Novinky
Šimpanz
1
mi moc pravděpodobný nepřipadá, to by vedle V8 TDI vypadalo jako parodie, takže proč by to dělali.
Přejít do diskuze
Jako běžný model klidně, jako vrchol řady by to pořád nestačilo, V6 diesel PHEV z Q7 se na V8 škaredě nechytá.
http😐/www.zeperfs.com/…uel6186-6335.htm
http😐/www.zeperfs.com/…uel6186-6335.htm
Jak jste to mysleli? Já u toho nebyl.
Hm...abych pravdu řekl, je to z nouze cnost kvůli Bruselu - to víme všichni.
Na druhou stranu jsou to pekelně jedoucí auta (viděno nedávnou optikou) s příjemnou spotřebou a nízká hmotnost ústrojí je také docela plus.
Vždyť třeba kolem 400PS měla Modena a z ní jsme chcali magi v kostkách. Dneska to má čtyřhrnek v kompaktním Mercu. Nechci srovnávat nesrovnatelné, ale tohle mi tak nevadí.
Každopádně R4 v TouareguR při současné existenci V8 TDI by bylo kapánek trapný.
Hm...abych pravdu řekl, je to z nouze cnost kvůli Bruselu - to víme všichni.
Na druhou stranu jsou to pekelně jedoucí auta (viděno nedávnou optikou) s příjemnou spotřebou a nízká hmotnost ústrojí je také docela plus.
Vždyť třeba kolem 400PS měla Modena a z ní jsme chcali magi v kostkách. Dneska to má čtyřhrnek v kompaktním Mercu. Nechci srovnávat nesrovnatelné, ale tohle mi tak nevadí.
Každopádně R4 v TouareguR při současné existenci V8 TDI by bylo kapánek trapný.
"Krátce před premiérou osmé generace Golfu to potvrdil šéf prodeje a marketingu Jürgen Stackmann, který dále uvedl, že portfolio modelů R se začne rozrůstat v příštím roce a chybět pochopitelně nebude Golf R, stejně jako T-Roc R a Tiguan R"
Jürgen je nějakej zmatenej...T-Roc R se už několik měsíců prodává.
Nebo to myslel o to, o co se to rozroste? Nepochopil jsem,
Jürgen je nějakej zmatenej...T-Roc R se už několik měsíců prodává.
Nebo to myslel o to, o co se to rozroste? Nepochopil jsem,
Mé informace jsou takové, že PHEV do EU dostane 3,0 V6 TSI, tedy kombinaci z Q7 60TFSIe. Pokud by tam opravdu chtěli dát něco silnějšího, viděl bych to spíš na 2,9 V6 z Panamery PHEV, to se dá naladit asi téměř kamkoliv mezi 450 až 550Hp. Tohle měl původně kvůli hmotnosti mít i URUS PHEV, tam prý ale bylo V6 málo. Každopádně ale moc nevěřím, že by VW dostalo tuhle kombinaci. Spíš byhc si vsadil na to V6 3,0 TSI s nějakým paketem..
Krom toho to 2,0 PHEV je v Číně snad kvůli nějakým pokutám za nadměrný objem motoru...
Krom toho to 2,0 PHEV je v Číně snad kvůli nějakým pokutám za nadměrný objem motoru...