Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Chystá Toyota návrat Corolly?

6 komentářů

zlysoused
přejmenovat Corollu. To je stejné, jako kdyby VW přejmenoval Golf.
KANKUNEN
Přesně, jenže Japonci to dělají pořád. Když se jim něco povede, tak v tom nepokračují. Accord má jednou největší kufr pak nejmenčí, Civic byl najednou MPV pak tam šrubnou jednoduchou nápravu dozadu. Nástupce Mazdy F byl skoro kombík a tak je to pořád dokola.
_Teddy_
To mas teda pravdu. Corolla mala celkom dobre meno, nebol dovod ju premenovat. Urobili to asi len preto, aby aj ten hatchback mal nazov v style "cosi+is" (Auris, Avensis, Yaris...)
mozgog
podle mě byl Auris myšlený jako "pazmekt" udělaný dle vkusu průměrného Evropana, že si zkrátka legendu zvanou Corolla nechtěli pokálet autem jako je Auris, kdyby přišla opravdová Corolla a hlavně i v kombíku bylo by to super, jak japonci přestali dělat v nižší střední kombíky, v Evropě podle mě dost ztratili
_Teddy_
Tak to moze byt pravda. Auris (aspon v tej prvej verzii) nebol hoden toho niest pomenovanie "Corolla". Kolega ked kupoval auto, mohol si u toyoty porovnat novy Auris, aj jeden z posledych kusov Corolly. Nevahal, bral Corollu. Pretoze na Aurise bolo az prilis vidno "kchatovanie kchostov"...
escorpion
Súhlas, corolla bola vždy zárukou spoľahlivosti a kvality čo sa týka japonský áut. Keby sa auris nevolal auris, ale corolla, možno by stál v mojej garáži, keď som pred 2 rokmi vyberal nové auto. Hoci posed za volantom nebol optimálny, interiér veľmi plastový a tvrdé, hrkotajúce plasty (nepripadal mi kvalitný). Aj japonci museli začať šetriť, resp. zarábať na zákazníkoch. Tadiaľ cesta nevede ... Snáď sa to v novej verzii zlepší.