Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Odtahovky v Koreji: Vítěz bere kšeft (video)

David Bureš
Diskuze (11)
Kdo dříve přijede, ten dříve odtahuje.

Přiložené video vypadá jak z herní série Need for Speed. Mezi sebou však nezávodí upravené hatchbacky nebo drahé supersporty, ale vozy korejských odtahových služeb, a to v běžném provozu. Ten, kdo k nehodě dojede jako první, vyhrává.

Auto odtahové služby se během šílené jízdy k dopravní nehodě neřídí žádnými silničními pravidly, řidič pouze zapnul majáky a jel.

Ze semaforů, natožpak z rychlostních omezení si šofér nedělal těžkou hlavu. Levý pruh plný? Řidič klidně vjel do protisměru a přinutil protijedoucí vůz, aby zastavil a uhnul z cesty. Jednoduše jízda jak z počítačové hry.

Ze záběrů je patrné, že jednotlivé odtahovky mezi sebou závodí. Na videu jsou totiž vidět další dvě vozidla odtahových služeb, která se rovněž snaží dostat se co nejrychleji k dopravní nehodě. To, že málem způsobí další havárie, je zřejmě vedlejší. Kšeft je kšeft.

Diskuse: Jaké jsou vaše zkušenosti s českými odtahovými službami? Jsou tak „rychlé“ jako ty korejské?

David Bureš
Diskuze (11)
Avatar - J_Design
4. 12. 2011 23:43
Co je moc to je moc...
Tohle je opravdu neuvěřitelné co tam ty zvířata předvádějí! To je všude keců jak Korea dohnala západ a podobně ale tohle mi připomíná prostředí zemí jako Indie, arabské státy apod... Všichni retardovaní!! Nejednou mohl havarovat i on... což oto, ale vzal by sebou i naprosto neviného člověka... Najednu stranu dobře...ta ***** se nekontrolovaně množí tak alespoň tímhle způsobem se to malinko brzdí, ale já bych toho šmejda z tý odtahovky vytáh a řádně mu rozbil hubu! Jinak, jak tu někdo psal o otunění toho motoru...je to prdění do plechovky... jestli je tenhle motor upravený tak mi dovolte jedno přirovnání ze základní školy... to jsem asi čínský bůh srandy ;-)
4. 12. 2011 20:21
Re: Pohoda
Ona i přednostní jízda má svá pravidla. Tyhle odtahovky samozřejmě nepožívají práva přednostní jízdy. A nemysli si, že jsou z toho Korejci nějak nadšení.
Avatar - Mrakoplas
4. 12. 2011 20:12
Spolupráce...
Já jsem v Brně (pardon v Krně) zažil, že policajt po nehodě nenechal odjet řidičku s prasklým nárazníkem a sám jí přivolal odtahovku. Proč by u nás spěchali, když to mají namazané, aby byl kšeft jistý. :-(

Pak někdo, kdo tu odtahovku opravdu potřebuje, čeká a čeká...
4. 12. 2011 17:06
Re: Sánka dole...
To nevadi, to bude len dalsia praca naviac.
Inak tam pekne vidno rozdiel medzi sukromnikom a zamestnancom.
4. 12. 2011 17:03
Re: Pohoda
Jeden sanitak v Brne skoro nabral cyklistu a potom na neho krical: "Ty buzernate *". Asi vychadzal z toho, ze straight jazdia autom, tak vsetci cyklisti musia byt buzeranti :-O