Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Na silnicích zase budeme potkávat čepičáře. Hrozí jim pokuty, mnohdy s tím ale nemohou nic dělat

6 komentářů

Th0r
Jeste je kategorie cim mensi ridic(ka), tim vetsi, vyysi auto. S metrem padesat se na X7 blbe odmeta snih.
brk77
On ten sníh ani na střeše osobáku není *** ani když se zrovna nesesune řidiči na sklo. Stačí někam zajet, auto se vyhřeje, sníh částečně roztaje a pak to zase zmrzne.

Osobáku přede mnou na čtyřproudovce asi v kilu vítr tuhle ledovou věc podfoukl, vyletělo to tak 15, 20 metru vysoko a pak to začala pozvolna padat neodhadnutelným způsobem asi jako list papíru. Výsledkem bylo brždění a kličkování z prhu do pruhu podle toho, kde to vypadalo, že to zrovna dopadne. Dost nebezpeční i pro řidiče za mnou, kteří si nemuseli všimnout, že tam něco takového ve vzduchu poletuje.
vencelín
@mariov8
Na odpočívadle h to není asi ani na jednom. Ani u dojclandaku na odpočívadlech jsem to nezaznamenal.
mariov8
@Stand Ještě se musí mít kde do té výšky dostat, moc jsem na čerpacích stanicích a odpočívkách lávky pro čištění nákladních aut neviděl. On je problém očistit i 2m vysoké MPV nebo dodávku, natož 4m vysoký návěs...
Ano, je to blbé, a také jsem jednou zásah padajících sr*ček z náklaďáků schytal.
Stand
Školení práce ve výškách je otázka chvilky, jenže to by potom "profíci" museli svoje auta čistit že... takhle je to jednodušší se vymluvit a potom ohrožovat všechny okolo.
Stejsn
V neděli jsem jel po pražském okruhu a z návěsu kamionu přede mnou začaly odletovat kusy ledu. Nic příjemného, o to horší, že v počasí co bylo venku (slunečno a asi osm nad nulou!) to člověk fakt nečeká.