Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Na silnicích zase budeme potkávat čepičáře. Hrozí jim pokuty, mnohdy s tím ale nemohou nic dělat

6 komentářů

Stejsn
V neděli jsem jel po pražském okruhu a z návěsu kamionu přede mnou začaly odletovat kusy ledu. Nic příjemného, o to horší, že v počasí co bylo venku (slunečno a asi osm nad nulou!) to člověk fakt nečeká.
Stand
Školení práce ve výškách je otázka chvilky, jenže to by potom "profíci" museli svoje auta čistit že... takhle je to jednodušší se vymluvit a potom ohrožovat všechny okolo.
mariov8
@Stand Ještě se musí mít kde do té výšky dostat, moc jsem na čerpacích stanicích a odpočívkách lávky pro čištění nákladních aut neviděl. On je problém očistit i 2m vysoké MPV nebo dodávku, natož 4m vysoký návěs...
Ano, je to blbé, a také jsem jednou zásah padajících sr*ček z náklaďáků schytal.
vencelín
@mariov8
Na odpočívadle h to není asi ani na jednom. Ani u dojclandaku na odpočívadlech jsem to nezaznamenal.
brk77
On ten sníh ani na střeše osobáku není *** ani když se zrovna nesesune řidiči na sklo. Stačí někam zajet, auto se vyhřeje, sníh částečně roztaje a pak to zase zmrzne.

Osobáku přede mnou na čtyřproudovce asi v kilu vítr tuhle ledovou věc podfoukl, vyletělo to tak 15, 20 metru vysoko a pak to začala pozvolna padat neodhadnutelným způsobem asi jako list papíru. Výsledkem bylo brždění a kličkování z prhu do pruhu podle toho, kde to vypadalo, že to zrovna dopadne. Dost nebezpeční i pro řidiče za mnou, kteří si nemuseli všimnout, že tam něco takového ve vzduchu poletuje.
Th0r
Jeste je kategorie cim mensi ridic(ka), tim vetsi, vyysi auto. S metrem padesat se na X7 blbe odmeta snih.