Novinky
Mikesus
12
Tohle mi přijde dost ubohé.
Přejít do diskuze
No a nic z toho není vtipné, jen ubohé. Možná ta ridicska extáze s manuálem v SUV, ale to je spíš o dlouhodobém kontextu. A korrando je jasná volba, pokud zrovna není na obrázku G klasse nebo ASX. Ale ty zastíní příjezd spacestaru.
Hybrid za 3 jezdi jen po městě, nikdo nikdy snad netvrdil něco jiného. V extremu asi se dá i mimomesto, ale to bude hodně extrémní situace. A nejlepší, to nechám radsi bez komentáře. Na hodnocení nejlepšího je potreba objektivní měřitelná data a to u aut moc není. Však to můžeme vidět ohledně vyrovnané čtveřice korrando, G, ASX a spacestar. A za nimi klopýtá polo.
Hybrid za 3 jezdi jen po městě, nikdo nikdy snad netvrdil něco jiného. V extremu asi se dá i mimomesto, ale to bude hodně extrémní situace. A nejlepší, to nechám radsi bez komentáře. Na hodnocení nejlepšího je potreba objektivní měřitelná data a to u aut moc není. Však to můžeme vidět ohledně vyrovnané čtveřice korrando, G, ASX a spacestar. A za nimi klopýtá polo.
Však sezóna nezačíná podle počasí, ale podle čísla v kalendáři. 😒]
Tedy podle zdejšího autora, kdyz takový článek vydává teď.
Tedy podle zdejšího autora, kdyz takový článek vydává teď.
Však tuhle spotřebu nerozporuju, obzvlášť při té průměrné rychlosti 62km/h. To má k těm 160 dost daleko. To ví asi dnes každý, ze kdyz se diesel podtaci, dokáže jezdit za hodně nízkou spotřebu, ovsem s vysokými NOx a spoustou pevných částic. Pak vypalování filtru je zajisté též bez emisi, resp.zanedbavanymi emisemi
Ne. Protoze je dle mého rozdíl nadsázka a úplná blbost. Ta nadsázka je aspoň v bodě 3 nějak vidět, ten zbytek je asi tak košaté, jako že tdi vyrábí naftu a čistí vzduch.
No. Nikdo nepsal, že pneu na EV vydrží věčnost, nebo déle než na běžném aute. Tohle jsem u nikoho nezaznamenal. Další o podvozku a soli. Bod 3 to aspoň trochu odlehčuje, čtyřka zase hrozná blbost a pětku radši ani nekomentuju.
Bylo by to ubohe pokud by tak nekteri skutecne neuvazovali. Takhle je to spis tragikomicke pro normalni cast populace.
s jediným správným názorem a pravdou za kterou bude bojovat !
1 . Pneumatiky - Neřešíme, máme elektromobil, tam se přeci servis neřeší, proč řešit pneumatiky ? Nám se sjet nemohou, kdyby ano, aktualizujem si je přes appku
2. Podvozek - Ten je v pořádku, auto parkujeme ve vytápěné garáži a auto je samo vytápěné ze zásuvky, navíc v sůl se na EV nechytá, to jen na ty špinavé spalováky. A kdyby něco, korozi vyřeší aktualizace
3. Motor a palivo - To má být vtip? Vy u pračky či sušičky řešíte motor ? Ten prostě funguje a nic se nemuže pokazit !
4. Kapaliny - je to EV ty nýmande novinářeskej ! Tam se nic neřeší, servis je naprosto zbytečnej ! Navíc s nejmodernějším systémem nepotřebuješ ani ostřik oken, mouchy zabije emitovaný ultrazvuk před nárazem, kálení ptáků se nás taky netýká, ty si to podá podobně, stejně jako chodce, když se přiblíží k mému chrámu na kolech na chodníku... žijeme přeci v souladu s přírodou a chráníme planetu, tak ať se mi příroda nes*ere do auta ! Já chci žít eko !
5. Úklid v hlavě - Ano, to je nejduležitější, jakmile vyrazím, jsem plný energie a nadšení a těším se na svou kávičku u Humpolce, kdy při vůbec né otravném čekání budu v diskuzích na mém smartphonu, co je vyroben z lučního kvítí poučovat ostatní, že jedině já mám pravdu, jediné správné a normální je vlastnit elektroauto a všichni, kdo si to nemyslí jsou zlí a ubližují mne a mému smyslu pro přírodu !
PRAVDA VÍTĚZÍ
1 . Pneumatiky - Neřešíme, máme elektromobil, tam se přeci servis neřeší, proč řešit pneumatiky ? Nám se sjet nemohou, kdyby ano, aktualizujem si je přes appku
2. Podvozek - Ten je v pořádku, auto parkujeme ve vytápěné garáži a auto je samo vytápěné ze zásuvky, navíc v sůl se na EV nechytá, to jen na ty špinavé spalováky. A kdyby něco, korozi vyřeší aktualizace
3. Motor a palivo - To má být vtip? Vy u pračky či sušičky řešíte motor ? Ten prostě funguje a nic se nemuže pokazit !
4. Kapaliny - je to EV ty nýmande novinářeskej ! Tam se nic neřeší, servis je naprosto zbytečnej ! Navíc s nejmodernějším systémem nepotřebuješ ani ostřik oken, mouchy zabije emitovaný ultrazvuk před nárazem, kálení ptáků se nás taky netýká, ty si to podá podobně, stejně jako chodce, když se přiblíží k mému chrámu na kolech na chodníku... žijeme přeci v souladu s přírodou a chráníme planetu, tak ať se mi příroda nes*ere do auta ! Já chci žít eko !
