Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Úsměvy hostesek brněnského autosalonu 2005

Libor Zezulka
Diskuze (83)
Co by to bylo za autosalon, kdyby krásu automobilovou nedoplňovala krása ženská. O krásu budete na letošní brněnské motorshow doslova zakopávat. Máme pro vás důkazy.

Krásným automobilům se můžete v Brně obdivovat dlouhé hodiny a totéž můžete činit v případě krásných hostesek, které u vystavených exponátů ochotně zapózují a většinou podají i zajímavé informace.

Koncentrace půvabných slečen podle našeho subjektivního hodnocení proti roku 2003 vzrostla, ale obrázek nechť si udělá každý sám. Jako obvykle nezklamala Alfa Romeo, jejíž novinky 159 a Brera obklopovaly velmi svůdné dámy. Nuže pánové, zvolte si v diskusi nejkrásnější hostesku autosalonu. Ještě než začnete vybírat, prohlédněte si první čtyři fotografie v galerii. Exkluzivně pro Auto.cz na nich zapózovala u Peugeotu 107 zpěvačka a modelka Iva Frühlingová.

Libor Zezulka
Diskuze (83)
8. 6. 2005 20:09
Re: slovenky
5. 6. 2005 17:58
Re: MAGICOVI rozumím...!
Děkuju.
5. 6. 2005 17:51
Re: MAGICOVI rozumím...!
Špatně jsi se vyspal Yaroukhu? Nafoukaný? To je kategorie s kterou jsem se naposledy setkal ve velkém oddělení mateřské školky. Nadutě? Nerozumím. Ža zrovna tobě mám připomínat, abys pokud možno psal k autům...