Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRudá vlajka zavlaje nad Českem. Už má ceny a přiveze i spalovací sedan a SUV
29 komentářů
Ja Prvni 123
Bezte do hajzlu.
S Cinou, i rudym praporem...
S Cinou, i rudym praporem...
@Ja Prvni 123
Ty jsi značka, která kvete…
Ty jsi značka, která kvete…
@Ja Prvni a Posledni No vidis, a ty jses porad stejnej hlupak, co se nezmuze ani na vlastni jmeno.
Ja Prvni a Posledni
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Stejsn
Těžko vyčítat čínskému autu, že vypadá strašně čínsky.... ale vypadá strašně čínsky 😊
@Stejsn no fascinuje mě že každý model vypadá uvnitř úplně jinak, teda podle fotek v článku. A v každé té verzi interiéru je vidět klasicky kopírka toho co viděli jinde primárně u prémie. Za mě hnus, nerozumim tomu kdo v cenových vodách 1 - 2 miliony (ceny v článku) tohle může chtít. Na to že jim komunisti stavěj uhelky u továren na elektromobily by cena měla být tak poloviční.
@adamzprahy Souhlas. Těm cenám nerozumím, měl jsem za to, že nízká cena bude esem v rukávu Číňanů, ale není tomu tak. Co jiného to potom je?
@Stejsn Skvěle jsi to vystihl. Když se před lety začaly objevovat první svébytné neokopírované čínské modely, tak jsem byl překvapen, jak je to poměrně svěží. Ale teď, co se sem hrnou ve velkém, je to najednou strašně okoukané, na jedno brdo, rádoby prémiové... prostě skutečně čínské!
PavelK_
Už jsem se ptal pod jiným článkem, ale nějak nepadla odpověď, zkusím znovu. Co je to za firmy, které tady ta auta prodávají? Bez historie, bez zkušeností, bez zázemí, kde se vzali, tu se vzali. A to je bude dovážet každý na vlastní pěst, bez ortéra? Jediná známější firma se zkušenostmi s prodejem a servisem aut, je Babišagtotec.
@PavelK_ Pravděpodobně je založili sami číňani, to není nic proti ničemu, ale zapadá to do jejich metod.
PETR ŠTĚPÁNEK
Prémiové vozy z Číny, na to se budou stát fronty, zvlášť když to bude i za prémiové ceny.
rohYpnol
No, hlavně zelenorudá vlajka vlaje nad Bruselem...
Mimochodem, gynekoložka prohlásila, že západ jak jsme ho znali už neexistuje. Výjimečně řekla omylem jednou pravdu.
Ano, západ, pro který jsme hlasovali a který jsme chtěli, už neexistuje. Je čas na revizi. Je čas na změnu v čele EU tak, aby západ jak jsme jej znali opět začal existovat.
Mimochodem, gynekoložka prohlásila, že západ jak jsme ho znali už neexistuje. Výjimečně řekla omylem jednou pravdu.
Ano, západ, pro který jsme hlasovali a který jsme chtěli, už neexistuje. Je čas na revizi. Je čas na změnu v čele EU tak, aby západ jak jsme jej znali opět začal existovat.
Ringhofer
Singl frame po čínsku je vskutku státnický. A ta světelná lišta nasvislo uprostřed kapoty je tam proto, aby všichni okolo hned věděli, že jede VIP. Nevím, co si o tom myslet. Zůstává jediná otázka: proč?!
Petr 1978
Vidno, jak Čina ztrácí odbyt, tak hrrrr do Evropy co jde jen po ceně. Ale.... Tu cenu našich výrobků si děláme sami.... Až tady automotive nebude, tak jsem zvědav co se tady bude dělat? Jakože třeba v zemědělství, nebo budeme donekonečna ve službách, které ale nikdo neužívi, nebo si hrát na neziskovky, charitu... Z čeho se to ale zaplatí, když se veškeré peníze odvedou do Číny??
Daniel Reinelt
Cinani vyrabi v cely zemi jeden jedinej spalovaci motor, jak se zda, pze ho ma bezpecne kazda jejich automobilka v kazdym spalovacim aute - 4valec 1,5 l. Vykon podle toho zda je to s turbem nebo bez. Takze nejspis bude uplne jedno jakou znacku si kdo koupi, budou to identicky auta vicemene.
@Daniel Reinelt
EU vyrábí tyhle motory tři. To je změna viď...
VAG ... 1,5
Stellantis... 1,2
Rendl ... 1,2
Použitelnáý je jen 1,5 TSI, a mají ho tkřka všechny modely od Fabie přes Caddy po Cupru Terramar 😉
EU vyrábí tyhle motory tři. To je změna viď...
VAG ... 1,5
Stellantis... 1,2
Rendl ... 1,2
Použitelnáý je jen 1,5 TSI, a mají ho tkřka všechny modely od Fabie přes Caddy po Cupru Terramar 😉
@rohYpnol
Nechapu pointu. V EU ma kazda automobilka svoje motory a zpravidla si muzes vybrat od litrovyho trivalce v mestskych vozitkach az po dvanactivalce v top tride.
Kdyz je tu spalovak z Ciny, ma 1,5l 4valec. Pokazdy. A je uplne jedno jestli je to auto za 3 mega nebo 500k.
Nechapu pointu. V EU ma kazda automobilka svoje motory a zpravidla si muzes vybrat od litrovyho trivalce v mestskych vozitkach az po dvanactivalce v top tride.
Kdyz je tu spalovak z Ciny, ma 1,5l 4valec. Pokazdy. A je uplne jedno jestli je to auto za 3 mega nebo 500k.
@rohYpnol prosím? 2.0 TSi je taky super motor, pak tam jsou nějaké šestiválce, diesly ve VAG.
Netušil jsem že tohle všechno je 1.5 TSI
Netušil jsem že tohle všechno je 1.5 TSI
Pindulin
Tohle si muze koupit leda trouba 😄 totalni paskvil, stejne jako i3 s rexem. Vsadim se, ze po prvnim roce, kdy to koupi lobici, co si mysli, ze dojez jento hlavni (treba pulka mistni diskuze), tenhle rex z nabidky odstrani a nechaji normalne jen barerky.
Ano, i já jsem si již rezervoval testovací jízdu modelu E-HS9.
Vypadá to stejně důvěryhodně jako projev nutelína... 🤣
A ptáš se, proč jsem se objednal na testdrive s E-HS9?
Inu, protože mohu. A protože chci. A když člověk něco chce, není třeba dál vysvětlovat.
🤣🤣🤣
Ne, na to se opravdu vůbec neptám!!!
A to sis ještě nevšiml, že můj příspěvek obsahuje tři léčivé byliny a dva kupony do Penny.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
No tak jestli si ujíždíš na kratomu, mace a chai latte, k tomu ještě chodíš do Penny, tak to ledacos vysvětluje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
To je zvláštní, že tě tak rozčilují chai latte a Penny. Člověk by řekl, že za tím musí být hluboké trauma z dětství, třeba tě jednou v Penny přehlédli v akci na párky.
🌭 🌭🌭🌭🌭🌭🌭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