Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Další zničené Ferrari 458 Italia, tentokrát v Izraeli

Jan Mička
Diskuze (9)
Fotografie a videa zničených supersportů zahlcují internet prakticky každý den. Toto Ferrari 458 Italia položilo svůj život v Izraeli.

Fotografiemi zvěčněných nehod supersportovních automobilů je spousta, scénář však většinou bývá stejný. Jejich majitelé, kteří obvykle nemají nouzi o peněžní prostředky, přecení své řidičské schopnosti a promění plnokrevníky ve smrtící zbraně.

Ani tento případ se od ostatních neliší. Nejmenovaný izraelský řidič byl zrovna na cestě do města Ejlat na severním cípu Rudého moře. Vinou vysoké rychlosti vyletělo jeho Ferrari 458 Italia ze silnice a narazilo do okolních skalnatých útvarů. Výsledek nehody můžete posoudit sami.

Podle dostupných informací vyvázl řidič jen s drobnějším zraněním a ještě toho dne byl propuštěn z nemocnice. Život mu prý zachránilo použití bezpečnostních pásů. Nevím jak vám, ale nám by se průběh nehody promítal před očima snad donekonečna.

Jan Mička
Diskuze (9)
Avatar - wakantanka
2. 9. 2013 09:32
Re: 458
Asi tak nejak to vidim aj ja. Kazdopadne je toho maranelskeho plnokrvnika skoda. Hold nie kazdy co si ho vie kupit ho dokaze aj riadit. :-(
2. 9. 2013 09:19
Re: 458
Že si vážíš peněz, ještě neznamená, že budou první na mysli. Je to riziko, se kterým se musíš smířit. Nebo si ho můžeš leda leštit v garáži. :-) Pro mne je například důležitější sentimentální než monetární hodnota. A když auto rozsekám, budu asi v první řadě rád, že jsem živý. Řešení peněžní otázky přijde později.
Avatar - beibej
1. 9. 2013 19:41
A kolik se rozbilo Rapidů
náhodou nevíte? >:D
1. 9. 2013 19:13
Re: ostuda
"je to ostuda a hanba pre majitela" to ma rozosmialo >:D
Avatar - 3_diamanty
1. 9. 2013 18:42
ostuda
znicit si taketo krasne auto svojim neohladuplnym spravanim voci okoliu a sebe samemu je ostuda..... a je uplne jedno ci na to auto majitel zarobi za den za dva alebo za tyzden.... je to ostuda a hanba pre majitela.... myslim ze uz viackrat sa mu to nestane, dostal ponaucenie