Novinky
Samá Čína, ale já mám v tom guláš, kolik tam je vlastně koncernů a kolik je tam značek. Vím že je BYD, Sherry, DongFeng. Trochu by to chtělo udělat pořádek. Jo NIO.
@KANKUNEN supr nápad. Když jsem články z Číny od kluků četl, tak jsem se v tom taky moc nevyznal (která automobilka spadá pod co, co je divize tamtoho a podobně).
Shodli jsme se na tom, že je to vlastně poplatné velikosti populace, takže on možná ten poměr automobilek na jedno Evropana a automobilek na jednoho Číňana nebude tak velký. Ale přesně vyjádřit se to podle Marka Bednáře asi nedá - automobilky tam vznikají "přes noc", některé jsou dokonce jenom na e😜ort a podobně.
V každém případě zkusíme zpracovat alespoň přehled značek a koncernů, které jsou aspoň trochu známé a mají ambice uspět v Evropě. Ale mám strach, že bude platný asi tak půl hodiny a mezitím stihnou vzniknout další čínské značky 😁
Honza
Shodli jsme se na tom, že je to vlastně poplatné velikosti populace, takže on možná ten poměr automobilek na jedno Evropana a automobilek na jednoho Číňana nebude tak velký. Ale přesně vyjádřit se to podle Marka Bednáře asi nedá - automobilky tam vznikají "přes noc", některé jsou dokonce jenom na e😜ort a podobně.
V každém případě zkusíme zpracovat alespoň přehled značek a koncernů, které jsou aspoň trochu známé a mají ambice uspět v Evropě. Ale mám strach, že bude platný asi tak půl hodiny a mezitím stihnou vzniknout další čínské značky 😁
Honza
"Autonomie v čínském chaosu: Vyzkoušeli jsme samořídící auto Huawei v běžném provozu"
Inspirace u Jaguaru? V Šanghaji se ukázal luxusní sedan Jozefa Kabaně"
"V Česku prodávaný pick-up Radar dostal hybridní verzi, slibuje dojezd přes 1000 km"
"Xiaomi má nový sporťák. Je lehký, elektrický a nestojí ani milion"
Kam sme to dopracovali...
Aspoň piaty článok je o Porsche - ale zase ide o Čínu, že na ňu Porsche s elektromobilmi nestačí...
😒
A to je přesně důsledek lidi, kteří odmítají inovace. Většinou to jsou severomaďaři a koblihy. A taktéž chyba managementu automobilek, kteří tyto lidi poslouchají nebo mají podobné názory. Prostě z minulosti se žít nedá.
Nesmysl.
Evropský automotiv totálně zaspal. Za to fakt nemuze EU.
EU ho ted naopak před konkurenci z Ciny brani.
PS: fakt nevim co ma kdo proti tomu, ze se nikde nevaleji plastová víčka…
PS: já proti tomu mám hodně. Taky ho hned urvu. Nemíním si s tím vypíchnout oko. A proč? protože se nikde plastová víčka neválela. Válí se celé pet lahve. Jsi tak neinteligentní, že nechápeš, že samotný víčko nikdo nezahodí, ale celou PETku klidně jo?
potiz je, ze ty z EU vidis jen vicka, ktera ja povazuju za naprosto ok.
To ze zijes v blahobytu a bezpečí beres jako samozrejme.
Brani nekdo evropske automobilce vyvinout podobny SW jako je v clanku?
A ešte väčšia fraška je, že to mnohí ľudia ani nechcú vidieť a radšej žijú vo svojich idealistických predstavách.
Co to.ma společného s automotive?
Člověk si nevybere - jednou tady kdekdo nadával, že jsou tu samé škodovky, pak samé elektromobily a pak samá čína. Nenaděláte nic, taková je holt doba.
To tiež nebola kritika ACZ, ale len povzdych nad tým, ako sa to v automotive vyvíja. Na čínske produkty si budeme musieť zvyknúť, tak ako predtým na SUV, crossovery a elektromobily. Ak sa niečo zásadného nestane, mám obavu, že na zoznam k Saabu a de facto mŕtvej Lancii pribudnú ďalšie tradičné značky...
Povzdechnuti nad tím, jak díky lidem,kteří odmítají vyvoj, jsme zaostali. Bohužel už je to fakt, se kterým se musíme smířit. Je to to hloupe trvání na tom, co kdysi fungovalo.