Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
rohYpnol
Nepoužitelný vůz. Klíčová hodnota - 350.
Dojezd vozu na úrovni, kdy trasa Ostrava - Praha znamená adrenalinovou sázku do loterie... Zákazník si rodinné MPV vysloveně kupuje na cesty a rodinné výlety. S tímhle budete pořádat poznávací zájezdy po dobíjecích stanicích. Děti nepoznají svět, zato budou znát všechny benzinky na trase Praha - Dubrovník...
Dojezd vozu na úrovni, kdy trasa Ostrava - Praha znamená adrenalinovou sázku do loterie... Zákazník si rodinné MPV vysloveně kupuje na cesty a rodinné výlety. S tímhle budete pořádat poznávací zájezdy po dobíjecích stanicích. Děti nepoznají svět, zato budou znát všechny benzinky na trase Praha - Dubrovník...
@rohYpnol Podla mna je to ideal mama car do mesta a na nakup, nahadzes tam co treba a ides domov. Nebude ti luto, ze ti to deti okopu, pokreslia a oblinkaju.Ovela lepsie ako pseudo ev suv. Na vw celkom podareny dizajn a podla toho za kolko sa predavaju v nemecku jazdene id4/5 mozno o rok dva sa najdu lacne jazdenky. Nove to nedava zmysel, drahe, slaba variabilita a este horsi dojazd
@ptr078
Za mě byla jízda v id.buzz velmi nepříjemná. Vůbec jsem se necítil dobře. Doporučuji zakždému zkusit, aby nebyl zklamaný!!!
1) mizerný výhled vpřed
2) velmi málo místa nad hlavou (protože aerodynamický odpor...)
3) senzory nejsou shora čelního skla, ale dole na palubce, což neustále překáží
4) mizerná sedadla (prostě jsou malá, ... krátké sedáky...)
5) málo místa na nohy vepředu, přístrojová deska je extrémně blízko, dislpay infotainmentu je proto velmi mimo zorné pole...
Za mě to bylo jedno z největších zklamání v poslední době. S Multivanem T6.1 je to totálně nerovnatelné. Multivan je pocitově o třídu prostornějším vozem.
Za mě byla jízda v id.buzz velmi nepříjemná. Vůbec jsem se necítil dobře. Doporučuji zakždému zkusit, aby nebyl zklamaný!!!
1) mizerný výhled vpřed
2) velmi málo místa nad hlavou (protože aerodynamický odpor...)
3) senzory nejsou shora čelního skla, ale dole na palubce, což neustále překáží
4) mizerná sedadla (prostě jsou malá, ... krátké sedáky...)
5) málo místa na nohy vepředu, přístrojová deska je extrémně blízko, dislpay infotainmentu je proto velmi mimo zorné pole...
Za mě to bylo jedno z největších zklamání v poslední době. S Multivanem T6.1 je to totálně nerovnatelné. Multivan je pocitově o třídu prostornějším vozem.
@rohYpnol S tym suhlas, na dlhe cesty to nie je, videl som gtx long novu v nemecku za 96k a za to si uz kazdy normalny clovek kupi mercedes v dizly. Ale ako pisem, jazdenka do mesta, preco nie
@rohYpnol
Plný souhlas, ten mizerný výhled by pro mě byl zásadní důvod proč to nekoupit kdybych se náhodou rozhodoval jestli to koupit
Plný souhlas, ten mizerný výhled by pro mě byl zásadní důvod proč to nekoupit kdybych se náhodou rozhodoval jestli to koupit
@rohYpnol prosím Vás, už sa spamätajte a chodte si to už naozaj aj vyskúšať konečne. Praha - Ostrava nie je žiadny adrenalinovy zažitok, ale úplne bežná jazda na akú si zvyknutý, akurát to počas cesty pichneš na 15 minút na kábel. Ano, ak by som denne jazdil dlhé trasy, tak si nekúpim EV. Ale ak 99% trás urobím do 250km, tak to 1% mi nevadí sa prisposobiť. Ak to tebe vadí, tak nechápem prečo to stále riešiš a bojuješ s veternými mlynmi.
