Testy
by som povedal ze by to kludne mohlo byt aj C klasse alebo snad E klasse? .. akoze ta vzajomna podoba je neskutocna 😒
a tady řada e😜ertů naftu už pohřbila....někteří dokonce zpanikařili a nafťáky dávají skoro zadarmo...no nekup to... 😉
[odkaz]
[odkaz]
Myslim ze benzinovy 8 valec napr. S 500 sa mu hodi viac . neviem aky je celosvetovy predaj S ka diesel vs benzin . Novy radovy diesel bude urcite top co sa tyka kultivovanosti chodu. Jemne sa obavam ako dlho nas nechaju v EU sorry v EU uz asi dlho nie ale myslim celkovo v Europe jazdit na dizlakoch. ..
"Zadarmo" býval V6 TDI Touareg okolo milionu, to byla nabídka! A kvalita jako u Cayennu 😉
to aj teraz je vyborna cenova bomba!
pozeral som na mobile.de Tuareg 2016, 6 valec cca 270 koni, na vzduchu cca do 20.000 km je ovela lacnejsi ako napriklad mensi GLC 250 iba 4 valce, a vybava hola ***ka!
:-!
pozeral som na mobile.de Tuareg 2016, 6 valec cca 270 koni, na vzduchu cca do 20.000 km je ovela lacnejsi ako napriklad mensi GLC 250 iba 4 valce, a vybava hola ***ka!
:-!
Souhlasím s autorem. Podle mě je nový éčko designově proti předchozímu E hnus. To co vypadá na S majestátně. se k E nebo C absolutně nehodí.
predosle E-cko nemalo chybu..a aj ten hranaty styl GLK-cka sa mi pacil podstatne viac ako to co predvadza nove GLC ;-\ ( alebo si len spomenmne na prve SLK.... nema chybu ) ... a zrovna medvedom vzdy hrany sedeli ... vzdy ... ale tieto pompezne kabelky co robia dnes ( navyse su vsetky uplne rovnake ) su dokazom akejsi vizualnej bezradnosti... je to cele fadne nudne ... nezaujimave.. a robene vsetko akoby uz len z povinnosti.. chyba tomu nejaka vizualna pridana hodnota... aku ma povedzme lexus alebo honda a podobne
jediny pekny medved je dnes paradoxne stare Gecko ;-\
PS: pred par dnami som u nas v Cermeli videl ten novy sportiak AMG GT v takej zlatistej farbe.... akoze ta maska a svetla k tej placke vobec nepasuju.... neskutocna disproporcia spredu ... prislo mi to tiez take akoze "sportiak z povinnosti" ale krasne to teda fakt nie je... nazivo fakt nie
jediny pekny medved je dnes paradoxne stare Gecko ;-\
PS: pred par dnami som u nas v Cermeli videl ten novy sportiak AMG GT v takej zlatistej farbe.... akoze ta maska a svetla k tej placke vobec nepasuju.... neskutocna disproporcia spredu ... prislo mi to tiez take akoze "sportiak z povinnosti" ale krasne to teda fakt nie je... nazivo fakt nie
Sranda, predosle Ecko s predelenymi svetlami, ktore ma dnes octavia bol udajne krajsi ako dnes a na octaviu sa nadava 😄
Za mna naopak - GLK by som si nekupil, ale o GLC uz teraz uvazujem, ze o take 2-3 roky by to mohlo byt realne.
Za mna naopak - GLK by som si nekupil, ale o GLC uz teraz uvazujem, ze o take 2-3 roky by to mohlo byt realne.
ano předešlý éčko bylo mnohem hezčí než současný. Oktávku do toho netahej. Krom dělených světel jsou to designově odlišný auta, takže co je hezký na merglu nemusí sedět na Oktávce.
Vec vkusu, mam opacny nazor, ale je mi to vazne jedno.
Preco by som do toho ktavku netahal? E malo svetla, teraz uz nema - podla miestnych odbornikov od toho MB upustil. Dnes ma delene svetla oktavka (vobec mi to nevadi), podla miestnych odbornikov je to hnus, grc a neviem co. Dnes sa dozviem podla miestnych odbornikov, ze delene svetla su vlastne u MB ok, ale u oktavky uz nie. Preco? Nekydam na dizajn ani jedneho, sucasne E sa mi paci, viac ako predchadzajuce. Oktavka ma nechava chladnym, ale to aj ta predosla. Akurat sa nevzrusujem nad delenymi svetlami.
Preco by som do toho ktavku netahal? E malo svetla, teraz uz nema - podla miestnych odbornikov od toho MB upustil. Dnes ma delene svetla oktavka (vobec mi to nevadi), podla miestnych odbornikov je to hnus, grc a neviem co. Dnes sa dozviem podla miestnych odbornikov, ze delene svetla su vlastne u MB ok, ale u oktavky uz nie. Preco? Nekydam na dizajn ani jedneho, sucasne E sa mi paci, viac ako predchadzajuce. Oktavka ma nechava chladnym, ale to aj ta predosla. Akurat sa nevzrusujem nad delenymi svetlami.
Prečo? Ty vole třeba proto, že to je ten jediný designový prvek, který mají obě auta stejný. Navíc O3 to dostala v rámci faceliftu, kdy se nový tvar světel narouboval na stávající auto, zatímco design MB-E s nimi už počítal, takže do celkového pojetí auta ta světla lépe zapadají. Jestli sis totiž všimnul, tak krom těch dělených světel ty auta vypadají úplně jinak. Takže o co pasuje na proporce MB-E nemusí nutně pasovat na O3.
Predesle Ecko melo obrovskou chybu. Bylo absolutne nezajimave a rekl bych, ze clvek musel byt hodne mercedesovy, aby do nej sel misto 5er nebo A6. Prave ze nove pritahlo dost kupcu.
Design sedi nejvice Sku, jak u E tak u C ale dost pomohou pakety. Na Chodove stoji E kombi v AMG paketu a vypada hodne dobre.
Design sedi nejvice Sku, jak u E tak u C ale dost pomohou pakety. Na Chodove stoji E kombi v AMG paketu a vypada hodne dobre.
tak prave na tento motor uz tak cakam...
mne by urcite stacil v mensom a lahsom aute - doteraz som myslel, ze v E klasse ale momentalne uprednostnujem vyhody GLC :-!
mne by urcite stacil v mensom a lahsom aute - doteraz som myslel, ze v E klasse ale momentalne uprednostnujem vyhody GLC :-!
Zatím se s motorizacemi 210 a 250 KW do třídy E nepočítá.Informaci mám z letošního ledna.
dakujem!
no tak snivam dalej.... :-!
( nie ze by mi motor v GLC 250 nestacil, je to vyborne auticko pre Prahu a okolie ale uz sa celkom tesim na ten novy. )
no tak snivam dalej.... :-!
( nie ze by mi motor v GLC 250 nestacil, je to vyborne auticko pre Prahu a okolie ale uz sa celkom tesim na ten novy. )
Nemusíš snívat, nový R6 dýzl dostane éčko na jaře, podle info, které mám, půjde po novém roce už objednat i u nás. Výkonové verze by měli být dvě, jestli to bude 210 a 250kw jako v esku nebo 200 a 240 např., nevědí ani u importu MB, ale je to jedno, ten motor je špička v obou verzích. 😉
No ano, slyšet prémiové auto prochrochtat okolo a zasmrdět nejbližší okolí, to mě vždycky rozesměje. Poslouchání ranního startování sousedů s těmito sazomety bych si ovšem rád odpustil.
Máte pravdu, ale na druhou stranu: mercedesovský chrochták je mnohem kultivovanější a tišší, než peugeotovský. Čili nejvíce záleží na tom, kde jste si ustlal a do jaké příjmové skupiny patří vaši sousedé. 😐
To chrochtání je např. od 5 series BMW. Ale naštěstí si teď pořídil Teslu, takže bude snad klid. Strašný zvuk...
Ale určitě to je lepší, než když startuje pažout, to je jiný traktor >😁
Ale určitě to je lepší, než když startuje pažout, to je jiný traktor >😁
za mna dnes uz v tejto triede jednoznacne hybridny pohon... dizle su uz na ustupe a coskoro s nimi nevkrocis ani do nejedneho velkomesta.... a osobne si ani neviem predstavit kupit si tak drahe luxusne auto prave s dizlom
Ale hybrid je zas na prd na dálnici, to pak s sebou taháte třeba čtvrt tuny balastu prakticky pro nic... nicméně souhlasím, "prémii" s naftou bych si nikdy nepořizoval.
v sucasnosti uz mame tak vyspele vozy ze postaci aj "bezny" arteon a mas uz vsade luxus a pohodu.. dnes uz ozaj clovek nemusi davat 3 melony za S kladu ako kedysi ked sa chce komfortne a pohodlne povozit.. tieto casy su nastaste uz fuc.. a je len otazka casu kedy tieto obrovske me***dany nahanajuce vsetko mozne uz skoncia nie zrovna slavne ...
>😁 :yes: :yes: :yes:
Moderní diesely nemají s chrochtáním nic společného. Měl jsem nějakou dobu 2014 F15 X5 40d a žádné chrochtání a ani smrad se nekonal. Motor zněl a choval se jako benzin...laik by nepoznal, že jde o naftu.
Jo, tenhle mýtus mě taky vždycky rozesměje😁 . No, děkuji za pobavení, ale vraťmě se zpátky do reality.
Prosím dáme si spicha a vysvětlíš mi co mi na autě chrochtá, ano? mám GLK V6 320. Dej vědět kde se sejdeme, nechám se poučit. >😁
A jistě ti z toho taky krom nepředstavitelnýho chrochtání jde nepředstavitelný dým že >😁 >😁 To dá rozum. To je běžný projev moderních dieselů. Jak v takovým "vraku" vůbec můžeš jezdit? >😁
Jasně, přijedu s některým ze svých benzínových V6 a pak to poznáš. Ale chápu, když to někdo poslouchá pořád, tak mu to pak přijde naprosto normální.
Děda ten benzínový R6 má, tak asi trochu vie, čo hovorí.
Ono samozrejme ten rozdiel tam poznáš, ale pri naftovom šesťvalci už sa nejedná o žiadne kadla-kadla, ten zvuk je iný, hutnejší, vyrovnanejší a vcelku príjemný. Už som to tu písal, som odporca nafty, ale zvezenie s 335d ma celkom nadchlo, ten motor mal veľmi príjemný, veľkoobjemový zvuk, točil do 5t rpm a výkon ako najlepšie hotheče (230 kW).
Ono samozrejme ten rozdiel tam poznáš, ale pri naftovom šesťvalci už sa nejedná o žiadne kadla-kadla, ten zvuk je iný, hutnejší, vyrovnanejší a vcelku príjemný. Už som to tu písal, som odporca nafty, ale zvezenie s 335d ma celkom nadchlo, ten motor mal veľmi príjemný, veľkoobjemový zvuk, točil do 5t rpm a výkon ako najlepšie hotheče (230 kW).
Samozřejmě, že rakovinomety s přijatelnějším počtem válců zní lépe, než vyklepané čtyrhrnky. Některé mohou v určitých otáčkách i znít pěkně. Ale celkový projev je prostě pod benzínem, o smradu z toho ani nemluvě. A samozřejmě nafta ztrácí s věkem mnohem víc na atraktivnosti zvuku.
Jaký smrad? Žádný smrad, ani z výfuku ani z motorového prostoru. Když nevěříš, tak se koukni k nějakému BMW dealerovi a slušně ho požádej, aby ti nějakou F15 X5 30d nebo 40d nakopnul. Budeš žasnout....garantuju!
On chudák zřejmě bydlí v nějakém suterénním bytě a sousedi mu parkují výfuky přímo do okna. Nebo ráno stojí na zastávce autobusu a sousedi všichni jedou okolo. 😉
Smrad z výfuku sazometových aut. Samozřejmě, že nové Audi nesmrdí stejně, jako první generace chrochtávky, ale prostě smrdí. Benzín, pokud ho není moc a pokud je v pořádku, voní. Ale vidím, že rád lžeš sobě i ostatním, tak tě při tom nechám.
Edit: ale je vtipné, jak ze sebe děláš vola a posíláš mě k dealerovi... jako kdyby na silnicích byl nedostatek plebs s ropáky >😁
Edit: ale je vtipné, jak ze sebe děláš vola a posíláš mě k dealerovi... jako kdyby na silnicích byl nedostatek plebs s ropáky >😁
Ale ale...klídek. My tu přece neřešíme muzeální vylágrované kousky, ale moderní techniku jestli sis nevšiml. Jo, a u toho dealera by ses měl určitě zastavit a dovzdělat se. :-!
"Moderní" a "smrad a chrochtání" se nijak nevylučuje. Dealer mi nemůže ukázat nic, co už jsem neviděl.
Elementární logika ti moc nejde.
Elementární logika ti moc nejde.
Clovece, placas nezmysly,ale absurdne.. . Od augusta mam FL S400d, 4500km som zatial najazdil, ziadne chrochtanie sa nekona-leda tak vo vlhkom sne. A k tomu zmienovanemu smradu ti poviem len jedno-v uzatvorenej a nie moc priestrannej garazi rodinneho domu sme s kamaratom pri nastartovanom motore stravili asi 15 min (moc peclive nastavovanie tlaku v pneu+pokec) a on sam sa divil jak je to *** mozne ze neciti spaliny-nie to este smrad 😄 😄 )
PS. nechod na mna s recami ze kto je zvyknuty na diesel, ten to nepozna.. Posledne 2 roky som bol majitelom benz V6 (z370) a V8 (C63s) a to ti prisaham ze smrad narobili vcelku citelny.. hm?
PS. nechod na mna s recami ze kto je zvyknuty na diesel, ten to nepozna.. Posledne 2 roky som bol majitelom benz V6 (z370) a V8 (C63s) a to ti prisaham ze smrad narobili vcelku citelny.. hm?
Jako jo, super pohádka, tleskám.
Co jako jo? Vyjadrujes sa ako 20 rocny chlapecek spoza monitoru.. Co ti je tazke pochopit z toho co som napisal? Ze som mal zmienovane benzinove auta, ci moje nove S400d v zatvorenej garazi nespravi vecsi smrad ako C63?
Je srandovní, když se mě někdo zeptá "Co ti je tazke pochopit z toho co som napisal?" a přitom sám patrně nechápe, co jsem napsal já >😁 . Ale když to potřebuješ polopatě: můj předchozí příspěvek byl sarkastické vyjádření skepse. Neboli tě obviňuji ze lhaní. Být 15 minut v jakékoli uzavřené garáži u nastartovaného auta se spalovacím motorem, tak není možné, aby to nesmrdělo, ať už je to sazomet, nebo benzín. Rozdíl je ale v tom, že rakovinomet smrdí prakticky všem kromě těch, co už jsou na to zvyklí, zatímco benzín (pokud je samozřejmě technicky v pořádky) nemálo lidem voní. Ale být několik minut v benzínovém oparu není nic příjemného (o sazích z nafty nemluvě). Takže nelži, chlapečku 😄
Ano, v zachvatu nemohucnosti si odprezentoval tezu, obvinil, odsudil ma a teraz uz len cakam na popravu. 😄 😄 Mozno to nebolo 15 min, ale podobnu scenu som obsolvoval aj s V8 a minimalne podla cuchu toho smradu pri 400d bolo menej-nieco samozrejme v ovzdusi bolo, vyslovene smrad by som to nenazval. Pointa je v tom ze ten benzinak bol na tom o nieco horsie.
No tak to se dostáváme zpátky k těm tolerancím 😄 . Někomu diesel vadí méně... A další věc je, že některé benzínové přímovstřiky hnusně zasmrdí tím prvním výfukem hned po nastartování. Něco jako nové S400d je asi schopné ve volnoběhu odfiltrovat skoro veškerou síru a jiné naftové smrady, ale nepředpokládám, že to bude za 50k km stejné, nemluvě o regeneraci filtru. A co se týká zvukového projevu, je celkem zřetelně dieselový (tj. chrochtavý), ač samozřejmě značně tlumený. Tedy pokud nenastala nějaká revoluce a zvuk je naprosto odlišný od 350 d a všech ostatních dieselů...
