Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bloodmasters Bloodbath: Driftující zlí hoši (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Severoameričtí Bloodmasters se svými Nissany předvádějí, že k natočení kvalitního driftovacího videa vůbec nepotřebujete naleštěný pestrobarevný speciál a zázemí automobilky.

Současné hvězdy driftování v Severní Americe, mezi které patří Ken Block nebo Rhys Millen, se díky svým kouskům proslavily i v Evropě. V jejich filmech se téměř vždy prohánějí stroje s tovární nebo polotovární podporou, z jejichž barev až oči přecházejí.

Pánové, kteří si říkají Bloodmasters, se ale rozhodli, že natočí kvalitní drifterské video v poněkud jiném stylu. Namísto dokonale vypadajících a novotou vonících speciálů se po dráze Raceway Park v Englishtown v New Jersey prohánějí v notně omlácených Nissanech z devadesátých let.

Výsledkem je video, které se sice nemusí líbit úplně každému, ale rozhodně nabízí zajímavé kousky, které v případě kaskadéra bez auta zato s pruhovanými rukávy hraničí s životu nebezpečným hazardem. Pokud se zařadíte mezi ty, které téměř pět minut čisté radosti z driftování nadchlo, pak se můžete těšit na další díl, který by se měl držet stejného receptu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
24. 1. 2012 10:28
!
niesom fanušik driftingu ale toto je FAKT DOBREEE! :yes: