Novinky
Othello
3
...ale jestli je tohle článek ze Světa Motorů, tak mi vůbec nevadí že ho nekupuju.
Mokrous
3
Strašná slátanina.
Takovýto článek fakt chcete prezentovat v odborné automobilovém webu? A odkdy začíná "postzimní" sezona v polovině května? 😒] 😒] 😒]
s jediným správným názorem a pravdou za kterou bude bojovat !
1 . Pneumatiky - Neřešíme, máme elektromobil, tam se přeci servis neřeší, proč řešit pneumatiky ? Nám se sjet nemohou, kdyby ano, aktualizujem si je přes appku
2. Podvozek - Ten je v pořádku, auto parkujeme ve vytápěné garáži a auto je samo vytápěné ze zásuvky, navíc v sůl se na EV nechytá, to jen na ty špinavé spalováky. A kdyby něco, korozi vyřeší aktualizace
3. Motor a palivo - To má být vtip? Vy u pračky či sušičky řešíte motor ? Ten prostě funguje a nic se nemuže pokazit !
4. Kapaliny - je to EV ty nýmande novinářeskej ! Tam se nic neřeší, servis je naprosto zbytečnej ! Navíc s nejmodernějším systémem nepotřebuješ ani ostřik oken, mouchy zabije emitovaný ultrazvuk před nárazem, kálení ptáků se nás taky netýká, ty si to podá podobně, stejně jako chodce, když se přiblíží k mému chrámu na kolech na chodníku... žijeme přeci v souladu s přírodou a chráníme planetu, tak ať se mi příroda nes*ere do auta ! Já chci žít eko !
5. Úklid v hlavě - Ano, to je nejduležitější, jakmile vyrazím, jsem plný energie a nadšení a těším se na svou kávičku u Humpolce, kdy při vůbec né otravném čekání budu v diskuzích na mém smartphonu, co je vyroben z lučního kvítí poučovat ostatní, že jedině já mám pravdu, jediné správné a normální je vlastnit elektroauto a všichni, kdo si to nemyslí jsou zlí a ubližují mne a mému smyslu pro přírodu !
PRAVDA VÍTĚZÍ
1 . Pneumatiky - Neřešíme, máme elektromobil, tam se přeci servis neřeší, proč řešit pneumatiky ? Nám se sjet nemohou, kdyby ano, aktualizujem si je přes appku
2. Podvozek - Ten je v pořádku, auto parkujeme ve vytápěné garáži a auto je samo vytápěné ze zásuvky, navíc v sůl se na EV nechytá, to jen na ty špinavé spalováky. A kdyby něco, korozi vyřeší aktualizace
3. Motor a palivo - To má být vtip? Vy u pračky či sušičky řešíte motor ? Ten prostě funguje a nic se nemuže pokazit !
4. Kapaliny - je to EV ty nýmande novinářeskej ! Tam se nic neřeší, servis je naprosto zbytečnej ! Navíc s nejmodernějším systémem nepotřebuješ ani ostřik oken, mouchy zabije emitovaný ultrazvuk před nárazem, kálení ptáků se nás taky netýká, ty si to podá podobně, stejně jako chodce, když se přiblíží k mému chrámu na kolech na chodníku... žijeme přeci v souladu s přírodou a chráníme planetu, tak ať se mi příroda nes*ere do auta ! Já chci žít eko !
5. Úklid v hlavě - Ano, to je nejduležitější, jakmile vyrazím, jsem plný energie a nadšení a těším se na svou kávičku u Humpolce, kdy při vůbec né otravném čekání budu v diskuzích na mém smartphonu, co je vyroben z lučního kvítí poučovat ostatní, že jedině já mám pravdu, jediné správné a normální je vlastnit elektroauto a všichni, kdo si to nemyslí jsou zlí a ubližují mne a mému smyslu pro přírodu !
PRAVDA VÍTĚZÍ
Kavicku ale v podobe sojoveho late. Normalni kafe s mlekem je out. Mleko=kravy=metan=oteplovani planety. 😁
Jo, taky davam prednost soje z jizni ameriky 😁
Tohle mi přijde dost ubohé.
Bylo by to ubohe pokud by tak nekteri skutecne neuvazovali. Takhle je to spis tragikomicke pro normalni cast populace.
No. Nikdo nepsal, že pneu na EV vydrží věčnost, nebo déle než na běžném aute. Tohle jsem u nikoho nezaznamenal. Další o podvozku a soli. Bod 3 to aspoň trochu odlehčuje, čtyřka zase hrozná blbost a pětku radši ani nekomentuju.
Ne, nepsal, je to vtip. Stejnou analogii bych zvladl napsat na jezdce stareho tdi, ale to by si se zasmal i kdyby to byla stejna blbost, vid ? 😊
Ne. Protoze je dle mého rozdíl nadsázka a úplná blbost. Ta nadsázka je aspoň v bodě 3 nějak vidět, ten zbytek je asi tak košaté, jako že tdi vyrábí naftu a čistí vzduch.