Benzín voní, rád sa nechám poučiť. Nedávno som poslal z domu dízel a priamo po naštartovaní za studena ide jednoznačne viac smradu z toho benzínu. To isté platí aj o firemnom benziňáku (oba priamovstrekové). Oba smrdia ako naštartovaný dvojtakt a cítiš ich výrazne intenzívnejšie ako v tejto chvíly už prehistorický EU IV dízel :-! :-!
No a čím jiným než dieselem by si chtěl takový těžký auto tahat? Leda silným benzínem, ale to bude žrát i trávu kolem silnice. Hybrid je jistě milý řešení, ale to je dobrý tak v městským provozu. Na dálnici to stejně žene jen spalovací motor a tohle auto si jaksi nikdo nebude kupovat na příměstský provoz.
Ty troubo tohle ale není vyrachtaná 15 let stará Oktávka. Mluvíš o tom nejmodernějším od Mercedesu. Čím jezdíš ty ty koště, že ohrnuješ nos nad eskovým Merglem? >😁 >😁
Ale ale, nějaká chudinka je dotčená, že se někdo odvážil kritizovat její sazomet! >😁 Hele, až/jestli vyrosteš a budeš s lidmi mluvit normálně, tak se vrať. Do té doby neobtěžuj těmito prázdnými řečmi a nadávkami.
Ty jako myslíš, že se mě ty tvoje žvásty nějak dotknou, ale to máš zbytečně moc veliký sebevědomí. To není žádnej můj sazomet. Takový auto jsem nikdy nevlastnil. Nicméně zaráží mě tvoje zvláštní reakce, kdy topíc se ve svý vlastní blbosti nazýváš nejmodernější motory od Mercedesu způsobem, který přijde normálnímu člověku krajně nepatřičný. Nějak jsem ve tvým příspěvku přehlédnul informaci o tom v čem jezdíš, že ohrnuješ nos nad S-kovým Mercedesem? >😁 >😁
Přes léto na motorce jsem na semaforech čichal dost chrochtáků a musím říct, že nějaký mýtus o tom, že to poznat není je jenom mýtus. A ačkoliv přímovstřikový benzín má na volnoběh taky trochu "nýtovací" sound, nafta je pořád stejně snadno identifikovatelná.
Ostatně mně docela zaráží, že investují tolik prostředků do něčeho, co stejně nemá šanci přežít víc než pár let...
Ostatně mně docela zaráží, že investují tolik prostředků do něčeho, co stejně nemá šanci přežít víc než pár let...
Jasne, zvonku to spoznáš vždy. Ale bavíme sa o pocitoch spoza volantu, kde svoje spraví kvalitné utlmenie a taký pozdĺžne uložený R6 dízel sa neprejavuje ani vibráciami či nekultivovanosťou, rozdiel je hlavne v inom charaktere zvuku a rozsahu otáčok.
Když na světlech zastavím s benzínem, na volnoběh o motoru nevím. Totéž se dá říct o naftě? Nemyslím si. Když nastartuje start/stop systém, o benzínu o tom skoro nevím, u naftě se o tom dá mluvit taky?
Asi to ještě nevíš, ale s moderním autem, když zastavíš na světlech tak ti automaticky zhasne motor. Takže, je úplně jedno jestli máš naftu nebo benzin, stejně neslyšíš nic... 😉
A proto v každé diskusi o funkci start/stop všichni píšou, jak to okamžitě po nastartování vypínají😊 No nic, čekal jsem na nějaké srovnání majitele šestiválcového benzínu a nafty, který tvrdí, že mezi nimi nepozná rozdíl...
Tož poslouchej a dobře. Jezdím teď šestiválec benzin a před tím jsem měl šestiválec naftu. Rozdíl v hlučnosti je tak nepatrný, že je zanedbatelný. Smrad žádný, ani benzinu ani u nafty...spokojen?
některá hlučnost je pěkná. Na volnoběh je to sto a jedna, to mi pane neříkejte. A smrad, kyselý smrad z nafty je hrůza proti benzínovým exhalátům...
Jo, na nějakých starých plečkách to jo. Ale já nejsem dost bohatý na to, abych si kupoval vraky.
Deset roků stará plečka s benzínovým motorem bude mít lepší zvuk, emise a nebudeš do ní muset lít chcánky a řešit filtr pevných částic...
My tu neporovnáváme 10 let starý benziňáky a 10 let starou naftu. My tu porovnáváme 2014 R6 v naftě a 2016 R6 v benzinu.
Tak ještě jednou a srozumitelně. Deset roku starý benzin bude mít všechny hodnoty lepší než moderní nafta😊
Zdroj?
Na to nepotřebuješ žádný zdroj, stačí ti selský rozum. Copak už někdo fixloval emise benzínového motoru? Nebo do něho lil močovinu?
Samozřejmě že potřebuješ zdroj, když něco takového tvrdíš. EU dotovala a dotuje diesely, protože mají nižší emise CO2 jestli o tom nevíš? Takže ne všechny hodnoty má benzin lepší, jak tvrdíš ty. Zdroj....trochu ti pomůžu......[odkaz]
Skleníkový plyn, kterého kráva vyprodukuje víc než auto? Nevěřím, že nějak škodí, to by pánbůh takhle nevymyslel😊))
Já věděl že ta debata skončí u kráv.... 😉
nebo ne😊
[odkaz]
[odkaz]
Další poplašná zpráva, která popírá předešlou poplašnou zprávu, která napadla minulou poplašnou zprávu a tak pořád dokola, aby mohli vědci a politici dál utrácet peníze daňových poplatníků a daňový poplatnící čučet co se to s jejich planetkou děje a při tom být odrbáván o svobodu a těžce vydělané peníze... >😒]
teraz som mal 2 dni 320xd GT namiesto mojeho benzínu a po meste to je tragédia s tým rachtaním,zvýraznil to ešte start/stop keď som to zabudol vypnúť.
Dízel počuť aj pri mestkých jazdách ,či pri kick-downe v 335d F31 a to je lepšie odhlučnené ako tá moja haraburda.
Mig : poznať zvukový rozdiel R6 b vs d , ale skôr v meste a pri K-D
A k tomu Pežotu čo tu niekto spomínal 2.2hdi bola tichšia ako 320d
Dízel počuť aj pri mestkých jazdách ,či pri kick-downe v 335d F31 a to je lepšie odhlučnené ako tá moja haraburda.
Mig : poznať zvukový rozdiel R6 b vs d , ale skôr v meste a pri K-D
A k tomu Pežotu čo tu niekto spomínal 2.2hdi bola tichšia ako 320d
Jsi si jistý, že R6 bude chrochtat?
Diesel má svoje opodstatnění. Do velkého SUV například. Diesely udělaly velký pokrok, ale třeba do S-klasse bych viděl radši hybrid /a určitě ne diesel-hybrid😊
Na tenhle R6 se celkem těším, jak bude možnost, chci ho vyzkoušet. A klidně v S-Klasse 😉
Mám na mysli hodnocení designu panem Machalou a zdejšími diskutéry. Styl Mercedesu za poslední 3 roky je extrémně úspěšný, nalezl si zdaleka nejvíce příznivců pokud se jedná o D3, a to dokonce i v Evropě. Tudíž není možno vyslovit podezření, že se jejich současný design snaží zalíbit Číňanům. Naproti tomu prodeje Audi i BMW v Evropě letos hodně stagnují, a pokud bych měl vzít pana Toppera za slovo, pak za to může hlavně design, podle nějž zákazníci auta kupují.
January – July brands ranking
Brand Jan-July 2017 change 2017
1 Volkswagen
2 Renault
3 Ford
4 Opel/Vauxhall
5 Peugeot
6 Mercedes-Benz 546.034 11,5%
7 Fiat
8 Audi 509.246 0,2%
9 BMW 489.982 1,6%
Market total: 4,0%
Je jisté, že MB získává hodně zákazníků svými M-třídami, ale rovněž prodeje nového E-čka a C-čka jsou více než slušně rostoucí. Mně se design všech 3 sedanů velmí líbí, stejně jako design SUV od Mercedesu. Když vidím C, působí na mě jako mnohem větší, a hlavně mnohem honosnější auto, než jakým v dřívějších generacích bylo.
