Novinky
Zapomenutý Italdesign Orca měl skloubit prostornost a aerodynamiku. Nakonec se uchytil podivný volant
15 komentářů
Horký Rom
4
Velmi hezký Citroën XM/Xantia/BX - moc líbí 👍
Přejít do diskuze
@vencelín Ano, přesně tak. Degraduje úplně všechno, kromě Vašich hlubokomyslných komentářů. 🤡
@vencelín Jsem rád, že na tomhle webu se dá narazit i na normální přispivatele s rozumným názorem jako pan Jiří Kalabza! 🤡
Zapomněl jsem, že tenhle vůl venceIin vždy odchází v 23:15 a je zpět ve formě v 5: 30. 🤡
@vencelín Děkuji, že jste si našel čas ocenit můj skromný přínos. Vaše poznámky také nezůstávají pozadu, zejména v oblasti mimovolné komiky a odvážných logických zkratek. Pokračujte, prosím, v této brilantní krasojízdě. 🤡
@Arese
Jo 21 lift je tam krásně vidět. Tedy taková zmensena 25. A pak ten design gradoval velmi vydařeným Safranem.
Jo 21 lift je tam krásně vidět. Tedy taková zmensena 25. A pak ten design gradoval velmi vydařeným Safranem.
@Arese
Tak vemte si R21, R11/9, R25.
Koncepcne auta z podobně doby a dle mne mají vzhledově i dnes stále co říci. Respektive jejich vzhled nestarne.
Nejsem si jist zda toto Budem moci říci o různých dnešních ocucanych bombonech třebas od Toyoty.
Tak vemte si R21, R11/9, R25.
Koncepcne auta z podobně doby a dle mne mají vzhledově i dnes stále co říci. Respektive jejich vzhled nestarne.
Nejsem si jist zda toto Budem moci říci o různých dnešních ocucanych bombonech třebas od Toyoty.
Řada designových prvků této studie se o pár let později uplatnila na elegantním Renaultu 21. 🙂👍