Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rudá vlajka je v Česku. Nabídne spalovací motory, čtyřkolky, sedan i luxusní elektro

12 komentářů

Max Headroom
HONGQI E-HS9 designový klenot z Asie, co budí větší emoce než cena elektřiny! Objednal jsem si testovací jízdu na hongqi.cz/hongqi-e-hs9 jestli mě pak neuvidíte v diskuzi, znamená to, že mě unesli na centrálu Škody vysvětlit, co je to konkurence.
WinDiesel
@Max Headroom : komik jsi, ale špatný
WinDiesel
Rudá vlajka, do toho jdu !!!
Max Headroom
@WinDiesel
Win-win! A mají v nabídce diesel nebo dieselový plugin jako v “tvé” Mazdě? 😄
Homer J
Za mě si Číňani můžou své Hoňky nechat. Tyhle obludy tu stejně nikdo kupovat nebude. Tolik bohatých majitelů večerek tu zas není 😂. Ještě dokážu pochopit, že se někdo nechal zlákat nabídkou OMGody a Džeků, když to nabízeli za cenu Dustera, ale při těchto cenách jim to bude reznout na prodejně.
Josef-Kratochvil
https😐/hongqi.cz/hongqi-hs5

Sorry, ale neco tak hnusnyho jsem uz dlouho nevidel. To nemuze koupit ani majitel Multiply.
Avantime
Odhliadnuc od toho, že sa sem valí toľko čínskych značiek za ceny na ktoré väčšina aj tak nemá, je názov tejto značky v postkomunistických krajinách vyslovene urážkou. Dúfam, že nič nepredajú. Pfuj.
Marquis de Sade
@Avantime

Anti-Čína a anti-EU agenda jedou naplno: propaganda v plné palbě, jak za starých dobrých časů. Se Sovětským svazem na věčné časy… akorát teď to zní v novém kabátku, ale obsah stejný: strach, nenávist a pořád ta samá troIIí písnička.
wakantanka
@Avantime Aj ja v to dúfam, len sa obávam že náš súdruh birmovaný to bude vidieť inak.
ericn
Tak který zarytý komouš si tohle koupí jako první? Koupit si auto s tímhle názvem je veliká ostuda...
Lempl Klaun
@ericn Souhlasím, neuvěřitelná ostuda! Až neskutečná!! Kam se hrabe SsangČong spolu s KGM. 🤡
Jon Bon Novy
Vyborne, zase tu od dob komunistov mame naspet hnusnu cervenu vlajku.
Este kosak a kladivo a sme zase tam, kde sme uz nikdy nechceli byt.