January – July brands ranking
Brand Jan-July 2017 change 2017
1 Volkswagen
2 Renault
3 Ford
4 Opel/Vauxhall
5 Peugeot
6 Mercedes-Benz 546.034 11,5%
7 Fiat
8 Audi 509.246 0,2%
9 BMW 489.982 1,6%
Market total: 4,0%
Je jisté, že MB získává hodně zákazníků svými M-třídami, ale rovněž prodeje nového E-čka a C-čka jsou více než slušně rostoucí. Mně se design všech 3 sedanů velmí líbí, stejně jako design SUV od Mercedesu. Když vidím C, působí na mě jako mnohem větší, a hlavně mnohem honosnější auto, než jakým v dřívějších generacích bylo.
sucasny styl mercedesu je preto tak uspesny lebo uz nezaujima len gentlemanov ale aj kdejake barbiny... navyse mi pride coraz globalnejsi... staci si ale odmysliet tie obrovske masky a razom to moze byt uz hocico.. dnes snad uz len volvo ma ozaj dizajn na ktorom vzdy spoznas ze ide o volvo
k poslednemu odstavcu.... aj sucasny megane na ma posobi ovela vacsi hodnotnejsi a robustnejsi ako ten spred 15 rokov... tento trend zvacsovania sa tyka kazdej znacky a kazdeho modelu.... aj clia pola mazdy6 civicu CR-Vcka proste kazdeho.. auta sa proste stale zvacsuju.. aj ked donekonecna to nepojde tak len cakam kedy sa to zastavi 😲
PS: M trida dnes je uz GLE 😉
k poslednemu odstavcu.... aj sucasny megane na ma posobi ovela vacsi hodnotnejsi a robustnejsi ako ten spred 15 rokov... tento trend zvacsovania sa tyka kazdej znacky a kazdeho modelu.... aj clia pola mazdy6 civicu CR-Vcka proste kazdeho.. auta sa proste stale zvacsuju.. aj ked donekonecna to nepojde tak len cakam kedy sa to zastavi 😲
PS: M trida dnes je uz GLE 😉
ja ako majitel noveho C a aj E tiez nemam s tym ziadny problem. Trochu viac ma bolelo ten prechod z GLK 350 na GLC, ( preto som si ho aj nechal!), ale nema uz vyhrady a mne vyhovuje aj interier medvedov ( to sme tu uz par krat riesili :-! ) a hlavne pekne detaily ( ovladace, prepinace, ovladanie sedadiel na dverach ) a aj dobre ozvucenie.
Nakoniec E 220 sa ukazal ako super auto z D3 ( testy su jasne) ale oproti E350 je sestvalcovy bavorak lepsie auto a preto som bol zvedavy, ako ecku pomoze tento novy motor ( ak uz ho konecne nasadia!!!) :-!
Nakoniec E 220 sa ukazal ako super auto z D3 ( testy su jasne) ale oproti E350 je sestvalcovy bavorak lepsie auto a preto som bol zvedavy, ako ecku pomoze tento novy motor ( ak uz ho konecne nasadia!!!) :-!
GLK nemalo chybu...malo vizaz skutocne taku aku od medveda ocakavam... este "stare" Gecko je podla mna z medvedov vyzorovo stale fajn... ma v sebe tie povodne geny 😄
ano, G je uz klasika a preto sa na to aj inak pozerame a tie tvary su velmi klasicke - ale kamarat kupil dva kusy v AMG 63 a musim priznat, ze z pocitu jazdy a interier som bol dost sklamany - priestor a celkova architektura mi vyhovuje v pracovnej verzii a uzivat si aj off road - ale takto to nema ( pre mna) ziadny zmysel, aj ked on vie, preco to kupoval a ma aj ine priblizovadla :-!
G AMG 63 je nejpozérštější auto na světě, jediný jemu přirozený habitat, kde dává smysl, je nějaký šestiproudý bulvár v Moskvě. 😉
prípadne Dubai či SAE 😄 V obrnenej verzii dobre odslúži u hocakého diktátora či bossa. >😁
S radostí nesouhlasím! Géčko uber alles😊))
Proti géčku vůbec nic nemám, jen říkám, že ve verzi AMG je to nejpozérštejší auto uber alles. 😄 😉
Prepáčte, prosím, toto nieje objektívně trvdenie. Geny? Copak je nejnovější generace nemají? Hm, nemohu souhlasit. Problém je v tom, co se těmi geny myslí. Pokud tím myslíte hranatou karosérii off-radu G-klasee a hranatou karosérii GLK-klasse, pak je to opravdu omyl. Geny se u Mercedesu rozumí především nejlepší možná technika, bezpečnost, spolehlivost, komfort a materiály. V těchto oblastech lze u Mercedesu (stejně jako u Vámi zmiňovaného Volva) najít spojitost mezi 20. lety minulého stolení a současnou produkcí.
Pokud se ale soustředíme jen na design, lze vypozorovat, že zavedení oblého stylu Mercedesu nejen neuškodilo (i když jsou zde jeho odpůrci slyšet), ale naopak přineslo značce nové zákazníky. Tvrdit o nich, že jsou "barbíny", je - jak jen to říci gentlemansky - poněkud ošidné. Asi tak.
Pokud se ale soustředíme jen na design, lze vypozorovat, že zavedení oblého stylu Mercedesu nejen neuškodilo (i když jsou zde jeho odpůrci slyšet), ale naopak přineslo značce nové zákazníky. Tvrdit o nich, že jsou "barbíny", je - jak jen to říci gentlemansky - poněkud ošidné. Asi tak.
ano, súhlas!
Preto som kupoval nove C v AMG pakete a v Designo, že za tie peniaze je to pekne auto a s dobrou technikou - räd by som v ňom mal motor z E220 a možno casom sa dočkám.
Preto som kupoval nove C v AMG pakete a v Designo, že za tie peniaze je to pekne auto a s dobrou technikou - räd by som v ňom mal motor z E220 a možno casom sa dočkám.
Co je od Mercedesu ta tvoje M-trida, kterou si podle tebe ziskava tak hodne zakazniku?
Napsal jsem "M-třídami", nikoliv M-třídou. Mám tím na mysli všechny SUV od Mercedesu: GLA, GLC, GLC Coupé, GLE, GLE Coupé, GL. Pro toho, kdo chce porozumět, to není problém. Kdo nechce, dělá se chytrým....
Prosím netykejte mi, pane mariachi. Chováte se jako dopravní policie ČR, když píše na tabule nad dálnicí "uprav rychlost" a podobně. Jde o naprosté buranství. Jste buran.
Prosím netykejte mi, pane mariachi. Chováte se jako dopravní policie ČR, když píše na tabule nad dálnicí "uprav rychlost" a podobně. Jde o naprosté buranství. Jste buran.
Ty si na webe prvýkrát? 😉
V diskusiách si všetci tykajú, to je zaužívaný úzus, naviac nevieš, či sa za nickom skrýva 16-ročný pubertiak alebo dôchodca sedemdesiatnik (áno, aj taký tu v diskusii je).
V diskusiách si všetci tykajú, to je zaužívaný úzus, naviac nevieš, či sa za nickom skrýva 16-ročný pubertiak alebo dôchodca sedemdesiatnik (áno, aj taký tu v diskusii je).
hey, napríklad dedo Maxi!
>😁
>😁
Cooooo?
sopliak Frank! >😁
odteraz mi budes aj ty pekne vykat! :-!
( ja som videl Zappu nazivo, ked si ty este pocuval Samanthu Fox)
:yes: :yes: :yes:
mas pravdu, som uz duplovany dedecek
sopliak Frank! >😁
odteraz mi budes aj ty pekne vykat! :-!
( ja som videl Zappu nazivo, ked si ty este pocuval Samanthu Fox)
:yes: :yes: :yes:
mas pravdu, som uz duplovany dedecek
Hoši, nějak jsem si jistej, že vy dva se znáte víc než dobře osobně. A že máte počítače pár metrů od sebe. 😉
Fox si pamatam ako vyliezala s tymi kozama z toho bazenu a kricala boys boys boys....
Sice taky začínala na "S" (jako Samantha Fox) a měla taky kozy, ale byla to Sabrina.
