Elektromobily
Ja Prvni 123
Sportovni elektromobil je nesmysl.
Pri dnesnich baterkach to bude mit dojezd max 2 hodiny, nebo vazit 2 tuny.
Oboji je k prdu.
Pri dnesnich baterkach to bude mit dojezd max 2 hodiny, nebo vazit 2 tuny.
Oboji je k prdu.
lukas13
Jo a kdokoliv na něho nějak negativně reaguje, je čížek.
Vitej do klubu 😉
Vitej do klubu 😉
Horký Rom
:yes: Jsem neuvěřitelně poctěn, že jsi takový cool chlap, který opakuje stejnou a nepochopitelně vyčpělou a velmi neuveritelně primitivní frázi ze všech svých muItiúčtů: “ kam slunce nesvítí” - velmi smutné.
P.S. Člověk takových kvalit, NIKDY nebude mít ani na Lexuse ani na BMW, nikdy 😆😂🤣
P.S. Člověk takových kvalit, NIKDY nebude mít ani na Lexuse ani na BMW, nikdy 😆😂🤣
Horký Rom
Jen a jen pro informaci aby ostatní se nestěžovali: muItinick vod webpajia/dinara&Co - MonikaAbsoIon také nechybí v žádném mém příspěvku :yes😒br />
Šílené zdravím své další muItiIinky: -apoho- , MarekAbsoIut a Dinara 😆😂🤣
apoho
ano, bohužel je to místní blázen. Má asi 8 přezdívek a komunikuje sám se sebou přepínáním mezi účty a s radostí se naváží do věcných diskusí těch, kteří o autech něco ví. On akorát kopíruje linky z jiných webů a trolí elektromobilitu. Tolik na vysvětlenou 😄
apoho
takže ses představil neznalému diskutérovi a už zase můžeš táhnout do míst, kde slunce nesvítí! ***!
Mokrous
OMG! Nekrm trola!
Ani za 2 měsíce tady lidem nedojde s kým mají tu čest???
Furt se to tu řeší a opakuje a furt na ty degeny lidi reagují.
Ani za 2 měsíce tady lidem nedojde s kým mají tu čest???
Furt se to tu řeší a opakuje a furt na ty degeny lidi reagují.
ericn
No to, to byla jiná situace. Fiat vedl FCA, teď vede kulový… Ve Stellantisu je to jen další značka, která unifikovaně převezme vše od PSA :no: Je ten design zbývá…
lukas13
Jako...jó. A musí se uznat že vnější design jim jde. Já to beru hlavně z pohledu toho Jeepu, kdy pod taktovkou Fiatu si Renegade a Compass dokázal udržet vlastní projev.
Avenger byla přebouchaná 2008, je mi líto.
A ano, to co dělá Renault s Mitsu v Evropě je zvěrstvo.
Avenger byla přebouchaná 2008, je mi líto.
A ano, to co dělá Renault s Mitsu v Evropě je zvěrstvo.
lukas13
BTW - a je to Hammuna. Jsem si na 99.9% jistý.
Škoda, někdo kdo měl někdy možná neortodoxní, ale občas podnětné názory... A takhle dopadnout. 😢
Škoda, někdo kdo měl někdy možná neortodoxní, ale občas podnětné názory... A takhle dopadnout. 😢
lukas13
Jo, na tohle jsem si už docala dávno taky vzpomněl. Ale kdo ne, když jsme čížek 😆
lukas13
NE! Tu je Čížek!
Ze s Plzně. 😒]
Hele, Čížkové, tak mě napadlo, co takhle sraz Čížka(ů) a pozvat Kylie/Hhaammuunnuu, našeho oblíbeného (ne)multinicka. 😉
Ze s Plzně. 😒]
Hele, Čížkové, tak mě napadlo, co takhle sraz Čížka(ů) a pozvat Kylie/Hhaammuunnuu, našeho oblíbeného (ne)multinicka. 😉
ericn
Tady to bude analogie s Avengerem, budou tlačit elektro a nic. V tichosti přidají 1.2PT 100k a začne se prodávat 😉
Ji/Ri
.... s motorem to bude ono. Jinak není důvod utrácet za elektrospotřebič takové sumy.
MarekAbsolon
Jen pro informaci aby ostatní netápali, jeden z hamunových multinicku je taky apoho. On nechybí v žádném vlakně toho trolla
dodo24
Odkazy na AF dnes nebudu? Neviem totiž, čo si mam o elektre myslieť, potrebujem nejake mienkotvorné médium.
ericn
Tak jasně Mokka taky není moc Opel, ale s 1.2 PT 96kW 8AT dal jsem s ní přes 500km ve Švédsku taky dal. Šlo to 😉 Buďme rádi, že se v té mizérii, kde automotive aktuálně je, se namáhají alespoň udržovat svébytný design. Mrkni na Renault/Mitsu, tam už jede jen badge engeneering :no:
lukas13
Lepší než nic... Nevím, no. Avenger jsem jel a je to přebouchaný Peugeot. A nejhorší Jeep současnosti.
A ty blinkry v zrcátkách opravdu oslňují (OMG, jak tohle mohlo projít testováním...).
Pokud to takhle s Fiatem a menšími Jeepy/Alfami takhle půjde dál, je to šumák. 😢
A ty blinkry v zrcátkách opravdu oslňují (OMG, jak tohle mohlo projít testováním...).
Pokud to takhle s Fiatem a menšími Jeepy/Alfami takhle půjde dál, je to šumák. 😢
lukas13
Ano, ano. Takže jsem Tě jen špatně pochopil, naprostá shoda. :yes:
Ještě aby ne,
Zdraví Čížek, Čížku... 😒]
Ještě aby ne,
Zdraví Čížek, Čížku... 😒]
ericn
Tak je to stejná platforma nebo ne? Tj už s tím dopředu počítali, bych řekl 😉
lukas13
Hele, upřímně, tahle prostě museli mít připravené předem - zástavba motoru do auta, které by na to nebylo připravené, by byla velmi náročná. A drahá.
Prostě - s Avengerem vytrollili porotu COTY, která jim to EV sežrala i s chlupama, tak tu taktiku jedou dál. Vlastně jim fandím - nastavují té dnešní elektrické absurditě zrcadlo.
Prostě - s Avengerem vytrollili porotu COTY, která jim to EV sežrala i s chlupama, tak tu taktiku jedou dál. Vlastně jim fandím - nastavují té dnešní elektrické absurditě zrcadlo.
Mokrous
Já si to neeviduju, ale pod tímhle nickem asi ne, ne? Ten má kratší dobu.
Elektrický škorpion mi dava největší smysl :yes:
Anyway, fDrive.cz má vždy náskok vůči auto.cz
https😐/fdrive.cz/…dob-vyrazi-11963