Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rudá vlajka je v Česku. Nabídne spalovací motory, čtyřkolky, sedan i luxusní elektro

12 komentářů

Max Headroom
HONGQI E-HS9 designový klenot z Asie, co budí větší emoce než cena elektřiny! Objednal jsem si testovací jízdu na hongqi.cz/hongqi-e-hs9 jestli mě pak neuvidíte v diskuzi, znamená to, že mě unesli na centrálu Škody vysvětlit, co je to konkurence.
Lempl Klaun
@ericn Souhlasím, neuvěřitelná ostuda! Až neskutečná!! Kam se hrabe SsangČong spolu s KGM. 🤡
Marquis de Sade
@Avantime

Anti-Čína a anti-EU agenda jedou naplno: propaganda v plné palbě, jak za starých dobrých časů. Se Sovětským svazem na věčné časy… akorát teď to zní v novém kabátku, ale obsah stejný: strach, nenávist a pořád ta samá troIIí písnička.
ericn
Tak který zarytý komouš si tohle koupí jako první? Koupit si auto s tímhle názvem je veliká ostuda...
Avantime
Odhliadnuc od toho, že sa sem valí toľko čínskych značiek za ceny na ktoré väčšina aj tak nemá, je názov tejto značky v postkomunistických krajinách vyslovene urážkou. Dúfam, že nič nepredajú. Pfuj.
WinDiesel
@Max Headroom : komik jsi, ale špatný
Josef-Kratochvil
https😐/hongqi.cz/hongqi-hs5

Sorry, ale neco tak hnusnyho jsem uz dlouho nevidel. To nemuze koupit ani majitel Multiply.
Homer J
Za mě si Číňani můžou své Hoňky nechat. Tyhle obludy tu stejně nikdo kupovat nebude. Tolik bohatých majitelů večerek tu zas není 😂. Ještě dokážu pochopit, že se někdo nechal zlákat nabídkou OMGody a Džeků, když to nabízeli za cenu Dustera, ale při těchto cenách jim to bude reznout na prodejně.
wakantanka
@Avantime Aj ja v to dúfam, len sa obávam že náš súdruh birmovaný to bude vidieť inak.
Jon Bon Novy
Vyborne, zase tu od dob komunistov mame naspet hnusnu cervenu vlajku.
Este kosak a kladivo a sme zase tam, kde sme uz nikdy nechceli byt.
Max Headroom
@WinDiesel
Win-win! A mají v nabídce diesel nebo dieselový plugin jako v “tvé” Mazdě? 😄
WinDiesel
Rudá vlajka, do toho jdu !!!