Doufám, že si podobně nepamatuješ všechno. 😉
Doufám, že si podobně nepamatuješ všechno. 😉
Kua a co já....já už su 5 roků praděda............ 😉
ale hlavne ze nas este auta zaujimaju.... na veku nezalezi! :-!
Přesně! Chlapi si nepřestávájí hrát, protože stárnou.......stárnou ti chlapi, kteří si hrát přestali... 😉
... tesat do kamene. vzdycky rikam, ze chlap je bud mladej nebo mrtvej. nic mezi. mne uz je napriklad peknych par let stale sedmnact. 😉
no jestli jsi byl v sedmnácti chlap tak to klobouk dolů. většinu udělala chlapem až vojna😊
no, na vojne jsem nebyl. tu mi zrusili tesne pred nosem. ale nemyslim si, ze by vojna delala z kluku chlapy. spis si myslim, ze to byl celkove provareny rok zivota...
... a jen tak pro poradek, ty se necitis na sedmnact? 😉
... a jen tak pro poradek, ty se necitis na sedmnact? 😉
Tož já jsem si odkroutil celé 2 roky a taky jsem nebyl hned po vojně zrovna nadšený. Ale s odstupem času mě došlo, že to nebyly tak úplně provařený 2 roky. Stal se ze mě samostatnější a sebevědomější člověk schopný dělat rychlá rozhodnutí. Proto jsem hned krátce po vojně, po druhém "osvobození" RA v roce 1968, odtud zmizel. Myslím, že kdybych neprošel tou vojnou, tak bych zde zůstal smrdět a živořil jako moji vrstevníci. :-!
A teď si představ kdybys ty 2 promarněný roky strávil něčim rozumnějšim 😉
nevravím že to boli nejaké plodné roky,ale ani celkom premárnené neboli.
Jako čím? Asi bych se oženil a bydlel s rodiči v paneláku.......... 😉
Psal sem rozumnějšim 😉
Třeba archeologoií? 😄
Myslim že se určitě daj 2 roky života strávit něčim lepšim než v zelenym :-! 😉
Třeba archeologoií? 😄
Myslim že se určitě daj 2 roky života strávit něčim lepšim než v zelenym :-! 😉
You must be kidding....tenkrát v tom komunistickém lágru?
Nevim v jakejch letech = 70. léta? = tě to potkalo. Ale 2 roky v těhle a asi v jakejchkoli letech je šílená doba. V dnešní době by to bylo úplně absurdní = totálně ztracený roky života = ale i tehdy asi šlo žít normálnějš než v nějakejch kasárnách
....šlo žít? Živořit my friend, živořit....bída, svrab a neštovice. Když jsem přistál v Holandsku tak jsem myslel, že jsem na jiné planetě. Vojnu jsem sloužil v polovině 60 tých...to už bylo trochu lepší, v 60tých komunisté už odpůrce nevěšeli... >😒]
no, myslim si, ze v komunisticke diktature to sice byly take dva promarnene roky, ale na druhou stranu chapu, ze ti zadne podstatne prilezitosti v mezidobi neutekly.
Mne zas vojna prišla ako strata času. Jedine ten kto pred ňou nefajčil a nepil, tak po nej zvládal už obe disciplíny. >😁
Celosvětově, třída C😒br />
2016 176.038
2015 173.011
2014 136.474
2013 120.285
Velký skok nahoru s novým designem.
Třída E😒br /> 2016 99.494
2015 84.771
2014 99.565
2013 106.559
Návrat vzhůru hned první měsíce po uvedení na trh....
Třída S😒br /> 2016 14.967
2015 16.583
2014 17.638
2013 8.736
2012 7.299
2011 9.619
Velký skok nahoru po uvedení novinky.
To je supr, ne?
2015 173.011
2014 136.474
2013 120.285
Velký skok nahoru s novým designem.
Třída E😒br /> 2016 99.494
2015 84.771
2014 99.565
2013 106.559
Návrat vzhůru hned první měsíce po uvedení na trh....
Třída S😒br /> 2016 14.967
2015 16.583
2014 17.638
2013 8.736
2012 7.299
2011 9.619
Velký skok nahoru po uvedení novinky.
To je supr, ne?
myslim, ze to hovori o tom, ze v Sku ten dizajn pomohol a v case prichodu bol ozaj aktualny, C classe to zase pomaha v tom, ze aj ti co nemaju na Sko tak maju podobne vyzerajuci model... Ecko sa straca medzi tymi dvomi a nefunguje to
je to tak... navyse je to cele uz na jedno brdo... C,E,S su fakt jak take matriosky ;-\
este k tej predajnosti .. luxusne auta sedany obecne uz vo svete klesaju... ze sa zvysil pocet C a E je neprekvapujuci... lebo tie uz dokazu v mnohych veciach prave pozierat a parazitovat S kladu... lebo kto chce dnes super luxus a komfort ozaj uz nemusi prave S kladu ... ale vystaci si uz v pohode aj s novym C alebo E ( stejne su uz obrovske aj silne aj vyzeraju rovnako .. co je dalsi vlastny gol pre S kladu ) a tak S klada z roka na rok uz proste pada ku dnu... az casom to bude len kusovka.. lebo ju pozeru vlastni surodenci ktori sa na nu uz v podstate dotiahli technicky a ktori su este aj rozmerovo praktickejsi a financne dostupnejsi... evd nove Ecko je dnes u daleko sikovnejsie pritom fakt vyzera rovnako a na nejaky diuskomfort ani malo miesta sa tm uz tiez stazovat nikto nebude... sami sa tieto sedany pozeru navzajom.. krasne to vidno prave na poklesoch dnes uz zbytocnej S klady
este k tej predajnosti .. luxusne auta sedany obecne uz vo svete klesaju... ze sa zvysil pocet C a E je neprekvapujuci... lebo tie uz dokazu v mnohych veciach prave pozierat a parazitovat S kladu... lebo kto chce dnes super luxus a komfort ozaj uz nemusi prave S kladu ... ale vystaci si uz v pohode aj s novym C alebo E ( stejne su uz obrovske aj silne aj vyzeraju rovnako .. co je dalsi vlastny gol pre S kladu ) a tak S klada z roka na rok uz proste pada ku dnu... az casom to bude len kusovka.. lebo ju pozeru vlastni surodenci ktori sa na nu uz v podstate dotiahli technicky a ktori su este aj rozmerovo praktickejsi a financne dostupnejsi... evd nove Ecko je dnes u daleko sikovnejsie pritom fakt vyzera rovnako a na nejaky diuskomfort ani malo miesta sa tm uz tiez stazovat nikto nebude... sami sa tieto sedany pozeru navzajom.. krasne to vidno prave na poklesoch dnes uz zbytocnej S klady
V Ecku bys vzadu urcite cestovat nechtel (mit to jako auto kde budes sedet casto vzadu) a o C se nema cenu vubec bavit, to je hracka pro deti. Velka jsou ta auta jen z venku. Nemuzes to porovnavat s mainstreamem, ten je prostornejsi. Vyjma sirky.
To by si ale nechcel ani v 5er a rovnako ani v passate. Preco? Lebo sedacky. Pri svojom sucasnom aute som zistil - ked som vyberal auto, nech ma dost miesta vzadu kvoli polovicke => ze je potreba vela miesta na nohy. Nie je - ovela dolezitejsie su pohodlne sedacky ako to, ci mas par cm pred kolenami. Automobilky - ako je VW group nahanaju "miesto" pre nohy kratkymi sedakmi. Taka astra kombi mala miesta kralovsky na dany segment, ale tu trestnu lavicu by som nevydrzal ani 5 km. Kratky, nizko polozeny sedak so zlym sklonom. Vela hra ulohu aj samotne materialy - na textile sa sedi inak ako na alcantare.
Ono to bude velmi individualne vseobecne u kazdej znacky podla diproporcii samotneho uzivatela a nasledne podla zvolenej vybavy a materialov.
Prikla😜 F10 bola vzadu pre mna nic moc, ale F34 strcila do vrecka superb. Naopak, majitel F11 mi na zaklade dobrych arugmentov vyvratil, preco F34 nie, ale radsej F11. Tam sme prisli na to, ze sme rozdielne velki (vyska nemusi byt podstatna, ale celkove rozmery) a z toho potom plynie subjektivny pocit o priestore.
