Novinky
Max Headroom
9
HONGQI E-HS9 designový klenot z Asie, co budí větší emoce než cena elektřiny! Objednal jsem si testovací jízdu na hongqi.cz/hongqi-e-hs9 jestli mě pak neuvidíte v diskuzi, znamená to, že mě unesli na centrálu Škody vysvětlit, co je to konkurence.
WinDiesel
4
@Max Headroom : komik jsi, ale špatný
Rudá vlajka, do toho jdu !!!
Za mě si Číňani můžou své Hoňky nechat. Tyhle obludy tu stejně nikdo kupovat nebude. Tolik bohatých majitelů večerek tu zas není 😂. Ještě dokážu pochopit, že se někdo nechal zlákat nabídkou OMGody a Džeků, když to nabízeli za cenu Dustera, ale při těchto cenách jim to bude reznout na prodejně.
https😐/hongqi.cz/hongqi-hs5
Sorry, ale neco tak hnusnyho jsem uz dlouho nevidel. To nemuze koupit ani majitel Multiply.
Sorry, ale neco tak hnusnyho jsem uz dlouho nevidel. To nemuze koupit ani majitel Multiply.
Odhliadnuc od toho, že sa sem valí toľko čínskych značiek za ceny na ktoré väčšina aj tak nemá, je názov tejto značky v postkomunistických krajinách vyslovene urážkou. Dúfam, že nič nepredajú. Pfuj.
@Avantime
Anti-Čína a anti-EU agenda jedou naplno: propaganda v plné palbě, jak za starých dobrých časů. Se Sovětským svazem na věčné časy… akorát teď to zní v novém kabátku, ale obsah stejný: strach, nenávist a pořád ta samá troIIí písnička.
Anti-Čína a anti-EU agenda jedou naplno: propaganda v plné palbě, jak za starých dobrých časů. Se Sovětským svazem na věčné časy… akorát teď to zní v novém kabátku, ale obsah stejný: strach, nenávist a pořád ta samá troIIí písnička.
Tak který zarytý komouš si tohle koupí jako první? Koupit si auto s tímhle názvem je veliká ostuda...
Vyborne, zase tu od dob komunistov mame naspet hnusnu cervenu vlajku.
Este kosak a kladivo a sme zase tam, kde sme uz nikdy nechceli byt.
Este kosak a kladivo a sme zase tam, kde sme uz nikdy nechceli byt.