Novinky
bude moudrosti kapitánu průmyslu co by měl teď Peugeot udělat a co ne. A samozřejmě tady nebudou chybět hospodské kecy o tom jak vše německé je kvalita a francouzské na ***. A nejvíc budou chytří ti co si v bazaru kdysi koupili francouzské auto s 400 tisíci kilometry na hrbu a jim to prodali jako fajnovou voňavku s 90 tisíci na tachometru.
jestli si PSA koupilo Opel, podstatné je, že si obě značky koupili Číňané. A na jejich schopnostech řídit velkou automobilku teď bude záviset jak se jí povede dál. V případě Volva ukázali, že úplní hlupáci nejsou.
To, že nejsou hlupáci, je dobře vidět na tom, že se o nich, jak v Případě PSA tak i Volva, moc nemluví. Jen dělají svou práci.
Nechápem načo je koncernu PSA ďalšia značka ktorá má cca rovnaké portfólio modelov a pôsobí v podstate iba v Európe.. Všetky štyri značky sa v podstate modelmi prekrývajú a sú sami sebe konkurenciou aj keď v poslednej dobe je snaha značkám zadefinovať určitú identitu no výsledok zatiaľ slabý a do tohto guláša pribudne Opel... 8-s
VW má taky 3 podobné značky (VW, Seat a Škoda). PSA chce asi prodávat i v Německu a Británii. Třeba mu to přelepování znáčků taky projde.
Neprojde... ale přesto tam může dobře prodávat.
😄
Sousta, jestli ne většina, důležitých soušástí auta prostě není vidět... a může být společná.
A je levnější vyrábět převodovky pro 5 milionů aut, než pro 3.5... mně se to líbí. Třeba to bude silná konkurence v Evropě pro VW.
A nic by víc neprospělo evropskému rybníku .. a popravdě VW asi nejvíc.
😉
😄
Sousta, jestli ne většina, důležitých soušástí auta prostě není vidět... a může být společná.
A je levnější vyrábět převodovky pro 5 milionů aut, než pro 3.5... mně se to líbí. Třeba to bude silná konkurence v Evropě pro VW.
A nic by víc neprospělo evropskému rybníku .. a popravdě VW asi nejvíc.
😉
Tiez nechapem, totalny ullet. Pochopil by som spojenie Suzuki a Opel. Japonci by dostali turbobenziny a diesely a pristup na EU trh. Nemci zase 4x4, offroady a pristup do Azie. Takto ma maju vsetko portfolio dvojnasobne, prebytok tovarni a silni su iba v EU.
No.. a dokážeš si představit business case postavenej na prodejích v Evropě?
Mně by se to líbilo: v Evropě VW, PSA a Renault po 20%... FCA 10%... a ostatní dohromady těch zbývajících 30.
A z těch 30 ještě většina taky Evropa, jako je BMW nebo Mercedes... a Asie tak jako na okořenění.
Obdobně, jako je skladba aut v Asii...
😉
Mně by se to líbilo: v Evropě VW, PSA a Renault po 20%... FCA 10%... a ostatní dohromady těch zbývajících 30.
A z těch 30 ještě většina taky Evropa, jako je BMW nebo Mercedes... a Asie tak jako na okořenění.
Obdobně, jako je skladba aut v Asii...
😉
A myslíš, že im to vadí, že nechápeš? >😁
Jasne, agenti z PSA sledujú články na auto.cz a referujú statusy do centrály kde potom korigujú svoje strategické rozhodnutia... >😁
RIP OPEL ... :no:
To je špatná zpráva...německá kvalita půjde do kytek.
Francouzská nekvalita..to lidi určitě osloví.
Pokud to Opel přežije..odliv klientů je jasný.
Škoda ho.