Ono to bude velmi individualne vseobecne u kazdej znacky podla diproporcii samotneho uzivatela a nasledne podla zvolenej vybavy a materialov.
Prikla😜 F10 bola vzadu pre mna nic moc, ale F34 strcila do vrecka superb. Naopak, majitel F11 mi na zaklade dobrych arugmentov vyvratil, preco F34 nie, ale radsej F11. Tam sme prisli na to, ze sme rozdielne velki (vyska nemusi byt podstatna, ale celkove rozmery) a z toho potom plynie subjektivny pocit o priestore.
na cenovou politiku. MB ji řeší, BMW a Audi nikoliv. :-!
Souhlas, Mercedes je cenově velmi kreativní, na nabídku, kterou jsem schopen se dostat u MB, si u Audi a BMW zdaleka nesáhnou. Pokud je to tak i jinde v Evropě, pak nárůst na úkor konkurence chápu, současné modely MB jsou až na výjimky špičková auta, takže pokud umí cenově lépe než konkurence, prodávají více. 😉
prosím rozepiš se ...
Jestli máš dost času, tak si na konfigurátoru všech 3D porovnej ceny podobných vozů a hned ti bude jasno. :-!
Konfigurator je jedna vec, zaplacena cena pak vec druha.
U nas ve firme je mercedesu nejmin, jsou (pro nas) z D3 nejdrazsi. Dlouho dostaval manazment nabidky ktere se neodmitaji na A6 (nizsi level pak na A3 a A4), ale ted pry prevzalo iniciativu BMW, ktere je vic nez ochotne pustit zilou u nove 5er, takze ted se nam tu zacina mnozit ta.
U nas ve firme je mercedesu nejmin, jsou (pro nas) z D3 nejdrazsi. Dlouho dostaval manazment nabidky ktere se neodmitaji na A6 (nizsi level pak na A3 a A4), ale ted pry prevzalo iniciativu BMW, ktere je vic nez ochotne pustit zilou u nove 5er, takze ted se nam tu zacina mnozit ta.
Tož normální smrtelník nemá jinou možnost než porovnávat na konfigurátoru. Jasný, až seš na place, tak se dá nějaká ta kačka ukecat, ale to se dá všude i u toho MB.... :-!
Nieco Ti zlavia mne dali zlavu Ł 750 bez toho aby som nieco pytal ale to davali plosne. Potom maju celkom dobre sluzby ako odtahovka po UK a EU zadara + ak ostanes niekde vysiet zaplatia ti hotel,letenku a nahradne auto. Na rocnu prehliadku nemusim zobrat auto ak nemam cas pridu si ho vyzdvihnut a umyte odservisovane ho donesu domov.Cenova politika MB je dost OK, u Audi mi predavali podobny voz zhruba o Ł 2000 za vic...Pozyvaju ma na prezentaciu novych modelov / lakaju klientov vymenit auto cim skor... / atd. proste pri kupe MB je to cely balik a nie len opustit predajnu a potom nezajem...Kupoval som manzelke novy Ford a ten pristup a vsetko sa neda zrovnat , viem aj cena bola inde ale aj tak ...
Tož tyto služby a péči dnes poskytují i jiní výrobci. Má zkušenost je s Mazdou a s BMW. Konkurence je nelítostná a tak se hoši musí snažit... :-!
Tak nejak konkurencia nespi... Este hodne zalezi na konkretnim dilerovy nie je dealership ako dealership...ja som pri kupe MB obehol 3 dilerov a najlepsi bol ten najdalej od Londyna v malom mestecku 50 mil za mestom a ten pristup bol uplne super. menit pojdem zase tam niet co riesit...
Tož zírám. MB dealership v malém městečku? Musí mít dobrý repeat business.....a taky se musí o to víc snažit.....ale prostor pro discount, jako malý prodejce? Množstevní sleva od výrobce? Ale zase nižší nájem nebo žádný pokud je ve svém...nižší council rates....no musí to dělat dobře, když mu business funguje....
Viděl jsem v Německu dealerství Ferrari v takové díře, že jsem si musel vylézt z auta abych se přesvědčil, že to nejsou jenom nakašírované kulisy...
To na tom musí být Ferrari opravdu moc špatně, že přesouvají dealery do děr.... >😁
spíš to vypovídalo o kupní síle v Německu...
na Slovensku je Mercedes Benz tuším v Holíči (11 tisíc obyvatel)? v Česku zase jedno z největších zastoupení Audi v Kyjově (11 tisíc obyvatel)...
na Slovensku je Mercedes Benz tuším v Holíči (11 tisíc obyvatel)? v Česku zase jedno z největších zastoupení Audi v Kyjově (11 tisíc obyvatel)...
Funguje im to aj ja budem repeat business u nich aj ked na S ko to este stale nie je chyba tam maly krucek....myslim ze nej. hybrid to bude zacinaju sa hromadit spatne spravy pre dizlaky...
V článku je pravděpodobně omylem vložen graf výkonu a momentu pro jiný motor. Nástup momentu v grafu až od cca 1600 ot./ min vůbec neodpovídá ani technickým údajům pod článkem, ani subjektivním pocitům autora testu
3,7 milionu za bílej taxikářskej či kolotočářskej nevkus, navíc se zcela neperspektivním dieselem a sedačkama z hnědýho prasete, který připomínají lacinej bordel? Tak to jo ... :no: >😒]
Dizajn od Bangla bol katastrofa. Vyzeral tak plocho, čínsky a hlavne lacno, zvlášť v interiéri. Našťastie sa z toho už BMW spamätalo.
Takže čo sa týka Bangla, pre neho platí: hovoriť striebro, mlčať zlato...
Takže čo sa týka Bangla, pre neho platí: hovoriť striebro, mlčať zlato...
Ten motor je (prekvapive) opravdu celkem sikovny. Dustojna nahrada za 320cdi :yes: Prejezd pricnych nerovnosti samozrejme zustal, od 221 tolik odlisneho ve skutecnosti neni. Na plastove chromy si take nezvyknu nikdy, ale jinak je sondere klasse sikovna perinka prenasejici cloveka pres kazdodenni starosti vzdycky o neco blize vikendu 😄
Názor na design je individuální záležitost, ale stejně nechápu proč se furt někdo vrací k banglovým BMW. S výjimkou E30 kde už Bangla pravděpodobně někam zavřeli jsou 7mička i 5ka jeho éry příšerné. Platí že byly hrozné a s časem jsou stejně nebo víc příšerné. To se týká i interieru kde se může přidat už i ta E30.
Toto je ale článek o Mercedesu. Tady by se dalo souhlasit že S je asi nejhezčí Mercedes a E se nepovedla. Co se ale týká interieru i barevné kombinace, s kritikou nesouhlasím, zvykal jsem si na společný rozměrný displej, ale je to celkem praktické a dnes ho mám rád. Proti banglovým BMW ráj na zemi.
Co se týká interieru je BMW evidentně zaměřeno na řidiče, Mercedes pak i na spolujezdce. Líbí se mi oba. Nejdůležitější je ale jak se Vám pojede na delší trase. Pokud nechcete aby Vás po delší době bolely záda vyhrává Mercedes. Hlavně si zkuste porovnat tu relaxační atmosféru všech Mercedesů. Z opěrek hlavy Volva mne bolí záda po ujetí 500 metrů, BMW je dobrý na závodění ne na relaxaci. Audi je zajímavé v SUV, co se týká A4 - naprostý průšvih měkkých sedadel posledních pěti let u aut koncernu VW - příšerně měkká sedadla, nepohodlné sezení. Takže nejlepší limuzíny určitě nové Mercedesy a BMW. Vrací se ke kořenům.
Toto je ale článek o Mercedesu. Tady by se dalo souhlasit že S je asi nejhezčí Mercedes a E se nepovedla. Co se ale týká interieru i barevné kombinace, s kritikou nesouhlasím, zvykal jsem si na společný rozměrný displej, ale je to celkem praktické a dnes ho mám rád. Proti banglovým BMW ráj na zemi.
