Novinky
@Barry Lyndon To je snad jedno, designový jazyk Kia je hnusný. EV6 krasavec, ProCeed krasavec, tohle má za 4 jen pro to, že je ten jazyk svébytý.
@Barry Lyndon Gratuluju, právě ses nominoval na komentář týdne v kategorii čtu název, ale hlouběji už to bolí. 🤡
Další z nekonečné řady zákazníky nevyžádaných a nechtěných elektrokrabic. Zíííív. Co tam máte dál?
@Johnn Tak výška je teoretický argument pro někoho, kdo bytostně nechce SUV. Já SUV nemusím, ale v případě EV je to spíš nutnost, když jsou v podlaze baterky a člověk chce někde sedět a nemít kolena vražený v bradě. Za další je uváděný dojezd prakticky identický s Enyaqem. Reálné testy v budoucnu ukážou jak moc se budou lišit, nebo nebudou.
KIA mi přijde vyloženě hnusná, sezení vzadu bude za trest, kufr je malý, pohon předních kol je u EV mínus atd. Enyaq se mi líbí, má normální kliky dveří a vůbec celková ergonomie je lepší. Kufr veliký, pohon zadních kol, výrazně vyšší výkon, rychlost nabíjení, matrixy, sezení vzadu atd...
Sice nechci ani jedno, protože EV, ale kdybych musel vyměnit za můj naftový kombík, tak jedině Enyaq z těchto 2.
KIA mi přijde vyloženě hnusná, sezení vzadu bude za trest, kufr je malý, pohon předních kol je u EV mínus atd. Enyaq se mi líbí, má normální kliky dveří a vůbec celková ergonomie je lepší. Kufr veliký, pohon zadních kol, výrazně vyšší výkon, rychlost nabíjení, matrixy, sezení vzadu atd...
Sice nechci ani jedno, protože EV, ale kdybych musel vyměnit za můj naftový kombík, tak jedině Enyaq z těchto 2.
Kia mi nevadi.
Baterkarna je mi ale k nicemu.
A krome toho, minimalne zvenku je to vosklivy...
Baterkarna je mi ale k nicemu.
A krome toho, minimalne zvenku je to vosklivy...
+1 za fastback, jenze za stejnou cenu jako
EV4 Earth FWD 150KW 58,3 KWh Fastback
můžete mít o třídu větší, lépe vybavenou a imho mnohem, mnohem hezčí
Mazdu 6e Takumi RWD 190KW 68,8 KWh Liftback
Ehm...
EV4 Earth FWD 150KW 58,3 KWh Fastback
můžete mít o třídu větší, lépe vybavenou a imho mnohem, mnohem hezčí
Mazdu 6e Takumi RWD 190KW 68,8 KWh Liftback
Ehm...
@Mokrous pokud nechceš vysoké suv, crossover a právě po tom se tady pořád volá, tak co by jsi vzal jiného? Nizké, menší čelní plocha. Pohon je stejný jako u EV3 a je tam znát menší spotřeba ( větší efektivita) proti Elroqu i Enyaqu, tady to nebude jinak. Nižší hmotnost. Proto lepší reálný dojezd. Funkce V2L. A dalo by se pokračovat. Kia má už teď výborné pokrytí tříd v BEV,
A nejen to . Proč má asi globální rekordní prodeje a tržby?
Jo a vzhled, Auta Kie nejsou poslední dobou moc fotogenická ( ve 2D to není ono), ale o to lepší mě přijdou v reálu.
A nejen to . Proč má asi globální rekordní prodeje a tržby?
Jo a vzhled, Auta Kie nejsou poslední dobou moc fotogenická ( ve 2D to není ono), ale o to lepší mě přijdou v reálu.
HB bych asi zkousnul.
Sedan tezko.