Testy
ANO! Tohle je sen každého českého patriota a chalupáře.
Malé, hnusné, čínské, gumové vozítko, co nejede, nebrzdí, neklimatizuje, blbě zatáčí a je plné laciné koženky a stojí stejně jako ve všem lepší domácí produkt.
Malé, hnusné, čínské, gumové vozítko, co nejede, nebrzdí, neklimatizuje, blbě zatáčí a je plné laciné koženky a stojí stejně jako ve všem lepší domácí produkt.
Veru zaujal cenou aj mna - vacsou ako Kamiq a k tomu este s horsou dynamikou a horsou spotrebou.
Cele desatrocia sme nauceni, ze cinske kopie a nepodarky stoja zlomok ceny ozajstnych fungujucich vyrobkov.
Preboha kto s aspon dvomi mozgovymi zavitmi by si to kupil?????
Cele desatrocia sme nauceni, ze cinske kopie a nepodarky stoja zlomok ceny ozajstnych fungujucich vyrobkov.
Preboha kto s aspon dvomi mozgovymi zavitmi by si to kupil?????
@rumovynacelnik Dobrý den,
délka není vždycky rozhodující. Kamiq má delší rozvor náprav, karoq zase výrazně větší kufr. Taky nabízí verze s pohonem všech kol, což kamiq ani ZS neumí. A potom hraje samozřejmě roli i cena.
Honza
délka není vždycky rozhodující. Kamiq má delší rozvor náprav, karoq zase výrazně větší kufr. Taky nabízí verze s pohonem všech kol, což kamiq ani ZS neumí. A potom hraje samozřejmě roli i cena.
Honza
No ta cena je na Číňana dost přemrštěná. Před rokem toto auto stalo o 100k méně. Děkuji nemám zájem.
@Mokrous Plus je to odspodu hrdzavé už u predajcu. Napríklad
www.youtube.com/watch?… od 4:10 min.
www.youtube.com/watch?… od 4:10 min.
@Mino21 Skôr si myslím, že mnoho ľudí si nedokáže spočítať, že u auta niečo stojí aj prevádzka a servis a o niečo nižšia kúpna cena môže byť schovaná za nižšou kvalitou (čo určite je), a že v konečnom dôsledku je MG drahší špás ako renomovanejšia a o niečo drahšia konkurencia.
Jste k zbliti... cinsky denik.
Vite ze Cina chysta s Ruskem koordinovany utok: Cina na Taiwan a Rusko v Evrope, partne pobaltske republiky.
Vite ze Cina chysta s Ruskem koordinovany utok: Cina na Taiwan a Rusko v Evrope, partne pobaltske republiky.
@Mino21 není, poměřuj to rozvorem náprav. Kamiq ho má o 3cm delší, kufr je cca stejný, šířka skoro taky. ZS je jen delší, otázkou je proč a jestli ti to nějak pomůže. Kvalitou se s Kamiqem rovnat nemůže 😋 Pro mě by byl Kamiq jasná volba, jen bych sáhl po tom silnějším litru s manuálem, tj s čistým svědomím bych utratil víc…
@ericn Ale kdeže, 50 tisíc je malá úľava za taký šrot. Ak sa cena nepozrie hlbšie pod 18 tisíc €, nedáva to žiadny zmysel.
@traveldrive Nádhera! 👍 To prostě chceš. 😂
Zajímavý, že ten můj koncernovej "křáp", kterej stojí skoro 5 let na ulici je zespodu úplně čistej a koroze 0. Jen zadní kotouče zevnitř, ale to je klasika a za pár Kč to zaservisuješ...
Zajímavý, že ten můj koncernovej "křáp", kterej stojí skoro 5 let na ulici je zespodu úplně čistej a koroze 0. Jen zadní kotouče zevnitř, ale to je klasika a za pár Kč to zaservisuješ...
@Honza Mička Frontera je malé auto s kolesami vytiahnutými do šírky a našponovaným kufrom. Sedem miest je len mokrý sen marketérov, v druhom rade rozhodne nie je dosť miesta pre troch a dve posledné miesta sú pre nepriateľa - tesnejšie ako tesné, s funkciou deformačnej zóny pri náraze zozadu. Mimochodom, ak sa zadné dve sedadlá sklopia, úplne zabijú kufor. Za 500 v základe dostanete plechovičku so základným trojvalcom s obsadenosťou sotva 4+3, ideálne max. 4 osoby (podmienečne, dozadu prakticky nemá dosah ventilácia) + batožina, bez paródie na sedadlá v kufri. Vzhľadom na to, čo to auto ponúka, je dosť predražené. Z malého auta sa natiahnutím rozmerov nedá urobiť veľké auto, to je blud.
