Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda v Indii postavila nový studentský vůz, z Rapidu se stal kabriolet

14 komentářů

traveldrive
Odrezať stĺpiky a zaslepiť po nich diery, to je čin sakra hodný akadémie. Super športové auto. Samozrejme sú potom najväčšími novinkami vystúpené logo a LED-nápis. Škoda, že v galérii nie je žiadna slušná fotka, zaujímalo by ma, či medzi B-stĺpiky vovarili nejaký jakel na spevnenie. Inak sa to bude v zátačkách krútiť jak krabica od topánok. Ale možno to nevadí, Indov je asi dosť.
PavelK_
A jak vypadal tvůj studenský počin? Bez ironie.
Mig_35
Udělal se do gatí, když se probíralo rozmnozovani
traveldrive
Nepripisuj mi vlastné zážitky, nie každý je macher ako ty.
lamal
Vypada, ze to bolo prave dnes 😲 😁
Marek Jelínek
Příspěvek podléhá schvalování.
traveldrive
Bez irónie len malý študentský robot, ktorý ukladal predmety z pásového dopravníčka do prírpravku a z neho na druhý druhý dopravník. Jednoduché, ale funkčné, a malo to aspoň hlavu a pätu. K čomu je dobré toto, okrem toho, že sa študenti naučili držať v ruke karbošku?
Ham.
To jsem netušil, že na Slovensku absolventi učňáku běžně staví monoposty F1.
traveldrive
Prečo píšeš o Slovensku, keď je to o Škode? Ako som písal už vyššie, aj študentská práca by mala mať hlavu a pätu. Toto je bastlenie s nulovou hodnotou. Študenti sú v tom pravdaže nevinne, to by som im krivdil. Nie je to kritika študentov. Čo pravdepodobne nemalo žiadnu úroveň, bolo v prvom rade zadanie. 😉
Zdá sa ale že aj tak môže byť India lepšia ako materská firma, viď Jawa...
lamal
Nejaky je podrazdeny, ta jeho neomalenost vie pobavit 😄
SKSikin
Příspěvek podléhá schvalování.
Arese
....ovšem vizuální dojem jim kazí ty off-roaďácké volné megaprostory v podbězích.... 😲
Mig_35
…sestavili miniaturní jaderny reaktor. Aby to mělo
hlavu a patu.
traveldrive
Ty máš asi jadrový reaktor namiesto mozgu. 😉