Novinky
ale jestli to vyhraje Fermenťák, je to už fraška.
Můj tip: ID3 ptz EV totalita
Moje přání: Octavia ptz jako česká (je to jako když fandíš hokejistům na MS i když víš, že na to nemají...ale občas :😉 )
Takže tip a přání.
Které auto by mělo vyhrát a je nejlepší nevím, protože jsem jel jenom se dvěma.
Podle mě teoretika jsou out C4, Def a Fermenťák.
Můj tip: ID3 ptz EV totalita
Moje přání: Octavia ptz jako česká (je to jako když fandíš hokejistům na MS i když víš, že na to nemají...ale občas :😉 )
Takže tip a přání.
Které auto by mělo vyhrát a je nejlepší nevím, protože jsem jel jenom se dvěma.
Podle mě teoretika jsou out C4, Def a Fermenťák.
teď se tady dozvíme, které auto by mělo vyhrát a proč. Od lidí, který nejeli ani z jedním. Tak dávejte!
...že na porotce bude činěn obrovský politicko-ideologický tlak, aby vyhrál šílený ID3! 😲 😲 😲 :no:
konsilium vybere, tak potom na konci roku...bude anketa mezi redaktory i klauny na ACZ o nejhorší auto VŠECH DOB a Kolman tam střelí toho vítěze do hlavy.
Jako letos 208mičku, protože blbě viděl na budíky. Tím se 208 stala v součtu všech hledisek nejhorším vozem všech dob. 😁
Jako letos 208mičku, protože blbě viděl na budíky. Tím se 208 stala v součtu všech hledisek nejhorším vozem všech dob. 😁
No vidíte a pro mě byl kdysi zklamání roku Jaguar F-Pace, který kdysi vyhrál dokonce Světové auto roku. A za svým názorem si dodnes stojím 😄 Zkrátka někdy se s porotci člověk neshodne
k pohledání tedy...
ID.3 si to za problémy nezaslouží, nehezké a nepraktické C4 to nepřeju, Fiat 500 mě neoslovuje. Volbu Dementoru nechápu a Defender je pro mě urážkou toho jména.
Takže zbývá Yaris a Octavia... tak to přejme té Octavii. 😄
ID.3 si to za problémy nezaslouží, nehezké a nepraktické C4 to nepřeju, Fiat 500 mě neoslovuje. Volbu Dementoru nechápu a Defender je pro mě urážkou toho jména.
Takže zbývá Yaris a Octavia... tak to přejme té Octavii. 😄
Vzhledem k tomu strašnému infotainmentu si to ani Octavia nezaslouží. Yaris je tam jako jednooký mezi slepými. Ale vsadil bych sandály, že v rámci politicko-lobbistických zájmů to nakonec dají ID.3...
Já doufám, že to nenastane. Octavia u mě spíš "zvítězila" tím, že je domácí. A kromě toho info i v zásadě povedená.
Jsem zvědavý, jestli někdo ocení stylový odkaz C4 (jako že mě to neoslovuje).
Jsem zvědavý, jestli někdo ocení stylový odkaz C4 (jako že mě to neoslovuje).
Pro Octavii je úspěch i finále, a to zejména s ohledem na to, že v tom finále není Golf.
Ok, možná novináři vnímají ID jako elektrický Golf a nechtěli tam ty Golfy mít dva... ale myslím, že kolem toho bude v koncernu ještě rušno 😄
Ta sedmička je ale namíchaná tak, že v ní kupodivu Octavia patří spíš k silnějším kusům 😲
Ok, možná novináři vnímají ID jako elektrický Golf a nechtěli tam ty Golfy mít dva... ale myslím, že kolem toho bude v koncernu ještě rušno 😄
Ta sedmička je ale namíchaná tak, že v ní kupodivu Octavia patří spíš k silnějším kusům 😲
Jenže ten infotainment je tak zásadní fail, že se nad tím dost těžko přivírá oko, já mám ještě osobní problém s ultrahnusným dvouramenným volantem, ale to se dá řešit příplatkem za sportovní. ID 3 je další z rodiny aut koncernu s problémovým softwarem, Defík se mně osobně líbí a mít na to love, chtěl bych ho doma, ale že by to mělo být auto roku ? U Formentoru a C4 vůbec nechápu, že prošli do finále, mně nakonec z téhle sestavy nejlíp vychází ten Yaris, auto pro masy, a je to takový pokrok v mezích zákona. .
Favorité jsou až ke konci tabulky, ten začátek je hodně neinspirativní - Cupra, C4, Defík a 500... no, je vidět, že i vybrat sedm statečných byl letos dost problém.
Takže Yaris, ID a Octavia... no, z těch tří asi teda ID, jako evropské auto co přináší něco nového (a nebudeme se pitvat v tom co). Ale beru i fostekovu inspiraci, bylo by fajn kdyby to vyhrála "naše" Octavia jako ten "lepší Golf" 😄
Takže Yaris, ID a Octavia... no, z těch tří asi teda ID, jako evropské auto co přináší něco nového (a nebudeme se pitvat v tom co). Ale beru i fostekovu inspiraci, bylo by fajn kdyby to vyhrála "naše" Octavia jako ten "lepší Golf" 😄
Z finalistů je to jako vybírat jednookeho mez slepymi. Z vubec moznych volitelných tma vidím Octavii (I když napůl funkční), Yaris ( mezigeneracni obrovsky skok, ale stále nic čím by vyčníval kromě GR varianty, která ovšem není pro ekoúředníky ) a možná C4 (ta zas je úplně obyčejná ). Ale jelikož je tam jedine EV, tak i když to vubec nefunguje, můj tip je právě ID.3, i když jinde než v EU by moc šancí nemel.
Tohle auto je na světě kvůli něčemu jinému. 😄
Nekoupím, protože v ČR se nejspíš ani prodávat nebude a dostat ho sem z Británie asi taky nebude nejjednodušší.
Nekoupím, aby sis mohl zase plácat játra o bykupcích. 😁
Že píšeš, jestli to nespravěj, ať si ho vetknou za klobouk.
Ne miláčku, i když ho vybrousí jak briliant, můžou si ho vetknout za klobouk. :-!
BYkupec tluče pantem, kára hnije na showroomu. :-!
A dostali Discovery verze dva.
Beru! :yes:
Taky to znám - za mě taková ta klasická stará moucha jinak funkční věci.
No, myslím, že kluci budou rádi za Toyoty. 😁
Mne se na tom defenderu líbilo, ze fakt v terénu se moc nezapotil. S hiluxem jsem ale v terénu nebyl, abych mohl srovnavat. Nicmene očekávám podobne schopnosti.
Ale nejvíc jsem se bál, když jsme na IDETu stavěli polygon a pak ho zkoušeli. Byl tam most s kulatým vrškem, kdy to auto chvíli jelo jen po zadních a koukal jsi do nebe. To fakt nebylo nic hezkého.
No já byl rad ze jsem se držel v sedačce, natož na korbě.
Přežitek to není... pořád je na trhu místo pro auta jako Niva, Jimny, Defík... ale souhlas, je to trošku okrajová věc.
Nový Defender je designově fajn, ale.... není to Defender.