@Honza Mička
Jenže právě cena ukazuje, jak je ZS proti Karoqu levné, že 😎
A délka rozhodně neni jediným kritériem. Je ale asi tím nejsmysluplnějším z uvedených kritérií. Rozhodně smysluplnější jako rozvor nebo pohon awd.
Jenže právě cena ukazuje, jak je ZS proti Karoqu levné, že 😎
A délka rozhodně neni jediným kritériem. Je ale asi tím nejsmysluplnějším z uvedených kritérií. Rozhodně smysluplnější jako rozvor nebo pohon awd.
@Mokrous
Je. Prodeje jsou výborné. A cena špatná taky není. Špatné je jen srovnání s Kamiqem, které je úplně zcestné.
Je. Prodeje jsou výborné. A cena špatná taky není. Špatné je jen srovnání s Kamiqem, které je úplně zcestné.
@Mokrous u mě taky ne, ale jsou lidi, kteří to za těch 450tis kč koupili. Myslím 1gen… 😋 Tj je to 10% rozdíl a to by spoustu lidí u nahlodalo…
@PepeST
Pozor na zacinajucu hrdzu podvozka... vraj uz od nova su s tym problemy... nas predajca ma MG spolu s mitsu a aj ked MG mu robi viac predajov ako mitsu... tak s mitsu tam chodia zakaznici len na pravidelne garancky... su to na rozdiel od MG absolutne bezproblemove vozy...
Pozor na zacinajucu hrdzu podvozka... vraj uz od nova su s tym problemy... nas predajca ma MG spolu s mitsu a aj ked MG mu robi viac predajov ako mitsu... tak s mitsu tam chodia zakaznici len na pravidelne garancky... su to na rozdiel od MG absolutne bezproblemove vozy...
@Ja Prvni 123 Jsi dobře zfanatizovaný soudruh, to jsou stejný bláboly co jsem poslouchal za boševiků, je vidět že vyplašenci co žerou žvásty reřimu a skáčou na tyhle kecy jsou věční
@rohYpnol Nezľahčuj. Proste MG je nekvalitný hrdzavý šrot, žravý motor, koženkový interiér, mizerná klíma, atď... A nezmení sa to, ani keď ukážeš prstom na desať Dacií alebo Citroenov. Aj tak klameš. 😉
@Honza Mička Ale potiť sa vzadu budete, posledné výduchy ventilácie dozadu sú na stredovom tuneli, niekde pod kolenami vodiča a spolujazdca. Nonsens.
@traveldrive
Jaké hlouposti??? Lido tohle kupují. A kupují to za své ze svých, narozdil od BEV 😁
Jaké hlouposti??? Lido tohle kupují. A kupují to za své ze svých, narozdil od BEV 😁
@Mokrous
Proč bych to měl kupovat. Já nejsem ovce a mě je úplně jedno co lid chce a co si žádá 😆
Proč bych to měl kupovat. Já nejsem ovce a mě je úplně jedno co lid chce a co si žádá 😆
@Honza Mička
Ad B-segment raději... ano, i já bych raději vzal menší Kamiq. Ale to je právě o té volbě 😆😉
K Fronteře - no právě tady je vidět, jak smysluplná je právě ta délka. Proto Forontera vs. Karoq asi ani omylem,i kdyby měla Frontera třeba devět mist 😆
Ad B-segment raději... ano, i já bych raději vzal menší Kamiq. Ale to je právě o té volbě 😆😉
K Fronteře - no právě tady je vidět, jak smysluplná je právě ta délka. Proto Forontera vs. Karoq asi ani omylem,i kdyby měla Frontera třeba devět mist 😆
@ericn Ak by sa už naozaj inak nedalo, potom 100x radšej hoci dvoj-trojročnú jazdenku.
@traveldrive jojo, on to byl spíš jenom vtip, za co všechno se dá to srovnání aut uchopit.
