Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta 3: Pokračování filmu je na spadnutí

Jan Mička
Diskuze (17)
Animovaný film Auta se dočká třetího pokračování. Informaci potvrdil generální ředitel Walt Disney Company.

Za animovaným filmem Auta , který se na stříbrná plátna dostal v roce 2006, stojí americké filmové studie Pixar. Zábavný snímek z prostředí automobilových závodů měl rozpočet 120 milionů dolarů, ten však celosvětové tržby několikrát překonaly. Nebylo se tedy čemu divit, když o pět let později přišlo druhé pokračování, tentokrát s rozpočtem 200 milion dolarů a celosvětovými tržbami, které ještě v roce uvedení stihly prvotní investici skoro ztrojnásobit.

Nyní před námi leží informace o třetím, pravděpodobně posledním dílu dobrodružné komedie. Záměr o natáčení v těchto dnech oznámil generální ředitel Walt Disney Company Bob Iger s dovětkem, že se o animaci opět postará studio Pixar, které je Disneyho dceřinou společností. Opět se tedy setkáme s Bleskem McQueenem a zřejmě i jeho přáteli, mezi které neodmyslitelně patří zrezlý odtahový vůz Burák, který má lehce nadnesený pohled na svět.

Stejně jako v předchozích dílech by měl i tentokrát propůjčit hlas hlavnímu hrdinovi americký herec Owen Wilson. Informace o rozpočtu, předběžném datu uvedení nebo dalším hereckém obsazení však ještě neznáme. Prozatím tedy nepohrdněte úryvkem z druhého dílu z roku 2011.

Jan Mička
Diskuze (17)
Avatar - The Spešl Uan
26. 3. 2014 17:16
Re: Paráda
Tak to nee,hochu.1. díl byl absolutně fantastastický,nadupaný poučením a skvělými hláškami.

2.díl mě absolutně překvapil,připadalo mi to trošku ujetý,ale už podruhý to byla üplná paráda,skvělé hlášky a skvostná grafika.A hlavně,to co se mi nejvíc líbí,ten film se odvíjel od takových maličkostí,jako třeba že Axlerodovi unikne olej,a nakonec je z toho ta skoro největší stopa. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: I love this stories. :*)
26. 3. 2014 14:15
Re: Paráda
Mě se líbí i film Letadla, myslím že pro děti je vcelku fuk, jestli je tam auto nebo letadlo- jde spíš o ten příběh a jeho podvědomou morální rovinu. Celkově jsou tyhle celovečerní animáky pěkně udělaný a každý si najde svoje, já se na ně ráda podívám i když už dávno nejsem dítě ;-)
Avatar - Dinar
26. 3. 2014 12:32
Re: Paráda
Nepodceňuj děti, naopak je to krásně pojato, dobro a zlo, žádná zk.urvená relativizace, žádné "šedé" vidění světa. Tady je právě svět ještě v pořádku!!
Avatar - Dinar
26. 3. 2014 12:31
Re: Paráda
To bys jim křivdil, Letadla nejsou od Pixaru, je to prachsprostá vykrádačka jak stylu tak dějového motivu. Jakkoliv je to celkem o.k. film, je to prostě kopie.

Na Auta III se moc těším, díky svým klukům jsem oba díly viděl xkrát, takže vím, že mají kouzlo dobrých filmů, tj. stále se dá objevit nějaký nový detail, nová vrstva, perfektní hlášky, odkazy na vše možné, prostě super. Jsem zvědav co po "Bondovce" z druhého dílu vymyslí pro třetí. držím palce. :-) :yes:
26. 3. 2014 12:27
Re: Paráda
To je čiste vec názoru. Prvé Autá boli ešte vpohode, bol to film o nejakých hodnotách, druhý diel je brak - autá mimo zákon, násilie, zbrane, ničenie, zabíjanie. Pokrivená "bondovka" - za ten film by mali ľudí z Pixaru nakopať do zadku, to rozhodne nie je film pre deti.