Novinky
povozíš se, provozní náklady asi nějak šílené nebudou, a jak se to přestane vyrábět, ceny se ustálí a pak možná i porostou.... u Alfy 4C to zafungovalo dokonale....
Myslím že to stojí za zvážení 😉 :yes:
Myslím že to stojí za zvážení 😉 :yes:
Ako tu už zaznelo, je to v dnešnej nedobrej dobe investičné auto, teda pokaľ to neomotáš okolo lampy či stromu. Poznám človeka, ktorý jednu Alpinku kúpil najprv na kšeft a dobre to predal, potom aj sebe jednu doprial. Mal som tú česť šoférovať aspoň nejakých 40 km a teda budem na to rád spomínať. Vždy som si myslel, že to bude moc také ultimátne a veľmi tvrdé, ale v pohode si to viem predstaviť aj ako daily car. :yes:
Což je ostatně "dobrým" zvykem těchto uměle vytvořených značek (Alpine, Cupra, DS), které parazitují na mateřských automobilkách.
Kolik že stojí GR86? Od 850?
A když už jsme u toho - kolik stojí Mustang? (vím, auto jiného zaměření, jen se snažím poukázat na nesmyslnost ceny A110.
Ach jo, takový hezký auto.
Cupra jsou obyčejné seaty se silnější motorizací, jinak naladěným podvozkem a "cool" znáčkem na kapotě.
DS je technika Citroenu s pěkným designem a navoněným interiérem.
Srovnávat Cupru a DS s od píky vyvinutým malým sporťákem s pohonem na zadek a motorem uprostřed je mimo mísu.
GR86 je sice malý zázrak, nicméně je to sporťák od "obyčejné" značky a čistě pohledem na parametry vidím, že základní Alpine má stovku za 4,5s, GR86 za 6,3s. Jsem sice zvyklý brát tyhle tabulkové hodnoty s rezervou, ale tohle je o parník.
Osobně bych jako konkurenci pro tuhle Alpinku viděl Supru (když už), základní Cayman, případně některé Lotusy, apod. A v tom kontextu ta cena najednou není vůbec zlá. Cenovka 1.450.000 Kč za základ je vlastně parádní.
Motoricky je to Megane RS, ale ten zbytek je jiná liga než cokoli ze zmíněných.
Zase na druhou stranu, Cayman 220kW je 1,56M... a pokud jsem to dobře pochopil, tak musíš připlatit 70t za samosvor a aktivní podvozek... a jsi teda 1,64M třeba. Základní Alpinka za 1,45 má 185kW, 220kW verze je 1,8M... takže z toho pohledu to úplně parádní cena není.
PS: PDK by stálo 80t... ale já bych to s radostí vzal s manuálem 😄
A ani tá cena mi nepríde až tak hrozná keď vidím čo sa tu občas testuje za 1M Kč.
Mně tam nejvíc trápí ten povinný automat, v tomhle typu auta bych ho nechtěl a Cayman manuál má...
A Toyobaru by som až tak úplne neodpisoval, motor v strede je fajn vec, ale pre zákazníka to samé osebe pridaná hodnota nie je, ani faktor, pre ktorý by dané auto okamžite uprednostnili pred autom s motorom vpredu. Poháňané kolesá majú pre bežného zákazníka oveľa väčší význam ako umiestnenie motora. Proste máš tu dve parádne zábavné malé zadokolky s podobným výkonom, pre drvivú väčšinu zákazníkov to budú alternatívy.
A ak mi GR86 so 172 kW za 850t korún poskytne 90% toho, čo A110 so 185 kW za 1,5M, tak by som silne zvažoval, či ten horibilný príplatok za Alpinu má zmysel.
Za prvé - největší problém DS a částečně i Cupry byl ten, že tam nebyla žádná nadstavba nad mainstream, to tady je.
Za druhé - Alpine nechce být prémie, chce být sportovní značka... přece jen je to trošku jiná pozice.
Chybí mi víc Alonsů kolem auta, to by mohlo lidi oslovit.
Z dalších zábavných aut se objeví ještě Emira s R4 od AMG, kolem 45kEUR pak s V6. To už je ale o dost výše než Alpine. Souhlasím, že nejblíž tomu konceptu byla AR 4C.
Za mě naopak příjemné překvapení, základ pod 1.5 milionu jsem nečekal.
Vím, je to silnější, vím, má to motor uprostřed. Ale pořád mi přijde jako konkurence "ze spodního patra" nové Toyobaru a zvrchu Cayman. Tzn. cenu bych čekal někde mezi, ne na úrovni Caymana...
Ohledně vývoje - něco ze skvělého MIV RS tam taky bude. Motor třeba... Tzn. není to úplně "nové" auto. Je to ale super sporťáček z divize Renault Sport.
Prostě - gró mého příspěvku bylo, že ta cena mi přijde fakt moc. Na druhou stranu - nejsem cílovka. Třeba se pletu a zájmců o Cayman, kteří radši koupí tohle bude dost.
Jo, je to síla. Prostě nevím, no, ale za stejné prachy podobné Porsche... Mám jasno.
A ještě k té 911 - problém jak pro koho, někdo může říct, že s novými motory je naopak Cayman problém pro 911.
Ta originalita má i svoje háčky. Schválně - zkoušel jsi třeba najít stránky toho "oficiálního zastoupení značky"?
Vyhrát ve sportce desítky mega, jdu pro Alpinu, protože ji jentak někdo nemá, vypadá naprosto skvěle (za mne), mám vztah k Renaultu, dle testů jezdí fenomenálně a bude mi uplně jedno, kolik na ní stojí servis a že to budu muset třeba servisovat dost náročně a komplikovaně, čekat na díly a kdoví co ještě. Navíc si k tomu dokoupím ještě další auta 😁
Osobně myslím, že s nějakým velkým budgetem bych vylezl po potravním řetězci o kousek výš... a klidně i u Caymana.
Alpinka se mi designově líbí, je mi sympatická... ale u toho manuálu se to definitivně láme v její neprospěch.
http😐/www.sauto.cz/…cayman/165480681
tohle by mi stačilo :-! 😒]
Naopak, ty sis to zřejmě špatně přečetl, iudex píše "nemýliš", nikoli "mýliš"... 😉
iudex - pardon 😄
Také si myslí, že nové rádoby sportovní či luxusní značky jsou pro automobilky cestou do pekel.
A nakonec nechápe podpásovku od traveldrive ohledně toho koupí/nekoupí a co řeší/neřeší. To už tady po těch letech snad nemáme zapotřebí, ne?
Jen to koupí/nekoupí neřešil traveldrive, ale Avantime.
wl - díky za upozornění.
traveldrive - pardon