Mimochodem sedm míst mohl mít už Fiat 500L Living někdy před 10 lety. Tam to bylo ale natažené na zadním převisu a společně s měkkým uložením zadku to umělo být docela kyvadlo 😃.
Tu fronteru ale mám pětimístnou, tak se aspoň nebudu muset soukat dozadu 😀
Mimochodem sedm míst mohl mít už Fiat 500L Living někdy před 10 lety. Tam to bylo ale natažené na zadním převisu a společně s měkkým uložením zadku to umělo být docela kyvadlo 😃.
Tu fronteru ale mám pětimístnou, tak se aspoň nebudu muset soukat dozadu 😀
@rohYpnol Ano, proti karoqu je to levné, ale i vzhledem k výbavě a možnostem pohonu bych se osobně raději držel segmentu B-SUV.
Zrovna teď mám "na stole" Opel Frontera, budu ho natáčet do podzimního Světa motorů. Délka 4,4 metru, rozvor 2670 mm, až sedm míst (!) a za 500 tisíc v základu. Je to karoq, nebo vzhledem k místům už kodiaq? Tady by se ukázalo, jak je to proti tomu kodiaqu levné 😂.
Zrovna teď mám "na stole" Opel Frontera, budu ho natáčet do podzimního Světa motorů. Délka 4,4 metru, rozvor 2670 mm, až sedm míst (!) a za 500 tisíc v základu. Je to karoq, nebo vzhledem k místům už kodiaq? Tady by se ukázalo, jak je to proti tomu kodiaqu levné 😂.
Až čas ukáže, jak se toto prvotní oreznutí projeví v čase. Nové auta na tom bohužel obecně dobre nejsou a koroze je díky odfláknutí výroby opět ve hře i u Stellantis (bývalé PSA), což bývaly antikorozně auta úplně vpořádku...
Třeba nový Duster je taky rezavý v podstatě už v autosalonu. Alespoň to u něj ale není kastle.
Třeba nový Duster je taky rezavý v podstatě už v autosalonu. Alespoň to u něj ale není kastle.
@ericn Kamiq je o třídu menší auto. Prodeje předchozí generace ukazují, že to pro mnoho lidí za tu cenu smysl má (jedno z nejprodávanějších aut na českém trhu a nová generace je zatím dokonce ještě o příčku lepší).
@Jon Bon Novy
Treba povedat ze ono to ma velkostne blizsie skor ku karoqu ako kamiqu... a ten je o dost drahsi voci kamiqu ...
Ta atmo 1,5ka bude fajn v MG 3 kde mi pride vlastne skoro az ideal ale v takomto vysokom a tazsom suv uz urcite moc vykonovej rezervy neposkytne...
Pozeram uz nejaky ten piatok cenniky aj skladovky kde coho ( kedze sam uz rozmyslam co dalej ) a ano... za 20 litrov ( ked sa budeme drzat crossov s suv ) sa pri kusku stastia da kupit aj lepsie auto ako nove ZS... predchodca s 1,5 kou bol za 17... tak sa to dalo odovodnit... ale za 20 uz radsej aj fakt toho o kusok mensieho kamiqa alebo vitaru alebo novy C3 aircross ... vlastne aj duster mi pride lepsi alo MG ZS ... ale nech si kazdy vyberie za dvacku co chce ... 😉
Treba povedat ze ono to ma velkostne blizsie skor ku karoqu ako kamiqu... a ten je o dost drahsi voci kamiqu ...
Ta atmo 1,5ka bude fajn v MG 3 kde mi pride vlastne skoro az ideal ale v takomto vysokom a tazsom suv uz urcite moc vykonovej rezervy neposkytne...
Pozeram uz nejaky ten piatok cenniky aj skladovky kde coho ( kedze sam uz rozmyslam co dalej ) a ano... za 20 litrov ( ked sa budeme drzat crossov s suv ) sa pri kusku stastia da kupit aj lepsie auto ako nove ZS... predchodca s 1,5 kou bol za 17... tak sa to dalo odovodnit... ale za 20 uz radsej aj fakt toho o kusok mensieho kamiqa alebo vitaru alebo novy C3 aircross ... vlastne aj duster mi pride lepsi alo MG ZS ... ale nech si kazdy vyberie za dvacku co chce ... 😉
Svět se změnil. Opravdu jsi tak retardovaný, nebo zde jen trolíš?