Novinky
Fiesta za srpen 24 kousků i Puma pokles téměř na polovinu proti červenci...
FL je povedeny a fiestu určitě omladil. Jen je škoda a ani jsem v to nedoufal, že se nevratila k puvodnim zadnim lampam z předchudce, ktere mi k fiestě pasovaly vice.
Jinak, už součastna recara v ST jsou opravdu vyborna a jejich označeni "sportovni" narozdil od jinych ma rozhodně svuj vyznam a zde se ještě vylepšovalo...rad bych si je vyzkoušel pač na pohled vypadaji dosti lakavě.
Jinak, už součastna recara v ST jsou opravdu vyborna a jejich označeni "sportovni" narozdil od jinych ma rozhodně svuj vyznam a zde se ještě vylepšovalo...rad bych si je vyzkoušel pač na pohled vypadaji dosti lakavě.
admin Fusion webu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Akorát se obávám, že důvody propadů predeje zvýraznili - takže asi oživení těch propadů moc očekávat nejde.
Co byla Fiesta, která se dobře prodávala?
Relativně jednoduché, ale bytelně postavené auto. Hodně vydržela,nestála přehnaně moc peněz a měla docela střízlivé nároky na servis a provoz.
Propad nastal, když do ní začali cpát elektroniku a složité motory.
Teď přidali víc elektroniky a složitější pohony...
😒
Co byla Fiesta, která se dobře prodávala?
Relativně jednoduché, ale bytelně postavené auto. Hodně vydržela,nestála přehnaně moc peněz a měla docela střízlivé nároky na servis a provoz.
Propad nastal, když do ní začali cpát elektroniku a složité motory.
Teď přidali víc elektroniky a složitější pohony...
😒
Takže i keby sa Fiesta (notabene ST) vôbec nepredávala, nič to nemení na fakte, že je hodnotená ako najlepšie jazdiace malé auto (a FST ako najlepší a najzábavnejší malý hotheč). Ak by som mal čo Fieste vytýkať, tak sú to len vyššie ceny a len litrové trojvalce (mimo ST). Ale ceny narástli aj u konkurencie a trojvalce sa žiaľ stali triednym štandardom (takže v tomto skôr vyznieva Fiesta ako trendsetter, ktorý trend ostatní nasledujú).
Prepad tu je, Fiesta bola stabilnou súčasťou triednej TOP3, popravde som prekvapený, že sa prepadla aktuálne na 8. miesto v triede, príčiny som neskúmal, ale je to určite pokles, ktorý sa nedá vysvetliť len bežným starnutím modelu. Uvidíme, či s tým facelift niečo spraví.
Inak späť k samotnému autu, napriek tomu, že Fiestu uznávam, sám by som zvažoval, či si ju v danej triede kúpiť. Lebo tie slabšie verzie sú pomerne drahé v kontexte konkurencie a pri silnejších mi trochu vadí ten liter. Predsalen vedľa testované Clio je s 1,33 R4 zaujímavejšia voľba ako rovnako výkonná Fiesta, ktorá ten výkon ťahá z 1,0 R3.
Najviac by ma zaujímala Fiesta ST, ak by som chcel malý hotheč, FST by bola vo finále. Ale opäť ba záležalo aj na cene, predsalen tá cenníková (25690 eur) je o dosť vyššia ako konkurencia. Polo GTI je za 23780 eur a láka výkonnejším dvojlitrom. i20N je za 23390 eur tiež o chlp výkonnejšie, pričom je plne vybavené už v základe, má v cene napr. samosvor (za ktorý sa u Fiesty pripláca 924 eur) či fullLED (Fiesta +700 eur).
Někdy dva roky nazpět jsem po sobě zkusil tyto motory v Csegmentu. Tehdy nový Fokus 1.0 92kw st line Megan 1.33 103kw GTline. Fokus byl mnohem lépe jezdící autem, s přesným řazením i řízením a měl bych dílema jestli VZÍT silnější r4 motor v horším aute a nebo lépe jezdící auto s R3 a asi bych vzal Fokus.
Jenže Clio5 je o dost lepší, než Megan4 před faceliftem (Fiestu jsem neřídíl, ale Pumu jo a extra mne nenadchlo) a tím pádem jestli nová Fiesta nebude o dost levnější a nebo o dost lepší, než to Clio, pak není moc důvodu brát ten komrpomis - skvělé auto jen s R3, když můžeš mít hodně dobre auto s R4
Jinak vystižně napsano. :yes:
TYGRa ako konkurenciu týchto áut moc nevnímam, dynamikou i cenou ho radím skôr ku kompaktným HH, aj keď samozrejme veľkostne je to len subkompakt.
Prostě jak jsem ti dřive psal ty jedeš snad na zakladě nějakych market. kecu od vyrobcu ve spojeni s excelovymi tabulkami.
Z těch tvych přizpěvku mi vychazi BFU uživatel.
Ale inak máš pravdu, píšem len od stola a tie autá nemám prejdené, lebo reálne v tejto kategórii nevyberám, lovím v trošku vyššej lige. Ak by som ale vyberal, idem si to prejsť všetko a nevynechám PGTI len preto, že podľa jedného miromena to nie je konkurent FST. 😉
A jak řekl jeden tester po zklamani z pola...jak mužete na něco takoveho nalepit značek GTI, s tim bych zachazel opatrně. Když tam napišete GTI tak musi taky něco předvest což se tady nestalo a když se prodavaji rychle jako chleba tak tomu nerozumim.
Ale samozřejmě vyběru se meze nekladou a zdaleka neni ojediněle, že se vybira i napřid třidami.
Ale co vim tak vyroba fiesty stala od května do poloviny července a ford ve spravě uvedl, že diky nedostatku dilu nejsou schopni uspokojit cca 200 000 zakazniku.