Novinky
Zpět na článek
Škoda prozrazuje nejzajímavější čísla o Octavii. Kolik váží logo na kapotě? A kdy jela 365 km/h?
15 komentářů
mrha
6
Ten předek mi stále připadá sešláplý a nelíbí se mi. Jen u RS verze, kde chrom nahrazuje černá, je dle mého OK.
Přejít do diskuze
3_diamanty
ani mne sa predok nepaci.... ani ta splostena maska.. cele je to akesi dodola zahnute ako zobak a maska je uz hodne nizko.... a zaroven ta maska akoby aj trcala von z linky ... akoze mozno tento look a tato sablona by pasovala inde... yarisu a mazda 2 pod.. ale skode za mna uz nie... sucasna dosluhujuca 4 ocka je razom krasavica... inak co sedi na scale alebo fabii uz nemusi sediet na octavke... a jasne sa to tu ukazalo.. preto mam rad prave znacky ktore nejdu az na krv s uplne rovnakou sablonou na vsetko ... ale prisposobia danemu autu uz trosku ten look ( xichtove aj zadkove kopirky ako megane a talisman preto fakt nemusim .. este ze clio ostalo aj nadalej samo sebou preto sa mi tak paci a zrejme aj preto je tak megauspesne ze to nie je len zmensenina meganu ale je to proste original clio ) ... takze za mna skor nieco ako mitsu suzuki honda a toyota tam to fakt vedia odlisit ... a aj preto sa mi napriklad od skody kamiq moc paci lebo uz ma svoj vlastny charakter a nie je to len zdvihnuta scala ani okopcena fabka ci spucena octavka ... dokonca aj audi dnes uz zistilo ze neda sa pouzit rovnaka maska a rovnaky xicht na vsetky kusky a vidim tam uz pekne rozdiely ( nova A1 vs nove A3 a pod .. Qckove rady medzi sebou a pod )... akoze nova octa bude uspesna a opat megatrhak.. ale svojich 20 000 eur alebo kolko stoji by som za nu nedal to ani nahodou ( to radsej eclipse cross alebo niro ... corollu... i30 fastback a pod ) .. .. ale firmam opat posluzi dokonale a skoda ma opat zarobene cize v tomto problem nebude :yes:
holden1
to bude jen fasunk pro imbecilni rozvazece letacku na susenky a damske vlozky
Jezdec667
Ten předek ničí celé auto. Naživo jsem se toho až lekl. Možná to mělo být jakože sportovní, ale nepovedlo se. Já bych to vytáhl celé o pět cm nahoru.
holden1
to je uplne nezajimavy udaj protoze mezi soukromniky je minimum ***u co za tenhle hnuj vyhodi svoje zdaneny prachy. a ti co vyhodi jsou rozumu mdleho a nedojde jim ze maji hlavu v prd*eli
Jezdec667
Škoda by měla taky jasně sdělit jiná zajímavá čísla, a to kolik zaplatí individuální zákazník při koupi nové octavie navíc oproti fleetovému, To by mne zajímalo.
Mikesus
se čtyřočkem, pokud měl diodová světla, vypadala docela ok. Ty základní ale byla hrozná.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
blah..
Mne sa to čtyřočko casom zacalo pacit 😁 aj ked na zaciatku to bol tiez hnus.. mozno aj na toto este zmenim nazor. Dvojramenny volant je minus aj podla mna a to dotykove ovladanie by malo byt zakazane zakonom koli nebezpecnosti.
h.onzyk
S Fabii 2 se shodneme, s Octavií ne, tohle jo pořád hezčí než čtyřočko. Jestli se tady něco nepovedlo tak dotykové ovládání všeho a volant se dvouramenný volant.
CICERO