Co se týká interieru je BMW evidentně zaměřeno na řidiče, Mercedes pak i na spolujezdce. Líbí se mi oba. Nejdůležitější je ale jak se Vám pojede na delší trase. Pokud nechcete aby Vás po delší době bolely záda vyhrává Mercedes. Hlavně si zkuste porovnat tu relaxační atmosféru všech Mercedesů. Z opěrek hlavy Volva mne bolí záda po ujetí 500 metrů, BMW je dobrý na závodění ne na relaxaci. Audi je zajímavé v SUV, co se týká A4 - naprostý průšvih měkkých sedadel posledních pěti let u aut koncernu VW - příšerně měkká sedadla, nepohodlné sezení. Takže nejlepší limuzíny určitě nové Mercedesy a BMW. Vrací se ke kořenům.
Libi se mi, jak (aspon podle me) jde charakteristika toho motoru k duhu tech vlastnosti kterymi je mercedes znam, tedy kultivovanosti a tou diskretnosti projevu sily, vse navic korunovano rozumnou spotrebou. Proste, prijde mi, ze ten motor v sobe snoubi vse, cim se ta znacka prezentuje, to ze svymi vlastnostmi, odpovida zamereni znacky a ovekavani klientely.
Otazkou je, co je to ta modularita, jestli jde o "unisex" zaklad z duvodu jeho sirsiho modelovaho vyuziti, nebo o snahu v ramci nej dodahnout sirsiho pojeti jizdni charakteristiky.
Jakoby snaha oslovit co nejsirsi zakaznictvo, byla nasledovana snahou podchytit svoji nabidkou, veskere mozne chute oblibence te ci one znacky, zkratka aby neprisel zkratka. A tak nedilnou soucasti znacek, jsou dneska dve zakladni vetve, sportovni a ta komfortni, pricemz mam pocit, jakoby slo spis o modu, se hlasit ke sportovnosti nez o opravdovou radost, kdy za komfortni ocekavani, jako by se mel clovek dneska pomalu stydet. A v teto souvislosti, jakoby si mnohe znacky zakladaly spis na tom rici "Vsak mi taky dokazeme byt sportovni" trochu se distancujic od "Vzdycky jsme si hlavne zakladali na komfortu".
Jako kdyz nekdo, kdo se stydi za komfort, si koupi mercedes v AMG provedeni, protoze by se stydel mit "jen" treba Jaguara, jakozto, mozna, v soucasnosti se ke sportovnosti nejvice otevrene hlasici znacky, kdy ssmozrejme, ze kompromis mezi premiovosti a dravosti, ne az tak splnuje.
Z toho pohledu se mi jako nejvyvazenejsi co do celkove funkcnosti, jevi BMW 5, ktere v sobe zdarile vyvazilo naroky na komfort a ridicskou vasen, kdy druhe jmenovane, jakoby nabizelo v zaloze, ke ktere lze kdykoli sahnout k jakozto, skoro bych rekl vice plnohodnotnemu nez jen dostacujicimu odkazu, aniz by cloveku nedavalo zjevne najevo svou uroven komfortu. A vlastne i co se tyce vzhledu, neni na tom petka vubec spatne, je dle meho proporcne subtilnejsi a hezci nez predchozi generace. Nevyvolava ve mne takove vykyvy jako treba Audi A5 s tim svym sokolim cumakem jinak vcelku hezke karoserie, ten ohyb alá "splav", se mi jak sam o sobe moc nezda tak i mi moc nesedi jako k celku. I predni svetla mi prijdou rozpacita, jakoby jejich vysledna podoba zaostala za moznostmi karoserie jak je do ni zakomponovat a tak i moc dobre nevypovidala o schopnostech toho, kdo je navrhl. Jakoby tvar byl az moc dan aerodybamickym tunelem, jinak si totiz neumim vysvetlit opodstatneni toho "sokoliho cumaku", kdy se mi nechce verit, ze ta, ehm "trochu", ehm "serednost" je vlastne jen "designovym vystrelkem", co do prakticke funkcnosti, nijak "nucene" neopodstanenym a tedy necim co s klidem na srdci ani nemuselo byt. Neni um udelat ultimatne krasne auto, bez ohledu treba na koeficient odporu vzduchu, a naopak ultimatne funkcni auto, bez ohledu na jeho krasu. Uvidime jak na tom bude A7 ktera vypada nadejne, kdy pak se mi jeste libi Q8, u niz se s tou, pro Audi trochu "kritickou oblasti" mezi kapotazi a maskou, pro me zatim vyporadali nejlepe. A snad i ta svetla na prvni dobrou doznala hezciho tvaru, kdy obecne mi prijdou jakoby byly obetnimi beranky, vysledkem uz nezvrazneho procesu, kterezto jsou predefinovavany "tak nejak podobou predku, ktera snad uz zacina buhvi kde", neb neni mozne jak kolikrat mnoha predni svetla vypadaji, kdy bud nekdy samy o sobe "tristi jakysi tvaroproud", nebo jsou i na nej az prilis vazani co do masky viz Kia Optima, coz jde ovsem udelat i lepe viz Arteon krom te jeho listy. Nevim, kdyby A5 nevypadala jako celek tak hezky, nic nereknu, ale takhle, "ten z niceho nic sesup na hrane" s ta predni svetla, to se proste nepovedlo, proste ne...
Otazkou je, co je to ta modularita, jestli jde o "unisex" zaklad z duvodu jeho sirsiho modelovaho vyuziti, nebo o snahu v ramci nej dodahnout sirsiho pojeti jizdni charakteristiky.
Jakoby snaha oslovit co nejsirsi zakaznictvo, byla nasledovana snahou podchytit svoji nabidkou, veskere mozne chute oblibence te ci one znacky, zkratka aby neprisel zkratka. A tak nedilnou soucasti znacek, jsou dneska dve zakladni vetve, sportovni a ta komfortni, pricemz mam pocit, jakoby slo spis o modu, se hlasit ke sportovnosti nez o opravdovou radost, kdy za komfortni ocekavani, jako by se mel clovek dneska pomalu stydet. A v teto souvislosti, jakoby si mnohe znacky zakladaly spis na tom rici "Vsak mi taky dokazeme byt sportovni" trochu se distancujic od "Vzdycky jsme si hlavne zakladali na komfortu".
Jako kdyz nekdo, kdo se stydi za komfort, si koupi mercedes v AMG provedeni, protoze by se stydel mit "jen" treba Jaguara, jakozto, mozna, v soucasnosti se ke sportovnosti nejvice otevrene hlasici znacky, kdy ssmozrejme, ze kompromis mezi premiovosti a dravosti, ne az tak splnuje.
Z toho pohledu se mi jako nejvyvazenejsi co do celkove funkcnosti, jevi BMW 5, ktere v sobe zdarile vyvazilo naroky na komfort a ridicskou vasen, kdy druhe jmenovane, jakoby nabizelo v zaloze, ke ktere lze kdykoli sahnout k jakozto, skoro bych rekl vice plnohodnotnemu nez jen dostacujicimu odkazu, aniz by cloveku nedavalo zjevne najevo svou uroven komfortu. A vlastne i co se tyce vzhledu, neni na tom petka vubec spatne, je dle meho proporcne subtilnejsi a hezci nez predchozi generace. Nevyvolava ve mne takove vykyvy jako treba Audi A5 s tim svym sokolim cumakem jinak vcelku hezke karoserie, ten ohyb alá "splav", se mi jak sam o sobe moc nezda tak i mi moc nesedi jako k celku. I predni svetla mi prijdou rozpacita, jakoby jejich vysledna podoba zaostala za moznostmi karoserie jak je do ni zakomponovat a tak i moc dobre nevypovidala o schopnostech toho, kdo je navrhl. Jakoby tvar byl az moc dan aerodybamickym tunelem, jinak si totiz neumim vysvetlit opodstatneni toho "sokoliho cumaku", kdy se mi nechce verit, ze ta, ehm "trochu", ehm "serednost" je vlastne jen "designovym vystrelkem", co do prakticke funkcnosti, nijak "nucene" neopodstanenym a tedy necim co s klidem na srdci ani nemuselo byt. Neni um udelat ultimatne krasne auto, bez ohledu treba na koeficient odporu vzduchu, a naopak ultimatne funkcni auto, bez ohledu na jeho krasu. Uvidime jak na tom bude A7 ktera vypada nadejne, kdy pak se mi jeste libi Q8, u niz se s tou, pro Audi trochu "kritickou oblasti" mezi kapotazi a maskou, pro me zatim vyporadali nejlepe. A snad i ta svetla na prvni dobrou doznala hezciho tvaru, kdy obecne mi prijdou jakoby byly obetnimi beranky, vysledkem uz nezvrazneho procesu, kterezto jsou predefinovavany "tak nejak podobou predku, ktera snad uz zacina buhvi kde", neb neni mozne jak kolikrat mnoha predni svetla vypadaji, kdy bud nekdy samy o sobe "tristi jakysi tvaroproud", nebo jsou i na nej az prilis vazani co do masky viz Kia Optima, coz jde ovsem udelat i lepe viz Arteon krom te jeho listy. Nevim, kdyby A5 nevypadala jako celek tak hezky, nic nereknu, ale takhle, "ten z niceho nic sesup na hrane" s ta predni svetla, to se proste nepovedlo, proste ne...