Ano, tuhle blbost bych v parodii na tdi taky zminil 😉 . Par lidi to pobavilo, clanek stoji za prd, tak jeste zkusim mozna az budu u PC tu opacnou parodii 😊
Už se smeju dopředu. Ha, ha, ha.
Ještě tam nezapomeň dodat, že to je kultivované, hladké, nenýtuje, nevibruje a jezdi 160+ za 5.1l, což vlastně odporuje tomu, že to vyrábí naftu. Vlastně nemusí, protoze ta nafta se nejspíš objevuje v oleji.
Ještě tam nezapomeň dodat, že to je kultivované, hladké, nenýtuje, nevibruje a jezdi 160+ za 5.1l, což vlastně odporuje tomu, že to vyrábí naftu. Vlastně nemusí, protoze ta nafta se nejspíš objevuje v oleji.
No vidiš jak ti to jde 😊 Musíme vyvážit rypnuti do EV rypnutim do dieslu a budeš spokojen i ty 😉 Možná by to chtělo dorovnat vše, třeba majitel hybridu, co jezdí za 3 litry jako na motorce (akorát ta jezdí takhle pořád i do kopce 😁 ) a jak je to nejlepší pohon na světě a ještě dodám něco o řidičské extázi lovení řadicí páky u SUV a prožívání zatažení ručky a je to vše. Vynechal jsem někoho ? Jo, ještě Korando je jasná volba.
https😐/photos.app.goo.gl/ARDpDYjzGJo38Mos7
Tady máš něco pro inspiraci. Moje vylhaná spotřeba z výletu do Alp.
Natankoval jsem si v Jindřicháči, páč tam měli Vervu za 38,90 po slevě v apce a jako správný dieseldezolát jsem kolenovrt.
1 km mi tak vyšel na cca 1,83 Kč. No, na CNG a LPG se nechytám, no.
A z fotek je vidět, že jsem celý výlet trpěl hroznou dojezdovou nouzí 😁
A do těch cca 1100 m.n.m. na trekové výlety jsme to samozřejmě vytlačili ručně. 😁
Tady máš něco pro inspiraci. Moje vylhaná spotřeba z výletu do Alp.
Natankoval jsem si v Jindřicháči, páč tam měli Vervu za 38,90 po slevě v apce a jako správný dieseldezolát jsem kolenovrt.
1 km mi tak vyšel na cca 1,83 Kč. No, na CNG a LPG se nechytám, no.
A z fotek je vidět, že jsem celý výlet trpěl hroznou dojezdovou nouzí 😁
A do těch cca 1100 m.n.m. na trekové výlety jsme to samozřejmě vytlačili ručně. 😁
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Však tuhle spotřebu nerozporuju, obzvlášť při té průměrné rychlosti 62km/h. To má k těm 160 dost daleko. To ví asi dnes každý, ze kdyz se diesel podtaci, dokáže jezdit za hodně nízkou spotřebu, ovsem s vysokými NOx a spoustou pevných částic. Pak vypalování filtru je zajisté též bez emisi, resp.zanedbavanymi emisemi
No a nic z toho není vtipné, jen ubohé. Možná ta ridicska extáze s manuálem v SUV, ale to je spíš o dlouhodobém kontextu. A korrando je jasná volba, pokud zrovna není na obrázku G klasse nebo ASX. Ale ty zastíní příjezd spacestaru.
Hybrid za 3 jezdi jen po městě, nikdo nikdy snad netvrdil něco jiného. V extremu asi se dá i mimomesto, ale to bude hodně extrémní situace. A nejlepší, to nechám radsi bez komentáře. Na hodnocení nejlepšího je potreba objektivní měřitelná data a to u aut moc není. Však to můžeme vidět ohledně vyrovnané čtveřice korrando, G, ASX a spacestar. A za nimi klopýtá polo.
Hybrid za 3 jezdi jen po městě, nikdo nikdy snad netvrdil něco jiného. V extremu asi se dá i mimomesto, ale to bude hodně extrémní situace. A nejlepší, to nechám radsi bez komentáře. Na hodnocení nejlepšího je potreba objektivní měřitelná data a to u aut moc není. Však to můžeme vidět ohledně vyrovnané čtveřice korrando, G, ASX a spacestar. A za nimi klopýtá polo.
Alkohol dělá s člověkem divy.
Vyměnil vždy pylovy filtr. Víte, jaký bordel na něm je? A přes ten bordel dýchate vzduch.
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
to sou mi novinky a oni mezitím už vyjeli dávno i všichni veteránisti 😄 😄 😄 😄
Však sezóna nezačíná podle počasí, ale podle čísla v kalendáři. 😒]
Tedy podle zdejšího autora, kdyz takový článek vydává teď.
Tedy podle zdejšího autora, kdyz takový článek vydává teď.