Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Chystá Toyota návrat Corolly?

6 komentářů

_Teddy_
Tak to moze byt pravda. Auris (aspon v tej prvej verzii) nebol hoden toho niest pomenovanie "Corolla". Kolega ked kupoval auto, mohol si u toyoty porovnat novy Auris, aj jeden z posledych kusov Corolly. Nevahal, bral Corollu. Pretoze na Aurise bolo az prilis vidno "kchatovanie kchostov"...
mozgog
podle mě byl Auris myšlený jako "pazmekt" udělaný dle vkusu průměrného Evropana, že si zkrátka legendu zvanou Corolla nechtěli pokálet autem jako je Auris, kdyby přišla opravdová Corolla a hlavně i v kombíku bylo by to super, jak japonci přestali dělat v nižší střední kombíky, v Evropě podle mě dost ztratili
escorpion
Súhlas, corolla bola vždy zárukou spoľahlivosti a kvality čo sa týka japonský áut. Keby sa auris nevolal auris, ale corolla, možno by stál v mojej garáži, keď som pred 2 rokmi vyberal nové auto. Hoci posed za volantom nebol optimálny, interiér veľmi plastový a tvrdé, hrkotajúce plasty (nepripadal mi kvalitný). Aj japonci museli začať šetriť, resp. zarábať na zákazníkoch. Tadiaľ cesta nevede ... Snáď sa to v novej verzii zlepší.
_Teddy_
To mas teda pravdu. Corolla mala celkom dobre meno, nebol dovod ju premenovat. Urobili to asi len preto, aby aj ten hatchback mal nazov v style "cosi+is" (Auris, Avensis, Yaris...)
KANKUNEN
Přesně, jenže Japonci to dělají pořád. Když se jim něco povede, tak v tom nepokračují. Accord má jednou největší kufr pak nejmenčí, Civic byl najednou MPV pak tam šrubnou jednoduchou nápravu dozadu. Nástupce Mazdy F byl skoro kombík a tak je to pořád dokola.
zlysoused
přejmenovat Corollu. To je stejné, jako kdyby VW přejmenoval Golf.