Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Decentně jen vypadá: Toyota oživila klasický Land Cruiser výkonným motorem s turby

18 komentářů

Man Ký
pořádný motor a k němu pořádný manuál a v terénu pálit spojku co to jde😊 no nevím...
dobrý SWAP dělají Poláci, když to starých Patrolů nacpou bavorácký M57...
MarekAbsolon
@Man Ký Proč myslíš multitrolle, že někoho zajímají tvoje kecy?
Horký Rom
@Man Ký
😁👍
Horký Hrom
@Horký Rom 👍👍👍
Horký Hrom
@Man Ký Pán je odborník na jízdu terénem. Proč řadit redukci, když může jezdit terénem pomocí prokluzu spojky 👍👍👍
Bonisek
Sam mam LJ70 super auto vše funguje po 35 letech v terénu zážitek který je návykový
pete64
V tom musí být pojezdenicko. Výš už by to moc nešlo..
vecernicek2
"Toyota tak ale ukazuje, že i původní konstrukce z 80. let se dá spojit s moderním motorem, emisními normami a každodenní použitelností."

Uvědomuje si autor vůbec, že Toyota stále sériově vyrábí řadu Land Cruiser 70 původem z 80. let a to s moderním čtyřválcem 2.8 diesel?

Podle výše uvedené věty nejspíš ne, jinak by ho to asi nepřekvapovalo. Prostě to zase psal znalec.
Jiří Kalabza
@vecernicek2
Až na to, že 60 byla poněkud jiná kategorie. 60tka byla spíše luxusnější něco jako Range Rover a řada 70 je a byla off-road...
Man Ký
@Jiří Kalabza něco mi říká, že na rámu byly oboje😊
Jiří Kalabza
@Man Ký
To má (možná už ne) Range Rover a Land Rover Defender také a určení je jiné 😄
Man Ký
@Jiří Kalabza ani Defender, ani Range Rover dávno nemají rám.
Jiří Kalabza
@Man Ký
Tak já se tu nebavím o současné Indo něco produkci vzhledem k tomu, co jsem psal. Vím, že tam bylo něco jako integrovaný rám, žebřiny to už asi mít nebude, ale také to už není, co to bývalo...
vecernicek2
@Jiří Kalabza Nevím, co jste tím myslel.
Jiří Kalabza
@vecernicek2
Reakce na to " Toyota stále sériově vyrábí řadu Land Cruiser 70 původem z 80. let a to s moderním čtyřválcem 2.8 diesel" nic jiného, prostě stejná značka jiné určení, nic jiného v tom nehledejte.
vecernicek2
@Jiří Kalabza Pořád tomu nerozumím. Obě řady jsou off roady do terénu, podobná technika, nejsou to nějak diametrálně odlišná auta, aby se tam aplikovatelnost moderního motoru nějak významně lišila - naopak jsou obě auta dost podobná - tak nevím jak to neguje co jsem napsal. Ale ok, agree to disagree.
Jiří Kalabza
@vecernicek2
Já to napsal, ale to nevadí...
pete64
Příspěvek podléhá schvalování.