Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Facelift Škody Superb: Bude vypadat takto?

Aleš Jungmann
Diskuze (95)
Nová generace automobilů značky Škoda ponese již zcela novou korporátní tvář. Jak se změní Superb?

Vlajková loď mladoboleslavské automobilky samozřejmě nesmí zůstat za novými modely pozadu. Řeč je zejména o zbrusu novém modelu MissionL (Rapid?) a třetí generaci Octavie.

Výroba modelu MissionL by se dle našich informací měla rozběhnout ve 22. týdnu příštího roku. A to je také nejpravděpodobnější termín, kdy by měl Superb dostat novou přední masku a zřejmě i upravenou záď. Ve 22. týdnu totiž začíná výroba vozů modelového roku 2012, navíc je zde argument, že Superb by novou masku měl ukázat nejpozději s, spíše však před třetí generací Octavie (nová Octavia bude vyráběna od 45. týdne). Přeci jen jde o reprezentativní model, kterému by zastaralá maska mohla uškodit.

Naopak u Fabie není zachování stávajícího vzhledu rozhodně vyloučeno. Model Fabia totiž dostal novou tvář na začátku minulého roku a pomalu ale jistě se blíží konec jeho výrobního cyklu.

Zaměřme se však ještě na nový Superb. Jak by mohl vypadat? Designér Tomáš Meňuš poskytl naší redakci obrázek, na kterých je zobrazen průmět nového designu vozů Škoda z pera Jozefa Kabaně s tím, co je vidět na dostupných špionážních fotografiích. Co si o něm myslíte? Diskuze i anketa pod článkem je vašim názorům otevřena.

Aleš Jungmann
Diskuze (95)
8. 12. 2011 16:06
Re: odezvaRe: Re: Re: Re: ??
Jak můžou být zadní světla u sedano obrácena dolů a ne jak stávající to je blbost - LED světla má LaK a stejná jen led diody - pokud máš důkaz přidej foto >:D
2. 12. 2011 15:55
už někdo ví o faceliftu Škody Superb na příští rok 2012 ?
Pokud má někdo přesnější informace o faceliftu superba,tak at napíše něco nového vč.foto,hlavně úpravy zadku u sedanu atd...
16. 10. 2011 23:29
Re: failift
trochu protaženější světla do stran by mu seděly víc, jinak bych řekl zdařilej pokus. Třeba ale bude vypadat o dost jinak, uvidíme :-)
12. 10. 2011 15:13
Re: Bláboly
WCS byl jen interní kód pro objednání výbavového stupně Exclusive do výroby. Máš pravdu v tom,že ve výrobě to fungovalo v podstatě jako WCS paket k výbavě Elegance a vznikla tak pro zákazníka výbavová varianta Exclusive. Nicméně v ceníku pro zákazníky byl vždycky Exclusive jako samostatnej výbavovej stupeň.

Nic nového u jiných modelů... Aspoň ne,nic zásadního. U Roomsteru a Fabie se přejmenovali a sjednotili názvy výbavových stupňů ACTIVE, AMBITION, ELEGANCE ( místo Classic a Ambiente, respective Easy, Style a Atractive u Roomsteru ). A v prodeji jsou nadále pouze akční verze MAGIC 2...
12. 10. 2011 13:03
Re: Bláboly
Aha, myslel jsem, že to byl paket WCS :-) U těch ostatních věcí jsem myslel hlavně jiné modely. Měl by se údajně objevit "rovnací" polep pro Roomstera, modely Magic už mají ledacos za sebou atd.