Novinky
Ty výbavy teda zase dávají "smysl" Na EV s nic moc dojezdem nacpou 20 palcové krávy, když zákazník chce klimatizovaná přední sedadla a vyhřívané zadní sedačky.
...... a pak by jsme mohli polemizovat proč BEV mají motory s výkonem 300k když jsou jim vlastně k ničemu. Ikdyž on vlastně ten nejvyšší výkon je u BEV dostupný se spoustou ALE, ALE, ALE. Většinou po dobu několika stovek a tisic milisekund. A pak stav nabití aku, teplota aku, venkovní teplota, teplota motoru, fáze měsíce, zatížení auta,....... .
@Pepa_007 protože dospělí už chápou, že pružné zrychlení je důležitější než hodnota maximální rychlosti. a proto je výkon příjemný společník pro každodenní připojování se na dálnici, při předjíždění na okreskách apod.
a ty ostatní bláboly si nech pro babičku, ta nepozná, že jsi úplně mimo a bude na tebe obdivně koukat😊
a ty ostatní bláboly si nech pro babičku, ta nepozná, že jsi úplně mimo a bude na tebe obdivně koukat😊
@Man Ký jj a pak všechny ty Enyaqy se plazí 120 kmh v pravém pruhu. Když předjíždí, tak jen zdržují, protože ve 150kmh jim dochází dech = spotřeba atakuje 30kWh/100km, u Boleslavi klasika. Včera mě zrovna jeden zdržoval a trvalo mu než vyklidil levý pruh pro předjetí 😋
@ericn Nejaka blbost, ja som presiel s enyaqom z vychodu niekde az za prahu a nemam pocit, zeby ma nejak obiehali. Napr. na Slovensku je nelegalne ist takto pomaly, vzdy je povinnost prisposobovat jazdu stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla a nakladu. Zaroven je stanovena maximalna povolena rychlost. Ist po rovnej dialnici 120 "na spotrebu" v dobrom pocasi, ked vlastnosti vozidla a nakladu umoznuju ist viac, je nelegalne. Ale nikto to nekontroluje 😄
Tak ta sedla!
Spolu něco máte, kluci? 😁
Nemáme, rohypnole.
Však ty se ozveš!
Panadol? Rohypnol?
Já jsem Pepa z Horní Dolní.
130-150: Dacia Spring, H inster, Elroq má 160. Atd....... .
V CZ skoro můžeme 150. Plus odchylka tacho a předjetí a 160 maximálka je málo.
Okruh v Mostě? Na konci cílové rovinky 200-210. 😉
Mimochodem tyhle mainstreamové americkojaponské vehikly jsou beztak principiálně stavěné na max 120. Ne že to víc nejede, ale "autobahn proof" to není...
Elroq třeba je jako dělanej na to. a těch 250 je dost zásadních.
Ano máš pravdu. Mraky lidí se po dálnici plazí 100-120. Ať se plazí, já se neplazím. 😉
Btw měsíc zpět jsem jel na mašině z Alp Garmiš - Praha. A cesta do Mnichova jsem jel 150-190. Nepotkal jsem žádné pomalejší auto než 150km/h. Němci pěkně v tempu jeli. 😁
V Česku skoro můžeme. A 160 je málo. A proto potřebuju maximálku 250.
www.svitavsky.denik.cz/…ku-20250602.html
Nově budou platit zákazy řízení mezi jednotlivými zeměmi EU.
Jel jsi někdy dodávkou? Většina jich jede max 140-150 km/h. Ještě se mi nestalo, že bych s tím někam nebyl schopen dojet.
Shrnutí: maximální rychlost je důležitá pro dmnty.
A co na to řeknou němečtí řídíči?? Je jich 22 milionů a mohou po dálnici jezdit legálně 300+.
Takže ano, rychlost je důležitá pro dmnty (Man Ký). Pro mne jsou důležité vlastnosti mého vozu.
Pepík