Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSexy kráska z Itálie je tu: Nová Alfa Romeo 33 Stradale se oficiálně představuje
26 komentářů
Barry Lyndon
pomalu už bych si na ní skoro začínal myslet, než jsem si přečetl parametry a nakonec i cenovku :D:D :yes:
Jediný spravný parametr je 6 válců spalujících benzín a 620 koní na zadku. Víc není potřeba :D
gil54
...mám na svém hodnotovém žebříčku na nejvyšším stupínku od prvního dne co jí zveřejnili až dodnes. Ale mluvím o té se štěkající dvoulitrovou véosmičkou, co točila skoro 9000. Autentický zvuk ve filmu Nádherný listopad zde: https://www.youtube.com/watch?…
Neříkám, že tohle Stradale je na vyhození, ale voči u sebe z toho teda nemám. Techniku nechávám stranou, ta je nějak podřízena současným trendům. Jde mi čistě o design jak vnější, tak i interiéru. Můj pocit - další v řadě. Pokus zachovat nějaké linie nebo detaily originálu nemusí vždy znamenat úspěch a image původní 33 Stradale tím nezíská a po 55 letech to možná ani nejde a nezachrání to ani omezená výrobní série ani závratná cena.
Jak říkám, pro mě jen další v řadě, jako třeba 8C. Tyhle "Hommage" projekty jsou citlivá záležitost a ne vždy se zaručeným úspěchem. Internet je zahlcen počítačovými studiemi kosmických sporťáků, tisícovkama koní a některé jsou i z masa a kostí nebo se dokonce i nějak vyrábějí. Trh je, podle mě, v tomto segmentu docela nasycený a je o to obtížnější se trefit do černého, zvlášť když to černé má strašně malý průměr.
Nebo jsem už jen moc starej, ale 33 Stradale je pro mě jen jedna.
Neříkám, že tohle Stradale je na vyhození, ale voči u sebe z toho teda nemám. Techniku nechávám stranou, ta je nějak podřízena současným trendům. Jde mi čistě o design jak vnější, tak i interiéru. Můj pocit - další v řadě. Pokus zachovat nějaké linie nebo detaily originálu nemusí vždy znamenat úspěch a image původní 33 Stradale tím nezíská a po 55 letech to možná ani nejde a nezachrání to ani omezená výrobní série ani závratná cena.
Jak říkám, pro mě jen další v řadě, jako třeba 8C. Tyhle "Hommage" projekty jsou citlivá záležitost a ne vždy se zaručeným úspěchem. Internet je zahlcen počítačovými studiemi kosmických sporťáků, tisícovkama koní a některé jsou i z masa a kostí nebo se dokonce i nějak vyrábějí. Trh je, podle mě, v tomto segmentu docela nasycený a je o to obtížnější se trefit do černého, zvlášť když to černé má strašně malý průměr.
Nebo jsem už jen moc starej, ale 33 Stradale je pro mě jen jedna.
del42sa
Nic proti Stradale, ale tyhle počiny Alfu nezachrání , kdyby se raději soustředili na to podstatné ....
Sdílení komentáře
To má vážne 8st dvojspojkový automat?
Buďto tam maju teda nejakú prevodovku od F alebo niečo nové.
Vznikla proto, ze redukuje cas, kdy na kola nejde vykon.
U rodinneho kombiku s dieselem je to fakt jedno, tam je hydromenic lepsi.
Nebo teda "elektromagneticky" menic, ale uplne to zmizelo. Popravde nevim proc.