Testy
Preco by mala byt spotreba mensia? Ropy je na trhu prebytok, natankuje sa to za 2 minuty a nie kazdy je patriot. V spotrebe boli sympatickejsie tie starsie pohony. Alebo idealne, keby prisiel nejaky update, ktory by zvysil spotrebu a zaroven zachoval cenu hybridu, aby boli podporeni korejci a ine velmoci.
@xxc Není poznat, jestli to myslíš jako srandu. Za 4 generace už ta ropa nebude. 4 generace zpět bylo auto má svátek.
Tady kolem je článků, kde se pláče nad tím, jak už motory kvůli emisím nejsou co bývaly. Zločin na výkonu a podobně...
... a pak přijde test, kde má dvoutunová hranatá krabice s hydroměničem a klasickým automatem 150kW pohon (a z objemu 1.5 a ne 4.0), maximálku 180 km/h a v novinářském testu jezdí za 6 litrů na 100. A autor míní, že by spotřeba mohla být nižší. 😄
... a pak přijde test, kde má dvoutunová hranatá krabice s hydroměničem a klasickým automatem 150kW pohon (a z objemu 1.5 a ne 4.0), maximálku 180 km/h a v novinářském testu jezdí za 6 litrů na 100. A autor míní, že by spotřeba mohla být nižší. 😄
Dobre vidím, že ani odstavec o spotrebe? Pri prvom full-hybride tejto značky? Koľko to žere pri jazdení v meste? Ako sa to správa pri naplno pustenej klíme? Aké sú intervaly elektrickej jazdy? Koľko trvá zahriatie motora? Čo diaľničné tempo? No myslel som, že sa dozviem viac.
@Avantime
Práve vyšiel test na Motoring.
Tam je to všetko popísané.
Práve vyšiel test na Motoring.
Tam je to všetko popísané.
@Meky Vďaka, pozrel som, to je veru iná liga testu.
Pořádně hezký a po čertech dobrý kus auta. Design zraje doslova jako víno. A je skvělé, že volant je opět téměř kulatý. Skvělé.
@rohYpnol když dáš Somálcovi řízek, bude o tom básnit ještě měsíc😊
@Man Ký Keď dostane somár príležitosť, vždy vypotí nejakú somarinu, lebo na viac skrátka nemá.
@traveldrive snažil jsem se naznačit, že nad tuctovým konfekčním SUV s bídným motorem se rozplývá skutečně jen velmi nenáročný zákazník. už je to srozumitelnější i do horních Uher?
Ssangyoung po novom KGM sa v poslednej dobe javia na prvy pohlad ako zaujimava alternativa ale vzdy je tam nejaky podstatny kompromis, v tomto pripade spotreba a rychlost infotaimentu...skoda hlavne toho leniveho a uzraneho motora. Zachranit to moze asi len dobra ponuka.
@M1K0 O čom pletieš, prosím ťa? Sedel si v tom niekedy? Pre SUV s dĺžkou 4,7 metra a 700-litrovým kufrom nie je spotreba 6-6,5 litra žiadna tragédia, však je to kus auta. Čo by si chcel, aby to žralo 3 litre?
@traveldrive pochybujem ze to ma spotrebu 6.3 litra. Ten motor bez hybridizacie zerie o 20-30% viac ako konkurencia (ak sa nemylim tak cca 9 l), myslim si ze obdobne to bude v pripade hybridu vs.konkurencia. Cele to zachranuje cena a pomer toho co za to dostanes v porovnani s drahsou konkurenciou. Dizajn je viacmenej ok, i ked niektore proporcie trochu nesedia ale to bude asi dosledok nahanania objemu. Hnedy interier vyzera hodnotne. Kvalita sa ukaze po rokoch. Moze to byt zaujimava volba co nechcu lacnejsiu Daciu a nezaplatia predrazene "lokalne" modely.
@M1K0 Ten motor bez hybridu je úplne iný ako motor v hybridnom systéme. Majú spoločný leda tak objem a počet valcov.
@traveldrive a v čem je úplně jiný?
@Man Ký Tá full-hybridná 1,5-ka je od značky BYD, úplne iný motor ako 1,5-ka od KGM.
@Avantime aha, jakože berou celý hybridní systém od BYD. no, vono není nikde psáno, že by ten motor bez hybridu nežral úplně stejně😊
@Avantime tak ak to je BYD, tak spotreba bude asi lepsia a mozno konstatovat ze Torres bude konkurencie schopnejsi. Osobne by som ho v pripade kupy noveho rodinneho auta zvazil.
Nič nevyvinuli.
Celá sústava vrátane motora a elektromotora a baterky je od BYD.
Pozri test Motoring.
Spotreba na diaľnici je šibnutých 9 litrov. Aj s hybridom.
Aplikácia pre EU nie je dostupná, nemožno si auto vykúriť ani vychladit pred jazdou.
Servisný interval je 10000 km!
V skratke - slabota.
A pritom také pekne auto.
Za 9 jezdi i moje obdobne velke auto, take hybrid.