Pepa_007
2.7t.
Karavan s normální hmotností dá?
Karavan s normální hmotností dá?
rohYpnol
Podle nového průzkumu Německého svazu automobilového průmyslu (VDA) více než tři čtvrtiny německých dodavatelů automobilového průmyslu (76 😖 plánují odložit, přesunout nebo zcela zrušit plánované investice v Německu. Plánují naopak přesun investic do jiných zemí EU, Asie či Severní Ameriky, píše německý deník Berliner Zeitung (BZ). Důvodem mají být problémy německého automobilového průmyslu v posledních letech, které souvisejí mimo jiné s jeho klesající atraktivitou pro investory a v důsledku toho mimo jiné klesajícími prodeji a 73 000 propuštěnými zaměstnanci od roku 2018.
www.echo24.cz/…zruseni-odlozeni
Tak už to přichází. Greendeal jede!
rohYpnol měl bohužel opět pravdu!
www.echo24.cz/…zruseni-odlozeni
Tak už to přichází. Greendeal jede!
rohYpnol měl bohužel opět pravdu!
@rohYpnol
ses vedle, hlavni duvod je, ze EU ma drahou hodinu prace, jestli je to kvuli drahejm rohlikum, odborum nebo bezpecnostnim opatrenim si vyber sam. Pokud se ale vyplati vyrobit auto nasledne importovany do eu a tedy splnujici GD pozadavky, je hlavnim duvodem presunu cena prace a ne GD. Navic automobilky budou muset dokladat emisni stopu i importovanyho auta..
coz nemeni nic na tom ze ja bych do automotive nedal ani zlamanou gresli kdyz stoji ofce par mesicnich platu a furt nekdo knuci jak je to moc
ses vedle, hlavni duvod je, ze EU ma drahou hodinu prace, jestli je to kvuli drahejm rohlikum, odborum nebo bezpecnostnim opatrenim si vyber sam. Pokud se ale vyplati vyrobit auto nasledne importovany do eu a tedy splnujici GD pozadavky, je hlavnim duvodem presunu cena prace a ne GD. Navic automobilky budou muset dokladat emisni stopu i importovanyho auta..
coz nemeni nic na tom ze ja bych do automotive nedal ani zlamanou gresli kdyz stoji ofce par mesicnich platu a furt nekdo knuci jak je to moc
@kesumb
Naprostý nesmysl.
"Pokud se ale vyplati vyrobit auto nasledne importovany do eu a tedy splnujici GD pozadavky, je hlavnim duvodem presunu cena prace a ne GD."
Z tohoto vůbec nevyplývá, že problém není v cenách energií a surovin!!! Jsi demagog.
Naprostý nesmysl.
"Pokud se ale vyplati vyrobit auto nasledne importovany do eu a tedy splnujici GD pozadavky, je hlavnim duvodem presunu cena prace a ne GD."
Z tohoto vůbec nevyplývá, že problém není v cenách energií a surovin!!! Jsi demagog.
Arese
Vlastně jediné plus tohoto elektropřibližovadla je jeho líbivý design, jinak je to z uživatelského hlediska totální zmar. Není divu, že se ve srovnání s normálně použitelnou řadou Transportér/Caravelle prodává v zanedbatelných počtech, lidí se nenechají opít elektrorohlíkem!
Na jeden zátah na Jadran? Krása. A mezitím ostatní lidé zastaví, nají se, vyspí, nabíjí… a ty jedeš dál: neúnavný jezdec, pán spotřeby, otrok výfuku.
A když dojedeš, můžeš si rovnou natankovat zpátky, a u toho si vdechnout pořádnou dávku nostalgie, benzínu a letního smogu. Eko je pro sraby! 🤡
A brání vám někdo v zastávkách při cestě autem se spalovacím motorem?
Mne tedy na poslední jízdě, kdy jsem na jednu nádrž jel jízdu z Plzně a dojel bez tankování kousek před Nantes nebrání. Zastavil jsem si kdy jsem uznal za vhodné.
