Design
Tie blatniky to je snad vtip.... mam sice rad hranstejsie blatniky na suv... ale taketo mnohohrany su uz cez ciaru... v principe sa ale na tejto kresbe da stavat... par veci este prekreslit a slo by to.... yetina by si navrat zasluzila
Yeti sa mi celkom pacil. Hlavne ta prva verzia s okruhlymi hmlovkami mala roztomily "kukuc". Po facelifte sice trochu stratil svoj charakter, ale stale to zosobnovalo podstatu SUV. Skoda, ze vyroba Yetiho skoncila, a miesto neho Skodovka poslala na trh nepreberne mnozstvo prifuknutych SUV-kombikov a SUV-hatchbackov, ktore vsetky vyzeraju na jedno kopyto.
V clanku predstaveny koncept treba brat len ako take cvicenie. Samozrejme, do serie by nieco take neslo, a vsetky tie hrany by sa museli trochu "scivilizovat". Ale Yeti urcite mal potencial na zopar dalcich generacii.
V clanku predstaveny koncept treba brat len ako take cvicenie. Samozrejme, do serie by nieco take neslo, a vsetky tie hrany by sa museli trochu "scivilizovat". Ale Yeti urcite mal potencial na zopar dalcich generacii.
"stale to zosobnovalo podstatu SUV"
Akorát podle techničáku to je kombi. 😄 Docela mě to překvapilo, ale mám to tam napsané.
Akorát podle techničáku to je kombi. 😄 Docela mě to překvapilo, ale mám to tam napsané.
je trapný, že za tyhle články někdo bere plat....
vývojová linie yettiho, 1203, roomstera, felicie a kdoví čeho všeho byla ukončena/nahrazena,
ale protože pan redaktor zřejmě neumí nic jiného, zkouší oživovat "mrtvoly" a roubovat na ně současný desingový jazyk škodovky plus soudobé trendy jiných trendy automobilek
vývojová linie yettiho, 1203, roomstera, felicie a kdoví čeho všeho byla ukončena/nahrazena,
ale protože pan redaktor zřejmě neumí nic jiného, zkouší oživovat "mrtvoly" a roubovat na ně současný desingový jazyk škodovky plus soudobé trendy jiných trendy automobilek
Sakra, Lušovský sa vrátil z dovolenky... To tu zase bude nasypaných tých jeho detinských maľovánok...
Jinak je Skoda, že Yeti nedostal opravdového nástupce. Čím je vzdálenější konec jeho výroby, tím víc mi chybí. Jeho povedený design a techniku Karoq - při vší úctě k práci kolektivu pana Kabaňe - nahradit nedovedl.