Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
dr.biker
0
Přesně tak, tento luxusní autobus se u nás nebude příliš vyskytovat kvůli jeho vysoké ceně. Většinou teď dopravci nakupují s dotacemi (naše) Iveca Crossway. [odkaz]
Tyto autobusy bohatě stačí na meziměstskou dopravu, autobus má dostatek síly na předjíždění a je docela pohodlný. Sice ten motor Iveco je trochu hlučnější, má takový ječivý zvuk, ale jel jsem úplně novým Manem Lion's Regio L a bylo to pro mě zklamání. Motor není dostatečně utlumen a plasty v interiéru na naší slavné D1 drncají a celkově je v interiéru málo místa, obézní člověk by mohl mít problém vůbec nastoupit předními dveřmi do autobusu. A to určitě tento autobus nepatří k nejlevnějším…[odkaz]
PavelK_
0
Jenže on ten Man je úplně obyčejný linkáč, takže takhle na něj musíš pohlížet. Místa je tam tolik, kolik si dopravce objednal a kraj je ochoten zaplatit. plasty drnčí na D1 úplně na všem, ale je to mnohem lepší, než už Aresů na stejné trase. A neřekl bych, že je motor hlučný, na decibely to bude ok, ale nemá zrovna příjemný zvuk a jinak je bus celkově velmi tichý (dvojité zasklení, teplovodní sálavé topení bez ventilátorů, prakticky žádný aerodynamický hluk...,,) takže tam ten motor trochu vyniká.
petrumr
Kolouš
0
myslim, ze lidi od Vega Tour maji jiny nazor...
petrumr
Tyto autobusy bohatě stačí na meziměstskou dopravu, autobus má dostatek síly na předjíždění a je docela pohodlný. Sice ten motor Iveco je trochu hlučnější, má takový ječivý zvuk, ale jel jsem úplně novým Manem Lion's Regio L a bylo to pro mě zklamání. Motor není dostatečně utlumen a plasty v interiéru na naší slavné D1 drncají a celkově je v interiéru málo místa, obézní člověk by mohl mít problém vůbec nastoupit předními dveřmi do autobusu. A to určitě tento autobus nepatří k nejlevnějším…[odkaz]