Testy
ale poněkud vyšší spotřeba 24kWh/100km + 1,8 litru benzínu ;-\
Směšné, 1,8 litrů benzínu, takže auto ujede na jednu nádrž 4000 km? Výsměch, lži, pokrytci.
Tak si vem, že denně najedeš do 50km a nabíjíš doma, pak ti může nádrž vydržet opravdu dlouho.
kdo si to koupí, je zoufalý bolševický nok :no: :no: :no: 😁
Predpokladám že tvoja domácnosť čistá od čínskych výrobkov., alebo aj ty si zúfalý boľševický nok?
:-! :yes:
PrimitivRadek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
rozhodně je zcela prostá výrobků čínských výrobců (resp. čínských značek) :yes:
Ano, představ si, že někteří lidé se snaží pokud možno čínské výrobky nekupovat.
.... na to kolik má to auto drobných chyb mi to 4* hodnocení připadá celkem.... politicky korektní.... 😉
nebudu psát o tom že bych si čínské auto nikdy nekoupil, ale prostě těch drobných chyb je dost, osobně by mi i vadila nemožnost nastavit si rekuperaci dle potřeby. Interiér vypadá dost levně, byť materiály samy o sobě jsou celkem pěkné.
Vše bych nějak prominul ale ta cenovka (základ 900) je prostě moc. Furt je to jen čínské auto, nic víc. Octavia PHEV začíná o 30 tisíc níž a kromě vyššího posezu tohle MG nemá nic, v čem by bylo lepší. A to nemluvím o spolehlivosti, dostupnosti dílů a servisním pokrytí. Tam jsou velké otazníky....
Tahle PHEV verze bude jednorožec.... naopak ty obyčejné crossovery za půl míče asi mohou někoho zaujmout.
nebudu psát o tom že bych si čínské auto nikdy nekoupil, ale prostě těch drobných chyb je dost, osobně by mi i vadila nemožnost nastavit si rekuperaci dle potřeby. Interiér vypadá dost levně, byť materiály samy o sobě jsou celkem pěkné.
Vše bych nějak prominul ale ta cenovka (základ 900) je prostě moc. Furt je to jen čínské auto, nic víc. Octavia PHEV začíná o 30 tisíc níž a kromě vyššího posezu tohle MG nemá nic, v čem by bylo lepší. A to nemluvím o spolehlivosti, dostupnosti dílů a servisním pokrytí. Tam jsou velké otazníky....
Tahle PHEV verze bude jednorožec.... naopak ty obyčejné crossovery za půl míče asi mohou někoho zaujmout.
Ale fajn, MG nebude horší :-! :-! :-! :-! :-!
Není to úplně případ tohoto PHEV, ale MG si už dnes místo na trhu najde.
Kolik před lety jezdilo SsanYongů, kolik nových jezdí teď?
"Závěr😒br /> Třetí generace Nissanu Qashqai dělá spoustu věcí správně. Mně osobně se nejvíc líbí blablabla... Výhrady mám naopak ke komfortu jízdy. Je ale vysoce pravděpodobně, že vůz s víceprvkovou zadní nápravou bude výrazně pohodlnější. Jenže multilink dostanete jen k autu s pohonem všech kol, nebo k nejvyšší výbavě Tekna+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Testovaná specifikace Tekna+ startuje dokonce na 919.000 Kč.
Testovaný vůz s výbavou 951.000 Kč (Nissan Qashqai Tekna+ 1.3 DIG-T MHEV 158 2WD 6MT)"
Jo, AHA! Takže multilink dostanete jen k nejvyšší výbavě Tekna+ a protože testujeme výbavu Tekna+ tak věříme, že kdybychom měli víceprvek, tak by jízda byla komfortnější. Jo, tak to potom jo. A proto všem recenzím zde věřím asi tolik, jako Fialovýmu Péťovi, že má zmáknutou energetickou bezpečnost a strategii pro náš průmysl i jednotlivce...