To je logické, že většina lidí jede kam chce a staví kdy užna za vhodné a zastávky nutně kvůli potřebám auta se snaží minimalizovat.
Bzucak má smysl na cukacky po městě nebo do otrociny nikoliv na cestování. Tak to vnímám já.
Takže já si bzucak nepiridim ani jako 20 lety kousek. Pokud už v nabídce nebudou auta se spalovacím motorem, tak budu se snažit udržet v chodu ty me, dnes již téměř 20 létě kousky 😊
A kolikrát ani nemusí člověk řešit budoucí zákaz spalováků a stačí si sednout do novinek většiny výrobců. Tak neskutečný šetření a pseudohogofogo výbava, to tu ještě nebylo. Od nižší střední až po prémii jeden ojeb vedle druhýho. Přitom před pár lety člověk nevěděl kam skočit, když na to byly prašule. Jedna paráda vedle druhý a dnes? Jeden by brečel...
Jo to si taky říkám.
Na jedné straně výrobce šetří fragmenty halere u funkčních vlastností, na druhé straně na auto montuje trapné zbytečnosti jako světelný pás pod přední kapotou či v masce chladiče. Úplná pitomost, kterou zákazník zbytečně platí.
Pokud jsou takového názoru, jejich pro let 😊. Já kvůli tomu svůj postoj měnit nebudu
Eko je pro sraby! 😆
Hujeříček doníček mě poučoval, že vždy při každé zastávce obědvá v kvalitní restauraci 😁
A měchýř z titanu. Respekt! 🤡
Tak 1600/2=800
800 km je 8h jízdy. No a nevím jak ty, ale já v noci 8h obvykle spím 😁
Ale ty asi tedy budeš prostatik co každé 2h musí... Ale chápej, že jsou i zdraví lidé co nemají tolik smůly jako ty.
Tak ja objel autem Spanelsko i Portugalsko autem z domova, kdy jsem vezl třebas kola, na autě stan a cestu jsem si rozvrh dle chuti. Nicméně se přiznám že 1600km (i když po dálnici) za den je už docela darda. Nejvíc co jsem asi dal, tak bylo něco přes 900 km z oblasti Paříže do Plzně ve Francii a v CR mimo dálnici a někdy jsem toho měl ke konci už plné kecky.
Ta etapa co popisují byl pouhý poslední den a finální návrat domů. Jinak vejlet byl po zaamcich, bunkrech či jiných zajímavost ech. Případně na kole.
Teleport nemám, takže nějak se vrátit domů musím 😊
Tipuju, že čůráš rovnou za jízdy do petky, co?
Profesionál každým coulem. 🥰
Wahaha. ✌️
1600 km s jednou zastávkou.... No klobouk dolů, I když předpokládám že jedete po f dálnicích, to máte práh "bolesti" posazení poměrně vysoko.
Mimochodem, ty nevydržíš 7 hodin nejíst, nečůrat atd? To bych pak doporučoval doktora.
Já a můj urolog? To je toxický vztah. On mi říká, že bych měl pít víc, já mu říkám, že nemá kazit můj rekord.
Já jel autem z domova až na Gibraltaru a zpět, a jindy z domova do Portugalska. A Francii mám projetou hodně. Jezdím však mimo placené dálnice. Ono to není pár Euro jak uvádíte. Na dalších trasách to je skoro cena paliva navíc.
Nevím proč bych se měl během jízdy mučit hladem a zizni, to je naprostá zvrhlosti. Naopak pití a ovoce zvláště v létě oddaluje unavu.
Mne řízení nevadí a řídím vcelku rád, ale po 10hodinove jízdě jsem zralý na auto s autonomní řízením a mám toho plné kecky. Tak jsem to myslel. Únava je potvora a od jistého momentu ji nepodceňuj. Když na mne přijde, tak na 10 min zastaví, lehnu zavřu oči a pak zas mohu jet. Fakt nejsem robot abych bez jídla a pití kroutil volentem dlouhé hodiny v kuse.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