Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Také Dacia Logan má po faceliftu. Vypadá draze, má 120 koní a jezdí i na plyn

12 komentářů

Oldřich Zela
Opravdu super auto. Ale jen pro Rumuny. Prý bude mít i klimatizaci!
To mně podrž! V dnešní době návrat k trabantům.
traveldrive
@Oldřich Zela A s čím máš problém? Snáď ťa niekto núti s takým autom jazdiť? Jednoduché lacné auto by mnohí privítali aj v našich končinách.
Ringhofer
Po přečtení článku a prohlédnutí fotografií jsem si uvědomil, že mě zaujala jediná věc. A to skutečnost, že se v galerii objevuje dvojí fotografie háčku na středové konzoli; jednou u vozu s AT, podruhé u vozu s MT. Jinak nic. Jsem snad divnej?!
LEGOPARK
@Ringhofer Jo, jses.
rohYpnol
To, že Logan chybí na českém i slovenském trhu považuji za obrovskou chybu.
Logan je v některých drobnostech dotaženější než Sandero. A i když je to sedan, tak pro rodinu to nemusí být zas takový handicap jak se může zdát. Naopak, velký kufr ocení každý a mnohem častějí než lépe přístupný HB. Neplatí že HB je tím praktičtějším. Je to jen o preferencích. Sedan má plusy a minusy, HB má plusy a minusy.
traveldrive
@rohYpnol Dlho sme jazdili sedanmi, dokonca sedanmi s motorom vzadu. Nejaké sa predávajú aj dnes. Aj keď je to u nás skôr okrajová záležitosť, vyšli z módy. Rozhoduje cena a toto by bolo iste jedno z najlacnejších áut na trhu. Nepochybujem, že s ním mnohí boli spokojní.
Jan Zmrzlinar
@rohYpnol měl jsem ho, dvakrát tak velký kufr, delší rozvor takze vzadu víc místa, stolecky pro děti a k tomu pevnější, tišší Aerodynamičtější karoserie.
Když si šly děti pro školní tašku do kufru zvedali jen lehké víko a dosáhli na něj když ho chtěli zavřít a mě netahlo na záda.
Koupil bych ho znovu, jenže jsem menšina.

Zajímalo by mne jestli si nový lpg motor zachoval nepřímé vstřikování
ondrikboss
Příspěvek podléhá schvalování.
3_diamanty
Jak logan tak sandero maju za sebou za mna velmi efektivny a vydareny decentny facelift ... pacia sa mi tie sedacky aj novy volant ci pristrojovy stit ( hoc uz je ciste digitalny )... este aj tie 16tky elektrony mi tu pasuju ( aj na sandero aj logan ) a to nie som fanda dvojfarebnych diskov ... chvalim posilnenie litroveho tce u sandera na 100 koni... vyborne vyzera ta uzsia maska v kontexte masivnejsich naraznikov ... optika svetiel tiez moc sikovne zvladnuta... dacia to robi velmi umne a s citom ... to sa dnes uz ani nevidi takyto ludsky pristup... som zvedavy na ceny sandera po fl... laka ma aspon vyskusat ho a potom si spravit obraz ... dacia drzim palce....
Ja Prvni 123
Vzdycky znova me pobavi to spojeni, ze sedany se u nas neprodavaji, protoze jsme "rozvinuty trh".

🧐
traveldrive
@Ja Prvni 123 Hehe, fajn postreh. 😉
ericn
Tak už jen ten nadpis mě rozesmál "Také Dacia Logan má po faceliftu. Vypadá draze, má 120 koní a jezdí i na plyn" - co na tom autě vypadá draze? To bych rád věděl od toho pána, co ten nadpis vymyslel? 😉