Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Únor na Moje.auto.cz: Nejzajímavější nováčci

Aleš Jungmann
Diskuze (0)
Během ledna přidali naši čtenáři téměř šedesát nových recenzí do sekce Moje.auto.cz. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější.

Během února přidali naši čtenáři téměř šedesát nových recenzí do sekce Moje.auto.cz. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější.

Naši čtenáři, tedy vy, jste za více než pět let fungování projektu Moje.auto přes 7.000 uživatelských recenzí automobilů.

Tvůrci obsahu zde nejsou redaktoři Auto.cz, ale majitelé a provozovatelé vozů, kteří s nimi mají často dlouhodobé zkušenosti. Mohou tedy ostatním čtenářům podat informace například o spolehlivosti a zasvěceně hovořit o silných a slabých stránkách svého auta, které se během klasického redakčního testu vůbec nemusejí projevit. Za ochotu podělit se o zkušenosti s vašimi vozy samozřejmě děkujeme!

A co se v Moje.auto odehrálo v únoru? Bylo nahráno přes 60 recenzí, bohužel část z nich zůstala zcela bez obrázků či popisu a proto byla skryta. Zůstalo 52 velmi pestrých recenzí. Přidali jste své zkušenosti s Peugeotem 106, Audi S6, Hondou Prelude nebo třeba Seatem Alhambrou.

Sledujeme, jaké modely v recenzích za daný měsíc přibyly, a jako už tradičně vám i tentokráte představíme pětici těch nejzajímavějších. Předesílám, že je velmi těžké z recenzí vybrat necelou desetinu, proto výběr berte spíše jako ochutnávku a pozvánku na stránky Moje.auto.cz

Pokud jste na stránky Moje.auto.cz ještě nezavítali, jste srdečně zváni, ať už jako čtenáři nebo tvůrci, nejlépe samozřejmě obojí.

Přezdívka auta: -
Rok výroby: 2009
Výkon: 147 kW
Najeto: 55.000 km
Přidáno: 2.2.
Jít na recenzi

Přezdívka auta: Biele Zlo
Rok výroby: 1988
Výkon: 51 kW
Najeto: 300.000 km
Přidáno: 4.2.
Jít na recenzi

Přezdívka auta: Caddy
Rok výroby: 2000
Výkon: 224 kW
Najeto: - km
Přidáno: 6.2.
Jít na recenzi

Přezdívka auta: -
Rok výroby: 1996
Výkon: 85 kW
Najeto: 260.000 km
Přidáno: 11.2.
Jít na recenzi

Přezdívka auta: lancer, myšák
Rok výroby: 2010
Výkon: 105 kW
Najeto: 35.000 km
Přidáno: 11.2.
Jít na recenzi

Aleš Jungmann
Diskuze (0)