Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 46/2006

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Čas, kdy se i na našich silnicích objeví Dacia Logan MCV, se nezadržitelně blíží. Připravili jsme pro vás detailní představení této novinky, která by vzhledem k příznivé ceně mohla oslovit řadu českých zákazníků.

OBSAH

Přímo na věc …

PREMIÉRA      6

Čas, kdy se i na našich silnicích objeví Dacia Logan MCV, se nezadržitelně blíží. Připravili jsme pro vás detailní představení této novinky, která by vzhledem k příznivé ceně mohla oslovit řadu českých zákazníků.

NOVINKY      10

Smart představil druhou generaci vozítka Fortwo.

TAJNÉ PROJEKTY      14

S fotografiemi nové fabie se poslední dobou roztrhl pytel. My jsme na jejich základě vytvořili počítačovou retuš, která naznačuje finální podobu mladoboleslavské novinky.

TEST      16

Vyzkoušeli jsme faceliftovaný Renault Trafic pro sedm pasažérů. K jeho pohonu sloužil turbodiesel 2,5 litru s výkonem 110 kW.

TEST      18

Jako první v Česku jsme otestovali novou Kiu Cee’d s turbodieselem 1,6 litru. Jak jezdí novinka ze Žiliny?

TEST      20

Ve městě i mimo něj jsme provětrali Toyotu Yaris s turbodieselem 1,4 litru. Vyplatí se vám do jeho pořízení investovat nemalé peníze?

TEST      21

Kombi nižší střední třídy, které stojí téměř milion korun. To je Volvo V50 D5 se silným vznětovým motorem a automatickou převodovkou.

TEST      22

Luxusní limuzína, která je poháněna úsporným turbodieselem. Tak na nás zapůsobil Mercedes S320 CDI.

TEST      26

V rámci drobné modernizace se do dieselové Hondy Accord dostala i šestistupňová manuální převodovka.

… a vše kolem

TUNING      24

Přímo v Las Vegas jsme měli svého reportéra na výstavě SEMA, jež je přehlídkou toho nejbláznivějšího na tuningové scéně.

LAHŮDKA      28

Na tuningové výstavě SEMA se představil prototyp supersportu poháněný turbínou spalující biodiesel. Ecojet má výkon 650 koní…

SERVIS      30

Pojišťovny i přes proklamovanou nevýhodnost povinného ručení nabízejí navíc služby zdarma a lákají klienty do svého „kmene“.

CO JE TO?      32

V rámci testu Mercedesu S (viz strana 22) jsme důkladně prověřili i technologickou novinku umožňující noční vidění. Jaké jsou naše poznatky z české praxe?

PRODEJNÍ AKCE      33

Snaha prodejců přilákat do svých showroomů co nejvíce zákazníků se s koncem roku stupňuje. Náš přehled detailně monitoruje změny v nabídkách slev na nová auta.

BAZAR      38

Lancia Y představuje luxusní variantu malého vozu. Uvedená generace se navíc již zbavila puncu nekvalitního vozu a chlubí se dobrou spolehlivostí.

REPORTÁŽ      40

Na brněnském okruhu jsme pod vedením zkušených instruktorů absolvovali Audi Sportscar Experience. Pořádně jsme zatopili modelům S8, S6, RS4 a TT.

PATINA      42

Značka Lancia se letos zařadila mezi ty automobilky, které se mohou chlubit již stoletou historií. Minulost z ní udělala jak dámu, tak značku se sportovní pověstí.

STORY      44

Automobilové koncepty ukazují směr, kam se u dané značky bude ubírat sériová produkce. Připravili jsme stručný přehled, z něhož lze vypozorovat, co nás v nejbližší době čeká.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)