na 2,9l pekne parametre... konecne bude aj medved konkurencieschopny a ked to daju do C kombi tak to bude ina raketa >😁
edit: toz asi musim pockat kym zabere ranna kava a naucim sa rozlisovat 240 a 250 kW, lol... :😉 >😁
Kdyz vidim ze vrcholny TDI v A4 zustal jen singleturbo (ikdyz s uctyhodnym vykonem, myslim ze mezi singleturbo sestivalci nejvyssim?), tak se stale vic a vic priklanim k myslence ze A6 V8 tdi nedostane a zustane jen u BiTDI.
Docela by me zajimalo proc je s osazenim silnejsich dieslu do nizsich trid audi tak zdrzenlive.
Co je logicke, kedze vsetky novopredstavene Audi uz zvladaju 48V, toz 1 klasicke turbo a 1 EAV. Ciel je jasny - vykonovo nezaostat, odozva na pokyn pravej nohy klasickych max. 250 ms a spotreba nizsia ako konkurencia.
Ked sa vratim do minulej generacie tychto motorov, tak v "stredne triednom voze" bolo BiTDi len v SQ5 - proste to videli tak, ze potrebuju "S-ko" od Q5ky s naftou - bola tomu viac naklonena doba... :-!
Ci daju nove V6 eBiTDi do A4/A5/Q5 a urobia z toho naftove S4/S5/SQ5 teraz nemam taku odvahu tipovat, ako pred dvoma rokmi. :😉
A podla toho ako sa tam vyvinie situacia, tak budem mat nejake voditko, ze ci je teda realna buduca "S6 V8 TDi"
Me spis prekvapila uz v minule generaci A4/A5 bez bitdi. Pritom BMW ma 35d/40d v 3er uz druhou generaci a spatne se urcite neprodava (minimalne tak jako 35/40i). Kdyz clovek cte test benzinove S5 a takovy ten povzdech nad sterilitu a nezabavnosti (coz jednu skupinu zajemcu muze odradit a jinou zase nalakat), tak se sam sebe ptam jestli by prave dieslova S5 nedavala vetsi smysl.
teda dufam, ze sa mylim a nejaky uctovnik im povie - urobte ! Ved to bude zarabat looooveeeee >😒] 😉
Nakonec ani tady taky žádný kafemlejnek nevidím. [odkaz]
A7 3.0 TDI 0-200 29,9s
[odkaz]
A7 3.0 BiTDI 0-200 21,4s
[odkaz]
Váhy, resp. rozdíly A6kombi vs A7 neznám, ale ono stačí 150kg, co mám např. stopro ověřeno, že 335xd neujede 330d rwd, a papírový rozdíl ve výkonu větší než u těch audi.
kto by to byl řek a to nejsem ani Řek, ze moja desiata V8 bude TDI... >😁 😉
Těžko říct, jestli bude další generace tohoto motoru a do čeho ji dají. Spíš bych si tipl, že dostane elektrický kompresor. Obě varianty (jak jedno, tak dvě turbodmychadla) jsou možné (oba koncepty v minulosti ukázali). Asi by preferovali jedno, ale pokud se jim to nepodaří uspokojivě odladit... Bude záležet, na jaké parametry budou mířit.
Na V8 v A6 bych si také nevsadil.
Kdo ví. Snad jediné logické vysvětlení, které mě napadá, je, že v tom nevidí dostatečný prodejní potenciál. Motor měli, v Q5 byl, v A4 ne (stejná platforma, stejná třída). Možná se snaží držet hierarchii; Q5 je SUV a Q7 měla V8.
Plus tiež pribudla najvýkonnejšia verzia dvojlitras 300k (doteraz boli 200 a 250k verzie).
Dvoulitry pak jsou už zbrusu nové.
Ty ingenium motory by me docela zajimali, onehda jsem se ptal nekoho ze zdejsi redakce, jestli neplanuji test (bud znovu XE, nebo klidne v necem nove, treba E pace), ale bez odezvy. Mel uz nekdo z vas tu cest? Zajimal by me ten 250k (25t?).
zas na druhej strane V8 TDi je skvost >😁
>😁
Abych to zkratil, ja mam z mistniho overeneho zdroje, ze rozdily mezi premii a mainstreamem dnes uz vlastne neexistuji, a to co pises je urcite jen pomluva. 😄
>😁 >😒]
To je, kdyz srovnavas dve konkretni auta.
...je zjevne ze ve svem porovnani operujes s cenou, coz je sice pochopitelne, ale zaroven je to tak to jedine co da trumfy do rukou passatu. Cena a pak FWD koncepce (misto). Kdyz ale nekdo musi do sve rovnice zakomponovavat cenu aby se o necem presvedcil, dokazuje tim prave ze roven premii neni, a to ani o nic vic nez opel, ford a dalsi.
HUD je takove tve zaklinadlo, stejne jako vyplne dveri u O3. Ja HUD mam, dokonce v premii a je to totalni kravina k nicemu. Neco co tam.je, jen aby bylo a nemohlo se rict, ze to jini maji a tahle znacka ne.
Ty takhle povazujes koncern VW, nekdo kdo je podobne zaslepenej na fordy tak bude povazovat mondeo, dalsi insignii, vsem vam to ukaze fanousek mazdy kterej vam vsem na okresce ujede a nejvic se pritom u rizeni pobavi a tak furt dokola.
A premie bude furt premii a mainstream mainstreamem. Ostatne nejlepe to reflektuje prave cena za kterou se prodavaji passaty a za kterou jde premie.
😉
Mame na firme passata 2.0tdi v highline s lepsimi sedackami, ledkami a dalsou vybavou. A mame rovnako aj F10 530d. Ano vykono je to rozdiel, ten porovnavat nebudem - co sa ale tyka jazdy a komfortu, tak porovnavas hrusky s jablkami a v nicom, ale naozaj v nicom passat nie je lepsi (okrem ceny samozrejme). Ak to pritiahnem za vlasy, skoro nevidim rozdiel medzi jazdou v caddy a golfe a passat je len o chlp lepsi.
A k tomu známemu: si si istý, že len nezvládol živiť prémiovku, resp. nemal na nástupcu? 😉
Jeste usmevnejsi je kdyz stredni mainstream dava nekdo na uroven vyssi stredni premiove. No, snad to nebude rovnat k 3er, te preci konkuruje oktavka (pisu "konkuruje", cti "je lepsi nez").
Nekdo holt skrze sve fandovstvi nevidi, neslysi...
A sorry, ale Vignale je nesmysl a kyc. Videl jsi to vubec nekdy? Myslim, ze je to preslap. To nema k premii o nic vic, nez jakekoli Mondeo, klidne v zakladu. Stejne jako ze Superba neni o nic premiovejsi auto v LaK nez v Ambition nebo Style. Je to jen vyssi verze vybavy, u Passatu odpovida Higline? Jenze Vignale vypada kycovite a ty kecy kolem toho, to je jak vtip.
Nechapu, jak si to pane redaktore takhle můžete vykladat? vlastne chápu, jsme na ACZ...
mercedes mozna v poslední generaci vozu ma velmi podobny design napric modely, ale Bangel mluvil o tom, ze je se oprasuje stále to same! a v tom mame jasného přeborníka - AUDI a to jiz po několik generaci, bez jakekoli revoluce.