Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda slaví 100 let republiky speciální edicí. Pořídíte ji lacino

David Bureš
Diskuze (3)
Mimořádný paket Edice 100 bude dostupný pro všechny vozy mladoboleslavské značky s výjimkou nejmenšího Citigo.

Škoda Auto se připojuje k letošním oslavám 100 let od založení republiky, a to prostřednictvím speciálního paketu Edice 100, který nabídne zákazníkům na domácím českém trhu. Ti ho budou moci objednávat až do konce roku 2018.

Paket Edice 100 je kombinovatelný s černým interiérem a skládá se z prošití sedadel a koženého volantu v barvě trikolóry, zašité vlajky na předních sedadlech a loga Edice 100 na předních blatnících. Objednávat lze výhradně k výbavovému stupni Style.

S výjimkou Citigo je Edice 100 dostupná pro všechny modelové řady značky. Pro Fabii a Rapid je cena paketu stanovena na symbolických 100 korun. U SUV Karoq a Kodiaq je obsah tohoto paketu spojen s oblíbeným příplatkovým balíčkem Style Plus, zatímco u Octavie a Superbu se k paketu Style Plus přidávají i další prvky výbavy jako vyhřívaný volant.

Výroba vozů s paketem Edice 100 bude zahájena během září letošního roku, všichni zájemci ji však mohou objednávat již nyní v rámci volitelné výbavy u autorizovaných partnerů značky Škoda. V průběhu září bude možné si Edici 100 prohlédnout i v online konfigurátoru. Paket Edice 100 je možné dodatečně sjednat i k novým vozům, které již byly objednány, ale doposud nevyrobeny. Příjem objednávek paketu Edice 100 bude ukončen 31. prosince 2018.

„Škoda dnes působí jako globální hráč, ale nezapomíná na své kořeny. Věříme, že všechny naše aktivity spojené s oslavou vzniku samostatné republiky pomohou důstojnou formou připomenout tento důležitý milník naší historie,“ říká na adresu edice šéf Škoda Auto Česká republika Luboš Vlček.

Mladoboleslavská automobilka je ostatně jedna z mála českých společností, které jsou s republikou spjaty po celou dobu její existence. I proto výročí české státnosti promítla do designu soutěžního speciálu Fabia R5, s níž tovární posádka Kopecký/Dresler vyhrála titul mistrů republiky v rallye. V továrním muzeu značky v Mladé Boleslavi zase v říjnu odstartuje výstava nazvaná První kilometry v první republice.

David Bureš
Diskuze (3)
15. 8. 2018 22:52
škodovka
Já bych od nich už auto nechtěl,jo dřív dělali kvalitní vozy,ale teď co vyrábí to je katastrofa.
Avatar - O5kar
15. 8. 2018 17:41
Tak to bude nový bazarový hit.
Teda do budoucna.
9. 8. 2018 22:29
oslava..
Škoda by měla slavit až ve chvíli kdy řádně zamakají na eko vozech, zatím je to u nich bída a konkurence jede hrdě kupředu.