Novinky
@Oldřich Zela A s čím máš problém? Snáď ťa niekto núti s takým autom jazdiť? Jednoduché lacné auto by mnohí privítali aj v našich končinách.
To, že Logan chybí na českém i slovenském trhu považuji za obrovskou chybu.
Logan je v některých drobnostech dotaženější než Sandero. A i když je to sedan, tak pro rodinu to nemusí být zas takový handicap jak se může zdát. Naopak, velký kufr ocení každý a mnohem častějí než lépe přístupný HB. Neplatí že HB je tím praktičtějším. Je to jen o preferencích. Sedan má plusy a minusy, HB má plusy a minusy.
Logan je v některých drobnostech dotaženější než Sandero. A i když je to sedan, tak pro rodinu to nemusí být zas takový handicap jak se může zdát. Naopak, velký kufr ocení každý a mnohem častějí než lépe přístupný HB. Neplatí že HB je tím praktičtějším. Je to jen o preferencích. Sedan má plusy a minusy, HB má plusy a minusy.
@rohYpnol měl jsem ho, dvakrát tak velký kufr, delší rozvor takze vzadu víc místa, stolecky pro děti a k tomu pevnější, tišší Aerodynamičtější karoserie.
Když si šly děti pro školní tašku do kufru zvedali jen lehké víko a dosáhli na něj když ho chtěli zavřít a mě netahlo na záda.
Koupil bych ho znovu, jenže jsem menšina.
Zajímalo by mne jestli si nový lpg motor zachoval nepřímé vstřikování
Když si šly děti pro školní tašku do kufru zvedali jen lehké víko a dosáhli na něj když ho chtěli zavřít a mě netahlo na záda.
Koupil bych ho znovu, jenže jsem menšina.
Zajímalo by mne jestli si nový lpg motor zachoval nepřímé vstřikování
Jak logan tak sandero maju za sebou za mna velmi efektivny a vydareny decentny facelift ... pacia sa mi tie sedacky aj novy volant ci pristrojovy stit ( hoc uz je ciste digitalny )... este aj tie 16tky elektrony mi tu pasuju ( aj na sandero aj logan ) a to nie som fanda dvojfarebnych diskov ... chvalim posilnenie litroveho tce u sandera na 100 koni... vyborne vyzera ta uzsia maska v kontexte masivnejsich naraznikov ... optika svetiel tiez moc sikovne zvladnuta... dacia to robi velmi umne a s citom ... to sa dnes uz ani nevidi takyto ludsky pristup... som zvedavy na ceny sandera po fl... laka ma aspon vyskusat ho a potom si spravit obraz ... dacia drzim palce....
@rohYpnol Dlho sme jazdili sedanmi, dokonca sedanmi s motorom vzadu. Nejaké sa predávajú aj dnes. Aj keď je to u nás skôr okrajová záležitosť, vyšli z módy. Rozhoduje cena a toto by bolo iste jedno z najlacnejších áut na trhu. Nepochybujem, že s ním mnohí boli spokojní.
Po přečtení článku a prohlédnutí fotografií jsem si uvědomil, že mě zaujala jediná věc. A to skutečnost, že se v galerii objevuje dvojí fotografie háčku na středové konzoli; jednou u vozu s AT, podruhé u vozu s MT. Jinak nic. Jsem snad divnej?!
Opravdu super auto. Ale jen pro Rumuny. Prý bude mít i klimatizaci!
To mně podrž! V dnešní době návrat k trabantům.
To mně podrž! V dnešní době návrat k trabantům.
Tak už jen ten nadpis mě rozesmál "Také Dacia Logan má po faceliftu. Vypadá draze, má 120 koní a jezdí i na plyn" - co na tom autě vypadá draze? To bych rád věděl od toho pána, co ten nadpis vymyslel? 😉
🧐