nejlepší dodavatel roku 2015, které mu udělila skupina Fraikin.

Historicky první ročník soutěže o titul Nejlepší dodavatel roku 2015 uspořádala skupina Fraikin, které patří k evropské špičce v pronájmu nákladních a užitkových vozidel.

Všichni zúčastnění dodavatelé byli posuzování na základě kritérií, jimiž jsou kvalita podpory před pořízením a po nákupu produktu, reakce při řešení technických a obchodních požadavků zákazníků, dodržování závazků z hlediska termínů dodání a shody produktů, ale také z hlediska schopnosti nabídnout moderní produkty, které odpovídají potřebám trhu a zákazníků.

Renault Trucks předčil dalších 23 mezinárodních dodavatelů podvozků a vybavení především díky kvalitě vztahů se zákazníky a i u ostatních kritérií získal nejlepší hodnocení.

Arnaud Petard, ředitel nákupu skupiny Fraikin k vítězství Renault Trucks dodal, že tato značka poskytla jeho společnosti vynikající technickou podporu při přechodu na emisní normu Euro VI, čímž přispěla k optimalizaci předávání vozidel klientům a zajištění jejich správné údržby.

Skupina Fraikin provozuje ve čtrnácti evropských zemích celkem 4900 vozidel značky Renault Trucks, což představuje deset procent z celé její flotily.

Kompletní flotila skupiny Fraikin, jejíž obrat v roce 2014 byl 643 milionů Euro, zahrnuje celkem 55 000 vozidel, z nichž 49 000 je ve vlastnictví této společnosti a 6000 jich spravuje.

Služby společnosti Fraikin poskytuje 180 poboček v rámci celé Evropy (Francie, Německo, Belgie, Lucembursko, Velká Británie, Španělsko, Švýcarsko, Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, ale také Rusko a Saudská Arábie).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)