Novinky
dewill
0
Teoreticky nic nebrání vyrábět atmosféry pro trhy mimo EU. 😒
atmosfera se nijak nevylucuje s hybridni technikou, ostatne Toyota a Lexus maji hybridy take s atmosferama
Dobrý den,
máte pravdu, ale už to zkrátka není ten poctivý motor, který dokáže skvěle pracovat bez jiné pomoci.
máte pravdu, ale už to zkrátka není ten poctivý motor, který dokáže skvěle pracovat bez jiné pomoci.
ono by se dalo i namitnout kde se uvadi "motory s atmosférickým plněním jsou stále nejlepší z hlediska zvuku a průběhu zrychlení" , ano zvuk je jasnej, ale to o prubehu zrychleni jste si mam dojem samy vyzkouseli v Tesle S, a jak by asi vypadalo takove spojeni elektromotoru jaky ma Tesla S s atmosferou a jejim zvukem jaky maj Lamborghini, tedy jeste lepsi pruhem a zatah zrychleni a zvuk te atmosfery 😄
Jakkoliv se mi jeví amtosférický motor s velkým obsahem jako nejlepší možná varianta, elektromotor ve spojení s atmosférou jde ještě dál a vylepšuje prakticky dokonalé. Krom toho, že snižuje emise, což je příjemný "vedlejší účinek", zrychluje reakce na plyn, nabízí daleko vyšší točivý moment, přidává výkon v nízkých otáčkách a ke všemu ještě šetří palivo. Když se to nepřežene se zátěží navíc v podobě baterií, je to podle mého jedno
z nejlepších možných řešení. Alespoň do příchodu elektrického kompresoru.
z nejlepších možných řešení. Alespoň do příchodu elektrického kompresoru.
že takový "puristický" přístup razí zrovan automobilka pod VW koncernem😊
Oni si to môžu dovoliť. Vzhľadom na počet predaných kusov koncernu v jednotkách milionov aut im emisné pokuty za predaj "pár kusov" Lamborghini nejako nemôže ublížiť 😉
Samozrejme, že to rozhodnutie vítam, nakoľko Lamborghini jednoznačne patrí medzi moje srdcové značky.
Edit: Mimochodom, keby dali do cenníka povinnú príplatkovú položku "Ekoteroristický poplatok pre Brusel za atmosferický motor: 10 000 Eur (samozrejme , že tá výška poplatku za kus je blbosť) " - ten, kto na to má, tak by to neriešil...
Samozrejme, že to rozhodnutie vítam, nakoľko Lamborghini jednoznačne patrí medzi moje srdcové značky.
Edit: Mimochodom, keby dali do cenníka povinnú príplatkovú položku "Ekoteroristický poplatok pre Brusel za atmosferický motor: 10 000 Eur (samozrejme , že tá výška poplatku za kus je blbosť) " - ten, kto na to má, tak by to neriešil...