Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda v Indii postavila nový studentský vůz, z Rapidu se stal kabriolet

14 komentářů

Ham.
To jsem netušil, že na Slovensku absolventi učňáku běžně staví monoposty F1.
Mig_35
Udělal se do gatí, když se probíralo rozmnozovani
PavelK_
A jak vypadal tvůj studenský počin? Bez ironie.
Arese
....ovšem vizuální dojem jim kazí ty off-roaďácké volné megaprostory v podbězích.... 😲
traveldrive
Odrezať stĺpiky a zaslepiť po nich diery, to je čin sakra hodný akadémie. Super športové auto. Samozrejme sú potom najväčšími novinkami vystúpené logo a LED-nápis. Škoda, že v galérii nie je žiadna slušná fotka, zaujímalo by ma, či medzi B-stĺpiky vovarili nejaký jakel na spevnenie. Inak sa to bude v zátačkách krútiť jak krabica od topánok. Ale možno to nevadí, Indov je asi dosť.
Mig_35
…sestavili miniaturní jaderny reaktor. Aby to mělo
hlavu a patu.
traveldrive
Prečo píšeš o Slovensku, keď je to o Škode? Ako som písal už vyššie, aj študentská práca by mala mať hlavu a pätu. Toto je bastlenie s nulovou hodnotou. Študenti sú v tom pravdaže nevinne, to by som im krivdil. Nie je to kritika študentov. Čo pravdepodobne nemalo žiadnu úroveň, bolo v prvom rade zadanie. 😉
Zdá sa ale že aj tak môže byť India lepšia ako materská firma, viď Jawa...
traveldrive
Nepripisuj mi vlastné zážitky, nie každý je macher ako ty.
traveldrive
Bez irónie len malý študentský robot, ktorý ukladal predmety z pásového dopravníčka do prírpravku a z neho na druhý druhý dopravník. Jednoduché, ale funkčné, a malo to aspoň hlavu a pätu. K čomu je dobré toto, okrem toho, že sa študenti naučili držať v ruke karbošku?
lamal
Nejaky je podrazdeny, ta jeho neomalenost vie pobavit 😄
lamal
Vypada, ze to bolo prave dnes 😲 😁
SKSikin
Příspěvek podléhá schvalování.
Marek Jelínek
Příspěvek podléhá schvalování.
traveldrive
Ty máš asi jadrový reaktor namiesto mozgu. 😉