Novinky
Ten motor docela připomíná XJ220 - V6 3,5 2 turba.
Naprostá blbost. XJ220 znělo s šestiválcem podobně jako dvanáctiválec. Tenkrát se přeplňování nerovnalo eliminaci zvuku.
Na to se dá reagovat jedině stylem jakým reaguješ ty...naprostá blbost 😉
A ty už si tento Ford GT naživo slyšel, že víš, jaký bude mít zvukový projev?
Závodní verze už jezdí a zní hrozně. A to jezdí bez tlumičů ve výfuku. Silniční GT má nahrané zvukové stopy v závodních simulacích a zní téměř stejně (nudně a bezpohlavně) jako GT-R. Takový průmyslový vysavač no.
Dej odkaz na sériový GT, kde je motor vytočený.
[odkaz]
Zní strašně. Prostě jako GT-R.
Zní strašně. Prostě jako GT-R.
Projel jsem nějaký videa a nemyslím, že by GT oproti XJ220 mělo znít nějak dramaticky špatně. Na druhou stranu, XJ220 je z doby, kdy ten zvuk prostě dělalo auto samo, nevím, jak to má GT, vycházím z toho co si uvedl výše. Ať tak nebo tak Jag je už teď vzácnější a ceny se pohybují na úrovni 0,5 mil.$, takže cca na úrovni GT.
EDIT: ten konfigurátor je parádny, len z rýchlych pruhov si môžeš vybrať 8 farebných variánt.
Proč by nemělo s turbem řvát?
Jinak k NSX: [odkaz]
Na propadák má celkem slušný hodnocení, nemyslíš?
Recenze se projeví naplno až bude testována v soukromí v Evropě a USA, zatím je to po eventech sponzorovaných Hondou/Acurou, takže si to redaktoři nechtějí pohnojit. Stejně jako se měnila hodnocení v případě poslední Corvetty Z06. Která se v testu Motor Trendu dokonce rozbila. Když si přečteš dojmy o NSX, tak jsou strašně znát rozporuplné reakce. Redaktoři jsou zklamáni a rozhořčeni, ale současně nechtějí automobilku strhat, protože jim platí letenku, ubytování a další servis při demo akcích.
Ford GT se nejen podle mě velmi povedl!
Už použití vysavačového EcoBoostu a neinspirativní charakter auta společně s cenou prostě působí spíš úsměvně. A vzhledově mi to připomíná náčrt teenagera o hodině matiky.
K NSX...první recenze nezní vůbec špatně, o tom, že by byla propadákem jsi se dozvěděl kde?