5. Úklid v hlavě - Ano, to je nejduležitější, jakmile vyrazím, jsem plný energie a nadšení a těším se na svou kávičku u Humpolce, kdy při vůbec né otravném čekání budu v diskuzích na mém smartphonu, co je vyroben z lučního kvítí poučovat ostatní, že jedině já mám pravdu, jediné správné a normální je vlastnit elektroauto a všichni, kdo si to nemyslí jsou zlí a ubližují mne a mému smyslu pro přírodu !
PRAVDA VÍTĚZÍ
Už se smeju dopředu. Ha, ha, ha.
Ještě tam nezapomeň dodat, že to je kultivované, hladké, nenýtuje, nevibruje a jezdi 160+ za 5.1l, což vlastně odporuje tomu, že to vyrábí naftu. Vlastně nemusí, protoze ta nafta se nejspíš objevuje v oleji.
Ještě tam nezapomeň dodat, že to je kultivované, hladké, nenýtuje, nevibruje a jezdi 160+ za 5.1l, což vlastně odporuje tomu, že to vyrábí naftu. Vlastně nemusí, protoze ta nafta se nejspíš objevuje v oleji.
Kavicku ale v podobe sojoveho late. Normalni kafe s mlekem je out. Mleko=kravy=metan=oteplovani planety. 😁
Takovýto článek fakt chcete prezentovat v odborné automobilovém webu? A odkdy začíná "postzimní" sezona v polovině května? 😒] 😒] 😒]
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ne, nepsal, je to vtip. Stejnou analogii bych zvladl napsat na jezdce stareho tdi, ale to by si se zasmal i kdyby to byla stejna blbost, vid ? 😊
12.5. všichni povinně vyjet z garáže, sezona začíná....
Připomíná mi to IT kurzy počátkem 90. let, jak mi vyprávěl známý - "ted všichni zmáčkněte Enter" a celá třída bouchla jednotně do klávesy Enter 😄 😄 😄 😄
Připomíná mi to IT kurzy počátkem 90. let, jak mi vyprávěl známý - "ted všichni zmáčkněte Enter" a celá třída bouchla jednotně do klávesy Enter 😄 😄 😄 😄
https😐/photos.app.goo.gl/ARDpDYjzGJo38Mos7
Tady máš něco pro inspiraci. Moje vylhaná spotřeba z výletu do Alp.
Natankoval jsem si v Jindřicháči, páč tam měli Vervu za 38,90 po slevě v apce a jako správný dieseldezolát jsem kolenovrt.
1 km mi tak vyšel na cca 1,83 Kč. No, na CNG a LPG se nechytám, no.
A z fotek je vidět, že jsem celý výlet trpěl hroznou dojezdovou nouzí 😁
A do těch cca 1100 m.n.m. na trekové výlety jsme to samozřejmě vytlačili ručně. 😁
Tady máš něco pro inspiraci. Moje vylhaná spotřeba z výletu do Alp.
Natankoval jsem si v Jindřicháči, páč tam měli Vervu za 38,90 po slevě v apce a jako správný dieseldezolát jsem kolenovrt.
1 km mi tak vyšel na cca 1,83 Kč. No, na CNG a LPG se nechytám, no.
A z fotek je vidět, že jsem celý výlet trpěl hroznou dojezdovou nouzí 😁
A do těch cca 1100 m.n.m. na trekové výlety jsme to samozřejmě vytlačili ručně. 😁
Ano, tuhle blbost bych v parodii na tdi taky zminil 😉 . Par lidi to pobavilo, clanek stoji za prd, tak jeste zkusim mozna az budu u PC tu opacnou parodii 😊
Je škoda, že elektřina nejde naložit na loď a přivézt z Austrálie. Myslím, že by to bylo nejekologictejsi řešení provozu EV. Tak aspoň že to uhlí si můžeme přivézt od protinožců.
No vidiš jak ti to jde 😊 Musíme vyvážit rypnuti do EV rypnutim do dieslu a budeš spokojen i ty 😉 Možná by to chtělo dorovnat vše, třeba majitel hybridu, co jezdí za 3 litry jako na motorce (akorát ta jezdí takhle pořád i do kopce 😁 ) a jak je to nejlepší pohon na světě a ještě dodám něco o řidičské extázi lovení řadicí páky u SUV a prožívání zatažení ručky a je to vše. Vynechal jsem někoho ? Jo, ještě Korando je jasná volba.