Novinky
byl vyroben v omezené sérii, aby automobilka splnila limit CO2 a dotovalo každý kus asi 250 tisící Kč
Tak zrovna auto, které by Škoda užila a její uživatelé by chtěli, se vyrábět nebude? K čemu je velké SUV na bázi Vision 7S s cenou 1,5mio+? To si typický zákazník Škodovky nekoupí a pro ostatní to bude předražené auto mainstreamu....
@ericn naopak to dává velký smysl. Jsou to schopni udělat levněji a možná lépe, než VW.
@mimomisu tak jestli to dopadne jako evoluce Kodiaqu (brrr) tak bude mít VW navrch… za mě je Škodovka za 2 mio fail…
Jsou jiny znacky, ktery maly auta nabizi.
Citroen ë-C3
R5
Dacia Spring
Hyundai Inster
Opel Corsa e
Brzy bude Renault Twingo.
Je z ceho vybirat, jen ceny jsou zatim porad vyssi.
Citroen ë-C3
R5
Dacia Spring
Hyundai Inster
Opel Corsa e
Brzy bude Renault Twingo.
Je z ceho vybirat, jen ceny jsou zatim porad vyssi.
Škoda dělá auta, o které je zájem a dávají smysl.
Jinými slovy potvrzuje moje slova. O BEV ve třídě malých vozů není záem, protože nedávají jako celek žádný smysl. Malé auto za 600k+ prostě nikdo nechce.
Jinými slovy potvrzuje moje slova. O BEV ve třídě malých vozů není záem, protože nedávají jako celek žádný smysl. Malé auto za 600k+ prostě nikdo nechce.
@rohYpnol Ty to samozřejmě víš nejlíp, celý pan Vševěd, co ovládá všechny diskuse o EV na auto.cz.
Po i3kách a CityGo se jen zaprášilo a na bazarovém trhu jsou nedostatkovým zbožím.... V EU jsou nejprodávanější malá levná auta (Clia, 208ky, Sandera atd.). Zrovna u malých aut, EV dává největší smysl, kdy není třeba velký dojezd a velká (drahá) baterka. Běžně už delší dobu lidé řeší, jaké EV sehnat na denní dojíždění do práce, protože jak Oktávka TDI i Enyaq jsou na to naprosto nevhodný. Ono totiž půlka Evropanů používá osobní vůz na denní lokální přepravu do 100 km a neočekává od auta, aby smrdělo a řvalo. A nepotřebuje dvakrát týdně na jeden zátah do Chorvatska.
Po i3kách a CityGo se jen zaprášilo a na bazarovém trhu jsou nedostatkovým zbožím.... V EU jsou nejprodávanější malá levná auta (Clia, 208ky, Sandera atd.). Zrovna u malých aut, EV dává největší smysl, kdy není třeba velký dojezd a velká (drahá) baterka. Běžně už delší dobu lidé řeší, jaké EV sehnat na denní dojíždění do práce, protože jak Oktávka TDI i Enyaq jsou na to naprosto nevhodný. Ono totiž půlka Evropanů používá osobní vůz na denní lokální přepravu do 100 km a neočekává od auta, aby smrdělo a řvalo. A nepotřebuje dvakrát týdně na jeden zátah do Chorvatska.
@johny555
Za první odstavec ti dávám plusové body😆
Zbytek je opět důsledkem nedostatku tvého intelektu.
Já vůbec nezpochybňuji, že elektropohon na baterku v malém voze dává smysl.
Já říkám, že malý elektromobil jako celek nedává žádný smysl!!! A důkazem toho je mimo jiné konec výroby Citiga iV, i3 nebo e-Up!, který vyrábí přerušovaně podle aktuální CO2 tísně 🤣🤣🤣
Za první odstavec ti dávám plusové body😆
Zbytek je opět důsledkem nedostatku tvého intelektu.
Já vůbec nezpochybňuji, že elektropohon na baterku v malém voze dává smysl.
Já říkám, že malý elektromobil jako celek nedává žádný smysl!!! A důkazem toho je mimo jiné konec výroby Citiga iV, i3 nebo e-Up!, který vyrábí přerušovaně podle aktuální CO2 tísně 🤣🤣🤣
Ano, těším. No a když to neudělá Škoda, tak to udělá někdo jiný. Třeba Leapmotor T03. Zrovna se chystám ne zkušební jízdu.
Přesně tak, brašule.
Ať přemýšlím jak přemýšlím....na baterku mam doma tak akorat akučku, teploměr, kuchyňskou váhu a dětský hračky..... vše je na spalovák a co nejde je na kabel...baterka to nenahradí.
Mám aj centrálu na benzín kde hrčí motor keď nebude elektrika.