Novinky
Seat chce na českém trhu evidentně nahnat co nejvíce svých dřívějších zákazníků k Hyundai.... 😲 😒 :no:
A docela se mu to i daří😒br />
Ibiza 577ks je daleko za i20 658ks a Yaris 873ks, také nejsou nejlevnější...
Leon krásných 836ks a i30 5535ks 🤣 Tady je to vidět ještě víc. I Toyota prodala víc Coroll, 986ks, než Seat Leonů :yes:
Ibiza 577ks je daleko za i20 658ks a Yaris 873ks, také nejsou nejlevnější...
Leon krásných 836ks a i30 5535ks 🤣 Tady je to vidět ještě víc. I Toyota prodala víc Coroll, 986ks, než Seat Leonů :yes:
A to ještě velká část českých prodejů Seatu skončí jako ree😜orty, stačí si všímat, kolik nových
Seatů skutečně jezdí po českých silnicích a dálnicích. Třeba potkat tuto nejnovější generaci Ibizy je fakt svátek, a to už se prodává několik let... 😲
Seatů skutečně jezdí po českých silnicích a dálnicích. Třeba potkat tuto nejnovější generaci Ibizy je fakt svátek, a to už se prodává několik let... 😲
...asi jim to opravdu stačí. Když jsme vybírali nové auto zašli jsme i do autosalonu Seat Louda v Brně a snad dvacet minut tam dělali že jsme neviditelní....no, tak jsem nechali svoje peníze někomu jinému.
Buď v klidu, to teď je skoro všude úplně normální. V pátek jsem si prošel 4 showroomy - Hyundai Auto Palace, Toyota Lowman; Dacia na Zličíně - nulový zájem a Renault na Zličíně - tam se mi hned věnovala milá dáma sedící u stolu kousek od vstupu 😉 Takže když se chce…
A co sis ze současné "úžasné" nabídky Renaultu vybral? 😒]
Nic 😒] Chci vyměnit Citroena za něco novějšího a zjistil jsem jak jsou si Sandero a Clio uvnitř hodně podobné a celkem malé 😄 Tudy cesta nepovede...
A jaký Citroën budeš nahrazovat, jestli to není tajné?
Ani Škodovka nebo VW si nedovolí dát u svých malých aut tak vysokou cenu, u Francouzícj či Korejcích nemluvě.
V 5/2017
https😐/www.auto.cz/…-technika-106298
Nejlevnější verze modelu 296.900 Kč (1.0 MPI/55 kW Reference)
Základ s testovaným motorem 316.900 Kč (1.0 TSI/70 kW Reference)