Novinky
@traveldrive
Nejde vůbec o autora. Jde opět jen o to, že si EU chystá živnou půdu pro to, aby nám opět mohla vysvětlovat, jak zákaz starých aut je opět dalším dobrem pro blaho všech....
Nejde vůbec o autora. Jde opět jen o to, že si EU chystá živnou půdu pro to, aby nám opět mohla vysvětlovat, jak zákaz starých aut je opět dalším dobrem pro blaho všech....
@rohYpnol Problémom nie je pasívna bezpečnosť áut. Problémom je, že za volant sadajú aj ľudia, čo na to reálne nemajú, takí, čo sa s dodržovaním pravidiel nechcú zaťažovať, nerváci, opilci aj pretekári. Skrátka vodičák dostane každý, aj úplný imbecil, a podľa toho to na cestách často vyzerá.
Čo je to za kreténsky článok? Samozrejme, že staré autá podľa dnešných meradiel bezpečnosti neobstoja. O 30 rokov ani dnešné autá neobstoja popri najnovších (ak ešte nejaké budú). Tak uvažujem, aký zámer týmto strašením autor, alebo objednávateľ tejto akcie sleduje...
@Stejsn pri priemernom veku vozoveho parku 15 rokovpripada na kazde nove auto jedno 30-rocne...zjednodusujem ja viem, ale youngtimery su pre mnohych bezne auta. napriek tomu ze splnaju vsetky technicke kriteria, su pre ich uzivatelov relativne nebezpecne. je dobre, aby tito uzivatelia robili informovane rozhodnutia.
Nevím, co chtěl test vlastně ukázat, kromě snad podpory nějakého šrotovného? Že třicetileté auto není podle současných měřítek moc bezpečné je snad jasné každému, ne? Je to holt risk každého, kdo takovým autem jezdí, je to taková loterie (stejně jako třeba pojištění). Mám i 40 let stará auta, se kterými se občas projedu a jezdím s nimi opatrněji než se současnými, samozřejmě že před degenem v protisměru mě to moc neochrání.
Nic není tak černobílé.
Nové auto má lepší pasivní bezpečnost a často nespočet asistentů. Takže pro bezpečnost skvělé.
Zato ovládání a ergonomie způsobuje, že řidič místo toho aby řídil a sledoval provoz sleduje televizi uprostřed palubní desky a v desátém podmenu hledá kde co vypnout a zapnout....
Přitom nejčastější příčinou nehod je právě ve nevěnování se řízení...
Nové auto má lepší pasivní bezpečnost a často nespočet asistentů. Takže pro bezpečnost skvělé.
Zato ovládání a ergonomie způsobuje, že řidič místo toho aby řídil a sledoval provoz sleduje televizi uprostřed palubní desky a v desátém podmenu hledá kde co vypnout a zapnout....
Přitom nejčastější příčinou nehod je právě ve nevěnování se řízení...
@Nimra to vůbec není o Vw. Pasivní bezpečnost se dramaticky začala měnit na začátku 90. Let po té co toto téma zdvihli v 80. Letech premiovky. Šlo to napříč všemi segmenty, nejsilněji to vzali Corsa B, golf 3 a Astra f,Mondeo 1, který v daných segmentech měnili pravidla hry. vše v letech 91-93. Takže když se podíváš na předchůdce těchto modelu tak každý z nich bude ve srovnání tragický.
@Mikesus nicmene tohle je uz veteran a ne bezne stare auto. Stare auto je z dnesniho pohledu tak Golf 4 a ne Golf 2, kteryho uz na silnici ani nepotkas. To je teda test uplne o nicem. Nicmene chapu ze vzit takovy Golf4, tak vysledek neni tak fantasticky.
@tomaskrtek Čímpak dneska jezdíváte vy, pane krtečku? Na traktůrku, nebo snad na závodní koloběžce? 🤡
Zhruba před 20 lety jsem v AutoBildu četl o crashtestu VW brouka, Golfa II a tehdy aktuálního Golfa IV. Zatímco rozdíl mezi čtyřkou a dvojkou byl obrovský, dvojka oproti brouků o moc lepší nebyla. Inu tempo inovací bylo ve Wolfsburgu někdy velmi pomalé.
@traveldrive
Samozřejmě že i pasivní bezpečnost nějakou roli hraje. A když přijde na neštěstí, tak by každý chtěl sedět v nejmodernějším autě.
Z druhé strany mě třeba přijdou naopak velmi nebezpeční moderní asistenti. Protože rozsekat se jen kvůli tomu, že jsem si omylem vypnul adaptivní tempomat je mnohem snadnější než nedibrzdit autlo, které o trmpomatu ani neslyšelo...
Samozřejmě že i pasivní bezpečnost nějakou roli hraje. A když přijde na neštěstí, tak by každý chtěl sedět v nejmodernějším autě.
Z druhé strany mě třeba přijdou naopak velmi nebezpeční moderní asistenti. Protože rozsekat se jen kvůli tomu, že jsem si omylem vypnul adaptivní tempomat je mnohem snadnější než nedibrzdit autlo, které o trmpomatu ani neslyšelo...
Samozřejmé to ais neni, kdyz tu lidi obecne tvrdi, ze stará auta jsou lepší a o bezpečnosti nenapíšeš ani čárku, nebo dokonce budou tvrdit, ze jsou na stejne úrovni jako ta nejnovější.